Случаят „Дебора“

• 281 804
  • 5 515
  •   1
Отговори
# 4 230
# 4 231
Да, всеки план ви отключва цялото съдържание на канала. Имайте предвид, че абонаментът е месечен, тоест ако не го спрете, на следващия месец отново ще ви дръпне съответната сума. Доколкото разбрах парите ще бъдат дарявани на семейството на Дебора.

# 4 232
Доколкото разбрах парите ще бъдат дарявани на семейството на Дебора.

Благодаря много, особено за тази част...

# 4 233
Майката на Дебора по настоящем не работи, защото се грижи за нея. Цанов обещава да прави дарение под формата на заплатата, която е получавала. Процедурите при лекари са благотворителност от други организации. Само пояснявам по повод на благотворителността.

# 4 234
  • При семейството си
Аз пък определено няма да платя, за да чуя още пикантерии по случая, дори и парите да отиват в подкрепа на семейството на Дебора.
Обърнаха се към медиите, които “безплатно” направиха случая обществено известен, достъпен. Благодарение на тези медии, се задействаха институции, организираха се протести, отзоваха се достатъчно хора, предложили/предложиха подкрепа, имаше включително и финансова такава.
Тече досъдебно производство, ако искаш и можеш да изнесеш факти, направи го по същите тези медии…моите уважения и към Цанов, и към семейството.

# 4 235
Аз по принцип плащам пейтриън абонамент на Цанов, допълнително ме зарадва, че иска да помогне на семейството с ежедневните им    разходи. Със сигурност се отразява, че майката не работи и със сигурност е най-добре да се фокусира върху грижите за децата си.

# 4 236
Аз от година и половина също плащам Пейтриън абонамент за Цанов. Харесвам го, харесвам темите, които разисква и че дава пари за различни каузи. Не виждам някой да е агитирал други да се включват с абонамент. Това е личен избор и ми се струва малко детско, без някой да е казал платете абонамент, да се отговаря аз пък няма да платя.
Почнах да гледам видеото. Два часа и 45 минути е. Останаха ми 40 мин. да догледам, но ще е утре. Това дете с никой не е споделило за вербалната и физическата агресия, на които е ставала жертва преди инцидента. Дебора е дете, но майката е имала причини да се съмнява, че този не е читав. В никакъв случай не желая да оправдавам насилника. По-скоро разсъждавам над това, как един родител трябва да възпита детето си и да го предразположи да споделя с него такива неща, та да може родителя да даде опора.
Много е преживяла, дано има възмездие и този си получи заслуженото. Въпреки че Цанов във видеото каза, че вече си го е получил в ареста.

# 4 237
Радвам се , че момичето е получило подкрепа. Никой не заслужава да преживее това , умът ми не го побира как има хора , които са писали коментари, че се е наранила сама и прочие . Трябва да има нулева толерантност към подобни насилници и изроди .
Не мисля , че има гръб нищожеството , просто хората са бездушни и мързеливи , следователите претупват , съдебният лекар квалифицира лека телесна, прокурорът повдига обвинение за такава и съдията не се занимава .
От сърце желая на момичето бързо възстановяване и само хубави емоции в живота ! Победител е , защото има сила да се изправи и  да говори открито .

# 4 238

Невероятно, че тя е стояла с него при такова отношение към нея.
Дали пък не трябва още в малките класове да има часове в училище, където децата да учат да разпознават насилието към себе си и да не го търпят? Този звучи като тотален психопат.

# 4 239
Отвори семейни отношения и няма да ти се струва толкова невероятно.

# 4 240
Попринцип и аз мисля така. Но пък няма да си кривя душата, че ме вълнува много какво ще каже тя за отношенията им и т.н. Изписаха се много неща. Досега слушахме само Маринова, майката, бащата и 3-ти, 5-ти познат. От краткото видео тя твърди, че не пие, сега има видео, в което е пияна.... Разбирам, че може да е еднократно това, но има други неща, за които нейната гледна точка е важна.

Аз пък определено няма да платя, за да чуя още пикантерии по случая, дори и парите да отиват в подкрепа на семейството на Дебора.
Обърнаха се към медиите, които “безплатно” направиха случая обществено известен, достъпен. Благодарение на тези медии, се задействаха институции, организираха се протести, отзоваха се достатъчно хора, предложили/предложиха подкрепа, имаше включително и финансова такава.
Тече досъдебно производство, ако искаш и можеш да изнесеш факти, направи го по същите тези медии…моите уважения и към Цанов, и към семейството.

# 4 241
В разговора с Цанов, Дебора казва, че никога не се е напивала. Може ли линк към това видео, в което се вижда че е пияна? Или само някъде е написано, че съществува такъв запис, без да е публикуван такъв?

# 4 242
Гледах го под публикация на репортажа с Цанов, в което тя е леко замаяна сякаш и казваше, че се чувства зле и пияна. Снимала се беше сама.

# 4 243
В разговора с Цанов, Дебора казва, че никога не се е напивала. Може ли линк към това видео, в което се вижда че е пияна? Или само някъде е написано, че съществува такъв запис, без да е публикуван такъв?

Minnie.Mouse, да кажеш, че не пиеш и че не си се напивал, са две различни неща. Тя не отрича, че пие. Между една изпита чаша алкохол и четири изпити такива има разлика и в това как понася всеки организъм. Един може да се напие още след първата чаша, друг може чак след 5-тата.
Аз пия вино от време на време, ама толкова малко, че не стигам и до веселата част .Wine Glass

# 4 244
  • Street of Dreams
Гледах го под публикация на репортажа с Цанов, в което тя е леко замаяна сякаш и казваше, че се чувства зле и пияна. Снимала се беше сама.

Къде беше тази публикация? И аз искам да видя клипа, защото също останах с впечатление, че алкохолът й е чужд.

Общи условия

Активация на акаунт