Случаят „Дебора“

• 281 796
  • 5 515
  •   1
Отговори
# 4 200
Зная популярната приказка "По-добре 100 виновни неосъдени, отколкото 1 невинен осъден". Обаче има друг ъгъл: Ако хората виждат много ненаказани виновници, губят страх от закона и съответните органи. Обществото като цяло става толерантно към престъпления.

Обществото вече станало толерантно към престъпления. Защитава се домашното насилие над жените, нормално било, обичайно и традиция. Борбите срещу европейско-цивилизовано законодателство за ефективна защита на жените са жестоки. Защото няма реално желание това насилие да се изкорени.

Изобщо не е по-добре 100 виновни неосъдени. Защото виновните ще продължат да извършват престъпления и както пишеш - хората ще изгубят страх от закона. Невинни осъдени са рядкост. Особено за престъпления с насилие.

# 4 201
  • Където морето целува небето...
Нова дава трибуна на гадния ци@@@@н Северин в цяло едно предаване... Че и другата седмица ще има продължение...
Защо, бе, Нова, защо??? Кому е нужно да гледа гнусната му и мазна физиономия? До кога ще даваме трибуна на убийците. Геройство?!?!? Урок за насилници?!?!

# 4 202
Нова дава трибуна на гадния ци@@@@н Северин в цяло едно предаване... Че и другата седмица ще има продължение...
Защо, бе, Нова, защо???
А ти защо му правиш реклама? Че и на продължението.

# 4 203
И аз не разбирам защо им дават трибуна на такива изроди? Трябва да ги изолират напълно от обществото, не да ги гледаме по ТВ.

# 4 204
И аз не разбирам защо им дават трибуна на такива изроди? Трябва да ги изолират напълно от обществото, не да ги гледаме по ТВ.
Много жълтее пресата, а и публиката.

# 4 205
  • Където морето целува небето...
Защо, бе, Нова, защо???
А ти защо му правиш реклама? Че и на продължението.
реклама? Нима мислите, че някой нормален човек ще отдели време да гледа това?
Възмущавам се точно по темата, защото ми напомня на мазната усмивка на тукашния герой, който мислише, че ще му се размине! Възмущавам се, че въпреки всичко, медиите правят известни подобни изруди!

# 4 206
В ютуб канала на Цанов е качен клип с Дебора.

# 4 207
  • При семейството си
В ютуб канала на Цанов е качен клип с Дебора.
https://youtu.be/veEJB-v2Txg?si=WW05lWoNOIHtxDii

# 4 208
Аз чакам да качи клипа в Пейтриън. В ютуб се казва, че вече е качен, но аз проверих и го няма. Иска ми се да гледам целия три часов материал.

# 4 209
  • Street of Dreams

Благодаря за линка.

Почувствах голямо облекчение да видя момичето добре, спокойно и усмихнато. Най-тежкият момент ми беше майка й като каза, че има проблеми с идентичността и не разговаря. Идеята за терапията с този певец е просто прекрасна. Дано го осъдят, но Дебора вече е победител. Това ще остане в историята и дано много хора гледат и си направят извод - момичетата, момчетата, родителите, прокурорите, съдебните лекари и тн.

Ще чакам подробности от гледалите дългия клип.

# 4 210
  • При семейството си
Мен едно от нещата, което ме озадачи, е как и откъде Георги има телефон на майката на Дебора, поставя ултиматуми и…странната реакция от нейна страна.
Другото…за деня на насилието…бях на училище, говорихме си, той пътуваше към мен…към 23.30 съседката се е обадила на 112….колко часа е продължило това чудо…нали имаше бивш, излизане до магазина, рожден ден…

# 4 211
OnDiNe, победител за какво е?

# 4 212
OnDiNe, победител за какво е?

Най-малкото за нейния собствен живот. Аз не мисля, че всеки човек би оцелял при подобно зверство.
Надявам се изверга да си получи заслуженото!

# 4 213
Не мисля, че е победител.
Това са някакви много отвеяни и празни приказки, сори, но така мисля.
Победител ще е изверга. Ще се отърве.

# 4 214
  • Street of Dreams
Може за някого нищо да не значи, но аз мисля, че всеки, който след такава ситуация и падение се изправи, говори, усмихва се и пее, си е победител.

Общи условия

Активация на акаунт