Случаят „Дебора“

• 281 520
  • 5 515
  •   1
Отговори
# 4 320
  • При семейството си
И какво каза, че пропуснах?
https://nova.bg/news/view/2023/09/24/426792/дебора-страх-ме-е-да-излизам-но-го-правя-защото-не-искам-животът-ми-да-приключи/

# 4 321
Защо й пращат снимки други жени? Не е ли достатъчно травматизирано момичето, та да се травматизира и с други снимки?
Човек може да окаже подкрепа и само с окуражителни думи, без да я натоварва повече.

# 4 322
  • София
Много хора в мъката си не действат адекватно. Търсят разбиране сигурно.
Гледах няколко минути с Дебора. Милото момиче. Хареса ми, че е боец и не се предава. Тъпо и жалко, че ще ѝ остане душевен белег за цял живот. Твърде млада, за да я обръска така живота. Но си мисля, че ще се справи. Силно момиче!

# 4 323
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Аз го приемам като подкрепа изпращането на снимки, един вид "не си сама, има и други като теб".

# 4 324
Според мен голям проблем ще й е да се довери на мъж занапред. Ще повлияе неминуемо на връзките й. Един ден ще се жени, ще има деца. Силно се надявам да се научи да се доверява на други мъже отново и този жесток житейски урок да я научи да е по-критична и мнителна към мъжете, които избира.

# 4 325
  • При семейството си
А всъщност има ли информация какво се случва с Георги, обвиненията, делото/делата?

# 4 326
  • Glasgow
Може би не е подходящата тема, но убиецът на Евгения (съпругът, който уби жена си и изхвърли в куфар) и баща му, който му е помагал са получили доживотна присъда днес! Дано и следваща инстанция потвърди!

# 4 327
Дано! Планувано, после лъжеха, пълни изроди

# 4 328
Тоест никога няма да излязат или ще полежат само 20 години?

# 4 329
  • Street of Dreams
Какво стана с Георги? Обществото излезе на улицата, дължат му се отговори.

# 4 330
Има "доживотен затвор" и "доживотен затвор без право на замяна".  Зависи кое от двете ще остане накрая чак.

# 4 331
  • При семейството си
Може би не е подходящата тема, но убиецът на Евгения (съпругът, който уби жена си и изхвърли в куфар) и баща му, който му е помагал са получили доживотна присъда днес! Дано и следваща инстанция потвърди!
Справедливо. Жалко за детето с такава съдба, предрешена от извратения му баща.
Да, с Дебора, Георги и делата какво става?

# 4 332
Прокуратурата приключи разследването по случая с Дебора
http://www.bgnow.eu/news.php?y19&cat=2&newsid=226500

# 4 333
Радвам се.
Но това нямаше да се случи, ако случаят не се разчу и ако нямаше протести.
Дано полиция, прокуратора и съдилища започнат наистина да работят, а не да си надигнат задниците след обществено негодувание.

# 4 334
Радвам се, но искам да знам какво точно наказание ще изтърпи садиста.

Общи условия

Активация на акаунт