Случаят „Дебора“

• 281 233
  • 5 515
  •   1
Отговори
# 735
Не знам защо гледах брифинга. Деянието е гнусно, нечовешко, но тези ухилени, овластени хора, които в прав текст заявяват, че досега е работено перфектно и всички по инстанциите са свършили тонове работа ме потрисат.
Поне малко капка срам нямат ли!?!
Не разбирам защо всички като папагали повтарят, че трябват свидетелски показания за изпадането в безсъзнание и като няма такива не може да се докаже. Не са взели предвид заплахите за убийство защото момичето непосредствено след деянието не е могло да си спомни точно на кои дати са били.
Да се беше случило това във Франция, Гърция или Сърбия - министерски оставки щяха да валят.

А относно мозъчното сътресение - мога да им дам насока, когато нещо не е ясно, за да се изясни се прави следствен експеримент - някой от тях да влезе в ролята на жертвата и да видим - ще припадне ли или няма.
Гнус ме е от тях.

# 736
  • При семейството си
Еххх, стига. Дай да срежем някой 20 пъти и да го зашием с 400 шева (следствен експеримент).
Ама на моменти не се различавате много от този психопат.

# 737
  • Paris, France
Нищо че има 400 шефа и е рязана като животно.

Още вехтия завЕт, а преди него и египетски ръкописи забраняват телесните повреди и отрязване на телесни части от жив добитък. И животно да беше нарязал така, трябваше да го задържат и лекуват.

Може да не е загубила напълно съзнание, но при толкова удари в главата с последваща голяма кръвозагуба не е невероятно. За обезобразяването и болката трябва да лежи в затвора ако е вменяем или въдворен в психиатрия ако не е.

Да се беше случило това във Франция, Гърция или Сърбия - министерски оставки щяха да валят.

Във Франция насилието над жени е огромен проблем в момента и насилието като цяло също. За 20г видях френското общество да се промени от сравнително спокойно до направо дивашко. Не валят оставки. Не пускат кокала лесно.

# 738
Ужасното чувство, че един изрод ще стане курбан (може би, още не е сигурно), за да могат останалите изроди да продължат да правят това, което ги категоризира като „изроди“.
Но докато у нас (неслучайно, о, не, съвсем неслучайно!) Истанбулската конвенция се третира като заплаха за анусите на синовете ни, а не като акт за защита на дъщерите ни, все ще е така. Нима не свикнахте вече?
Така де, то жената човек ли е?

# 739

Не разбирам защо всички като папагали повтарят, че трябват свидетелски показания за изпадането в безсъзнание и като няма такива не може да се докаже. Не са взели предвид заплахите за убийство защото момичето непосредствено след деянието не е могло да си спомни точно на кои дати са били.
Защото иначе трябва да кажат истината - доказателствата и експертизите са прах в очите. Съдията може да ги тълкува така, както прецени и всичко ще е перфектно законно. След брифинга вече съм убедена, че няма да има справедливост за момичето.

# 740
Еххх, стига. Дай да срежем някой 20 пъти и да го зашием с 400 шева (следствен експеримент).
Казах го с ирония. А те с какво се различават от него, от 100 кладенеца вода носят да докажат колко много работят и как нищо не са могли да направят. Абсурдни са.

# 741
Ужасното чувство, че един изрод ще стане курбан (може би, още не е сигурно), за да могат останалите изроди да продължат да правят това, което ги категоризира като „изроди“.
Но докато у нас (неслучайно, о, не, съвсем неслучайно!) Истанбулската конвенция се третира като заплаха за анусите на синовете ни, а не като акт за защита на дъщерите ни, все ще е така. Нима не свикнахте вече?
Така де, то жената човек ли е?
Не знам в какъв балон съм живяла през младите си години и не съм осъзнавала факта, че наистина за голяма част от мъжете /и жените!/ в България, жената не е съвсем човек. Тя е нисшо, подчинено създание. Понякога ми се струва, че това са герои от някаква комедия на абсурда, но не - настоящи наши съграждани са тези, които мислят така.
Особено откакто има интернет съвсем се сбърках ... Но не е само интернет. Ето онзи ден една симпатична колежка, образована и с кариера, ми каза лъчезарно, че била по-успяла в живота от други /включително и от мен/, тъй като ... имала синове. Шах с пешка!

# 742
  • Paris, France
Скрит текст:
Ще получи възмездие от нас. Ние сме зад нея, хиляди хора са зад гърба ѝ.

Без подобни отпадъци

Давате ли си сметка, колко Луди хора с неустановени диагнози живеят между нас.
Психиатриите отдавна са затворени, а тея хора се и размножават,  убиват , изнасилват.

Много са...ето още един отпадък и това е писано от жена 😒

Откъде знаеш, че е писано от жена? Дори и профилът да указва жена, може да е създаден от някой инсел. Може да са и хакнали профила.

По принцип човек е отговорен за написаното в интернет. Ако прокуратурата издири IP и кой стои зад профила, може да бъдат осъдени за призоваване към насилие. И ще е добре да има осъдени.

Насилието трябва да се изкоренява.

# 743
Изгледах брифинга. Значи в най-добрия случай този ще получи от 2 до 10 години наказание за това, че осакати с жестокост цял един човешки живот. Ми не, не ми се вижда честно . И какво ще стане след 2 (защото толкова мисля ще му дадат, надявам се да греша) години ? Тоя ще си намери нова . И ние никога няма да знаем коя ще е следващата жертва ( жена/ девойка/дъщеря и т.н) !

# 744
  • При семейството си
Казах го с ирония. А те с какво се различават от него, от 100 кладенеца вода носят да докажат колко много работят и как нищо не са могли да направят. Абсурдни са.
Ако наистина ги сравнявате и не намирате почти никаква разлика, няма нужда да продължаваме да се репликираме.

# 745
Скрит текст:
Местен е вестник пусна това ,снимката е  направена от майката. Отваряне на собствен риск. Лицето и важни зони са зачертани.
 Много се чудих дали да я сложа тук, но този го направил и не го е срам и  не  е уплашен,   и ние не трябва да сме. Модератор да изтрие  ако не  е  редно.

# 746
Днес са задържали спасителя от плажа, ударил французин след свада за чадър на плажа.
Обвинен е за лека телесна. Чужденец ът има 2 см. аркада под окото.
До 3 години затвор.
Да им имам двойните аршини.

# 747
  • София
Значи, правилно с логическото ми мислене на лаик съм стигнала до заключението, че съдийския състав от Окръжен съд в град Стара Загора, няма основание да отмени решението и приложената мярка на Районен съд.
Защо го прави, следва да разберем колко или кой.

Съжалявам, пак се извинявам на колегите им, но са мекерета.

# 748
Преди малко в новините първата новина беше момичето от СЗ, втората новина бе пребитият французин от спасител заради един чадър на плажа. Бе показан "героя", който най-спокойно обясни, че постъпката му е напълно нормална защото бил напсуван на английски от чужденеца. Това явно е съвсем нормално, че и колегите му го били защитили. И се питам защо по дяволите за да си свърши някой работата, за която получава немалко възнаграждение трябва да има медиен и обществен натиск. Декларацията на Сарафов е подигравка след като видяхме неговите подчинени каква са я свършили.

# 749
  • Където морето целува небето...
Точно се възмущавах от репортажа за плажния сблъсък. Сбили се на плажа, никой не е изпадал в безсъзнание, няколко синини и 2 см. одрано по лицето (в никакъв случай не го омаловажавам) е със същата тежест като тази гавра с момичето?!?!? Няма разбит нос, няма шевове, няма унижение и гавра и извършителят задържан - за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди, извършено с особена жестокост. Предстои да се внесе искане за постоянното му задържане (за сега е за 72 часа).  И после нека се явят пак защитничките на сидийката, да кажат, че била с вързани ръце заради "леката" повреда.

Общи условия

Активация на акаунт