Случаят „Дебора“

• 281 368
  • 5 515
  •   1
Отговори
# 495
Тази сутрин извършителят е задържан!
Най- после нещо положително по случая! Добре,че народът се надигна!

# 496
  • софия
Тити Папазов в подкаст на Тото. Докато разказваше случая публиката се смееше.

# 497
  • Където морето целува небето...
Тити Папазов в подкаст на Тото. Докато разказваше случая публиката се смееше.
Ще повърна!

Поне стартираме деня с добра новина, че са го хванали този психопат. Сега да си свършат работата и да не позволят да се измъкне леко.

# 498
Кой е бил този популярният с машинката?

___

П.П. Тонът "не може, не може, не може" (да се имат различни убеждения от правилните) ми напомня за едни други общества и нрави. Нито чиповете, нито джендърите, нито кво беше там влизат в кръга на моите страхове, но сред такива нрави също предпочитам да не живея.
Може да ви напомня всичко. Аз останах безмълвна на т. 19 и точно затова го споделих. Модел на поведение, обществен отзвук, кървави последствия...
Аз предпочитам ИИ за съдия. Няма как да се справи по-зле от сегашните. Но има шанс да се справи по-добре.

# 499
  • Стара Загора
Здравейте ! Толкова бях скептична , че ще го хванат , че е цяло чудо ,че са го задържали . Как не е избягал зад граница , се чудя. Като майка и жена съм възмутена до дъното на душата си. Разкриха на бързо толкова информация по случая , но нито дума за лекаря ,който  е направил експертизата  за лека телесна повреда.

# 500
  • София
Сериозно ли Тити Папазов е направил и се е похвалил с такова нещо? И никоя институция не се е задействала, предаването не е свалено? Ще повърна.

# 501
  • Sofia
Намирам за изключително вредни мненията как нищо нямало да се промени с протести. Напротив, точно така ще се промени! Ама с масови протести. Понеже на простеста пред народното събрание за жертвите на катастрофи бяхме 200 човека. И пак имаше някакви промени в закона. Може да не са всички нужни, може да става бавно, може да е стъпка по стъпка, но като си стоим вкъщи - изобщо няма да стане!

Надявам се да дойдат много хора в понеделник, за да не си пишем тук как пак нищо не е станало, въпреки протеста, на който не сте дошли!

# 502
  • София
Намирам за изключително вредни мненията как нищо нямало да се промени с протести. Напротив, точно така ще се промени! Ама с масови протести. Понеже на простеста пред народното събрание за жертвите на катастрофи бяхме 200 човека. И пак имаше някакви промени в закона. Може да не са всички нужни, може да става бавно, може да е стъпка по стъпка, но като си стоим вкъщи - изобщо няма да стане!

Надявам се да дойдат много хора в понеделник, за да не си пишем тук как пак нищо не е станало, въпреки протеста, на който не сте дошли!
Изключително много съм съгласна с това мнение. Имаше протести и в момента вече има промяна в закона. Да, трябва да се протестира, има смисъл.

# 503

Подкрепям. В Англия преди години имаше убийство на момиче от гаджето й, който е бил осъждан преди за насилие. След смъртта й се прокарва т.н. Claire’s law, което позволява на всяка жена свободно да изиска от полицията информация за досието на мъж, с който излиза или познава, ако има съмнения, че е насилник.
Аз мисля, че в България емоционалното насилие трябва да се третира по същия начин, по който и физическото. Отделно насилие над жени да е особено тежко престъпление, както е в други държави.

# 504
  • софия
Сериозно ли Тити Папазов е направил и се е похвалил с такова нещо? И никоя институция не се е задействала, предаването не е свалено? Ще повърна.
Съвсем сериозно. Разказваше живота си и около 20тата си година го е сътворил това. Беше особено горд. Говоря за подкаст в ютуб.  Още си е там.

# 505
Ех, какви мъжаги, връх на мъжеството са, когато хванат ножчето и машинката срещу жена, а като дойде ред да си признават и поемат отговорност... невинни.

https://btvnovinite.bg/bulgaria/advokatat-na-georgi-nikolaev-otr … -semejstvoto.html

# 506

С какво се зобат тия момчета, бе?! Това е направо плашещо.

# 507

На протести не ходя, защото имам проблем с тълпите хора.
Майка ми ходи понякога.
И всеки път казва имаше много хора, а по новините казват, че били 30 човека.

Миленака, каква промяна в закона има сега?

# 508
Прокуратурата за Георги Николаев: Задържан е за закана за убийство след укриване
Цитат
Районната прокуратура в Стара Загоря излезе с изявление, в което се посочва, че обвиняемият за насилието над 18-годишно момиче Георги Николаев е задържан за 72 часа заради закана на убийство на момичето.
В периода от 24 юни до 25 юни в условията на продължавано престъпление, се заканил с убийство на 18-годишната Д.М., като това заканване би могло да възбуди основателен страх за осъществяването му“, посочват от прокуратурата.На два пъти той е изпратил текстови съобщения за закана с убийство чрез интернет приложение.
Разпитани са свидетели и са събрани писмени доказателства. Наблюдаващият прокурор е постановил и мярка "забрана на лицето да напуска територията на България".
След укриване, той е бил задържан от полицейски служители от ОД на МВР - Стара Загора на 30 юли, около 7,30 ч., на входа на Стара Загора, пътувал е в автомобил“, добавят от прокуратурата.
Доколкото се ориентирам по датите, заплахите са били непосредствено преди деянието.

# 509
Зобят се със стромба, тестостерон, всичко влиза инжекционно и да, променя психиката и мисленето. Когато са на тези анаболни препрарати влизат в един цикъл, в който постоянно имат енергия, хормонът на растежа се увеличава и този тестостерон дава много смелост, повишено либидо и чувство, че си способен на много неща. А знае ли човек, организмът е различен, при някои избива сигурно и към насилие.
Много е зле положението сред младежите до към 27-28 години, особено при тези, които са си по родните градове. Вчера ми излезе клип, вечерна акция на КАТ, която се заснема с камери, спират някакъв младеж за проверка, а той излиза от колата с балон в ръка и пред полицаите дърпа балончето, все едно някой приятел го е спрял... що за наглост и неуважение към служител на реда?

Общи условия

Активация на акаунт