Случаят „Дебора“

• 281 216
  • 5 515
  •   1
Отговори
# 855
  • При семейството си
Ирис, никой не говори да се срамуват, че са жертви, да се крият заради това.
Просто нека уважим моментното им желание.
Нека, дано утре това момиче събере сили, застане с лицето си, предотврати още такива случаи, предпази други момичета…нека.
Сега е….чисто клюкарско.

# 856
  • София
Тя и съдийката с толеранс към всеобщото насилие, ама….

# 857
Интересно... "Когато не приемаме нежелано събитие, то става ГНЯВ".
Сега ще усети силата на тези думи и гнева на българина, който е доста търпелив.

# 858
Ако близките й бяха разгласили случая веднага, вероятно тоя вече щеше да е задържан и обвинен, а делото да върви.
Защо да се крие самоличността на момичето?
Докато се страхуваме,  като мишки, котките ще възтържестуват.
Може да не искат да е задържан и полицията да го  пази, ако са решили да се саморазправят.

# 859
Недей така,  хора се възстановяват и продължават живота си и след по тежки физически травми и психически тормоз.

[/quote]

Съгласна съм, момичето може и да се възстанови психически. Няма как случилото се да не остави отпечатък върху целия ѝ живот, но това не означава, че никога няма да се въстанови и да бъде щастлива. Вчера се е явила лично в съда, за да даде показания, днес пък даваха, че е търсила помощ от няколко съседи на своя етаж, докато не е намерила човек от долния етаж, който да ѝ помогне. Изглежда ми борбен човек, с помощта на близките си ще се оправи. Лошото е, че аз лично бих живяла в страх, дори му дадат няколко години на този, после какво? Пускат го и не се знае дали няма да тръгне да си отмъщава. За средна телесна повреда се предвиждат не повече от 6 години лишаване от свобода, за колко няма да минат... За опит за убийство не знам дали ще успеят да му повдигнат обвинение

# 860
  • При семейството си
Да работят специалисти, психолози, каквито трябва с него…и след няколко години, като излезе от затвора, да не си и помисля да отмъщава, да почетвъртя и прави нещо подобно.
И всичките човекоподобни около него и не само, да се замислят и кротнат малко.

# 861
Точно това си мисля. За средна телесна повреда на брифинга се спомена, че присъдата е  от две до десет години. Какво става след това? Каква е  гаранцията , че този като излезе няма да тръгне да отмъщава и да продължи със садистки нападения над жени? Имаше такъв случай преди години . Освободен след излежаване на присъда садист нападна и запали млада жена, дори май имаше рязани пръсти и сексуално нападение ако не греша. Някъде из Русенско се беше случило, или Разградско . Не съм сигурна за района , но още помня случая.

# 862
  • Варна
Той може да отмъсти и по-рано, не е нужно да чака края на присъдата. В България всичко може.

# 863
  • София
В затвора няма да му е съвсем спокойно. Даже още в следствието ще го ощастливят.

# 864
  • Варна
В затвора няма да му е съвсем спокойно. Даже още в следствието ще го ощастливят.
В това съм абсолютно сигурна, но пак не пречи.

# 865
Сега видях това в профила на Хаджигенов

За този коментира ли се някъде?

# 866
сега се чува за този съдия. нямам думи вече!

# 867
Още едно име стана публично, дано някой го потърси и да му се зададат необходимите  въпроси  публично. Радвам се, че истини излизат наяве, макар и грозни.

# 868
То си е ясно ,че не е сама,  и на нея  и трябва гръб. Оплели са се , да извиняват свестните, но тези  са като катрана в мед.

# 869
  • Далечният изток
Какъв гръб?! Съдебният състав е от трима съдии.

Общи условия

Активация на акаунт