Случаят „Дебора“

• 281 299
  • 5 515
  •   1
Отговори
# 750
Скрит текст:
Ще получи възмездие от нас. Ние сме зад нея, хиляди хора са зад гърба ѝ.

Без подобни отпадъци

Давате ли си сметка, колко Луди хора с неустановени диагнози живеят между нас.
Психиатриите отдавна са затворени, а тея хора се и размножават,  убиват , изнасилват.

Много са...ето още един отпадък и това е писано от жена 😒

Откъде знаеш, че е писано от жена? Дори и профилът да указва жена, може да е създаден от някой инсел. Може да са и хакнали профила.

По принцип човек е отговорен за написаното в интернет. Ако прокуратурата издири IP и кой стои зад профила, може да бъдат осъдени за призоваване към насилие. И ще е добре да има осъдени.

Насилието трябва да се изкоренява.

Профила беше на някакво момиче Цветелина или Цветомира нещо си, не помня презимето вече. После си заключи профила, а преди малко видях, че вече е изтрит целия профил.
Бях си направила труда да разгледам профила още като се завъртя шота  - имаше доста снимки на момичето с коментари и лайкове към снимките, реален профил си беше. Не е като да е създаден преди час-два.  Ако е бил някой друг зад профила, едва ли щеше да си направи труда да заключи профила, а щеше да се наслаждава на реакциите, които провокира.
Но е факт, че насилниците пол нямат.

# 751
Еее няма да се срамим пред чужденците, я. Вие пък.

# 752
  • София
Спасителя още вчера излезе и открито каза - изпуснах си нервите, поведението ми е недопустимо, реакцията също, бях силно афектиран и реагирах, извинявам се и ще си понеса отговорност.
Разлика от тук до Кавали Стара Загора.

# 753
сега по бнт1 правилно ли чух, че съдия гьонева преди месец е пуснала човек прегазил дете. от екрана журналиста каза - ще има ли  доблест съдия гьонева да отговори на многото въпроси към нея.

# 754
  • Пловдив
сега по бнт1 правилно ли чух, че съдия гьонева преди месец е пуснала човек прегазил дете. от екрана журналиста каза - ще има ли  доблест съдия гьонева да отговори на многото въпроси към нея.
Съдията не носи ли някаква отговорност за действията си?
Сериозно питам?

П.п.: За случая с чужденеца си мисля, че се разработиха и го окошариха този мутро-спасител, точно, защото се разшумя за това момиче и как всички си клатят краката.

# 755
  • София /Абсурдистан
Аз така и не разбрах за какво точно са се сбили - французинът е седнал в платената зона и не е искал да плати ли?

# 756
Абсолютно е заради това. Три дена си клатили краката сега се сетили да го задържат.
Не, седнал близо до чадъра на тоя и не му харесало на нашенеца, че на жена му нямало да й е тамън. Така го разбрах аз
 Нагло се бил държал французина, та нашия нали е мъЖ...

# 757

Да, така казаха.

За двойния аршин и аз съм в потрес.
Деянието на спасителя, не го оправдавам!, се приравнява със зверството на изверга?! 🤦🤦🤦
Лека телесна повреда, с особена жестокост?! 🙄🙄🙄

# 758
  • Където морето целува небето...
Аз така и не разбрах за какво точно са се сбили - французинът е седнал в платената зона и не е искал да плати ли?
Французинут седнал под чадъра на спасителя. Помолили го да се премести (предполагаме как е "помолен"). Скарали се и се стигнало до удари в лицето. Имаше разказ от съпругата на французина, но не знам защо вече е изтрит от местната група, в която го видях.
Ясно е, че се размърдаха заради медийната истерия, но факт, че за лека телесна повреда е задържан за 72 часа и се очаква да се внесе иск за постоянно задържане. В друг един съд съдийката била с вързани ръце и не можела да направи същото. Законът нали е еднакъв за Бургас и Ст. Загора?

# 759
  • При семейството си
Много сме сбъркани, като общество, наистина.
Сега ще плюем основно лекари, прокурори, съдии, полицаи и т.н., но утре, да утре ще разчитаме, изискваме и искаме пак от тях….
Но ще дадем пари на дъщеря ни да сложи силикон, за да срещне нацепения батка-охранител в дискотеката, защото…той кара БМВ, за разлика от студентчето по право.
Ще подкрепим сина ни да сложи татуировката и тренира борба, защото….ми някак си по-престижно е отколкото няколко години, докато учи медицина, да работи като санитар.
Тотално сбъркани сме.

# 760
  • Пловдив

Да, така казаха.

За двойния аршин и аз съм в потрес.
Деянието на спасителя, не го оправдавам!, се приравнява със зверството на изверга?! 🤦🤦🤦
Лека телесна повреда, с особена жестокост?! 🙄🙄🙄

Айде дано провлачи крак това безумие и да се започнат адекватни мерки за всички претърпяли насилие.
Лошото е, че висока цена ще плати това дете

# 761
Здравейте ! Толкова бях скептична , че ще го хванат , че е цяло чудо ,че са го задържали . Как не е избягал зад граница , се чудя. Като майка и жена съм възмутена до дъното на душата си. Разкриха на бързо толкова информация по случая , но нито дума за лекаря ,който  е направил експертизата  за лека телесна повреда.
С пробация легално не може да се излезе от страната. Така поне си мисля.

# 762
Някъде прочетох ,че спасителят и чужденецът имали история ,всяко лято дразнел и не се виждат за пръв път, което не оправдава постъпката.

# 763
Еее няма да се срамим пред чужденците, я. Вие пък.

Ще ми се точно това да покажат чуждите медии. Една хубава статия в родината ни какво значи лека телесна.
Една снимка на французина и една снимка на момичето.

# 764
Какво се влачат, имам чувството, че се чудят как да оправдаят онзи, а жертвата да я изкарат виновна-надрусала се, била еди си каква... Няма значение, каквато и да е това не означава, че онзи има право да я трепе. ..

Общи условия

Активация на акаунт