Случаят „Дебора“

• 281 685
  • 5 515
  •   1
Отговори
# 4 815

Добре де, ясно е, за теб всички жени са виновни, че са убити, изнасилени и т.н. И не трябва да ни дреме особено, щото те са се наврели.

Е аз сега какво да отговоря на това??? Нищо общо с моите изказвания, ама с теб няма как да се разберем. Ти не искаш да вникнеш в нюансите на казаното от мен.

Ох, твоите нюанси Grinning
И теб утре някой може да те нападне на еди коя си улица и да ти направи нещо.
Да ти кажем ли, че ти си виновна, щото си минала там Joy
Доколкото знам тя е работила в тази дискотека и там го е срещнала.
Момичето е дете, няма опит.
Явно има и много кофти вкус за мъже и тотално неадекватна преценка. А също и някакъв кофти модел в семейството.
Защото при Цанова разказа, че в началото уж било добре, после той започнал да я тормози, души, заплашва, удря на моменти.
И се чудя какво трябва да му има на това момиче, че да търпи и защо на първото посягане не го е разкарала?
Може би от любов. То такива случаи бол.
Ама това не я прави виновна бе ЧС.
Виновен е Георги.
Нейната работа е да са научи да си подбира мъжете оттук насетне. И да се научи да преценява хората.
Ама да ти кажа дори и да се беше опитала да го разкара, той и тогава от злоба пак можеше да я нарани.

# 4 816
Айде да кажем смърт за Георги и да се приключва с уличното правосъдие.
Искате ли правова държава или не? В правовата всеки има право на адвокат.

# 4 817
Някой оспорва това ли, Динчо?

# 4 818
Като чета доста хора го оспорват.

# 4 819
Че няма право на адвокат ли? Къде?

# 4 820
Мързи ме да цитирам. Действащи юристи се опитват да обяснят, но срещатат само омраза и "линч за Гошко". За мен той е отрицателен герой, но има право на справедлив процес, не тълпата да вика "смърт".

# 4 821
  • София
А дали процесът е справедлив?

# 4 822
А кое сочи, че не е справедлив? Дотук нищо.

# 4 823
Щом още не са го убили с камъни не е справедлив по никакъв начин.
Пак казвам за мен той заслужава наказанието, предвидено от закона, но не и публичен линч.

# 4 824
Е, той наказанието предвинено от закона може и в тях да си го излежи, както е тръгнало.

# 4 825

Доколкото знам тя е работила в тази дискотека и там го е срещнала.
Момичето е дете, няма опит.
Явно има и много кофти вкус за мъже и тотално неадекватна преценка. А също и някакъв кофти модел в семейството.
Защото при Цанова разказа, че в началото уж било добре, после той започнал да я тормози, души, заплашва, удря на моменти.
И се чудя какво трябва да му има на това момиче, че да търпи и защо на първото посягане не го е разкарала?
Може би от любов. То такива случаи бол.
Ама това не я прави виновна бе ЧС.
Виновен е Георги.
Нейната работа е да са научи да си подбира мъжете оттук насетне. И да се научи да преценява хората.
Ама да ти кажа дори и да се беше опитала да го разкара, той и тогава от злоба пак можеше да я нарани.

Aз кога съм казала, че Георги не е виновен? Сто пъти казах - юридически вината е негова и трябва да носи отговорност. Толкоз. Но освен тази юридическа вина има и друго. Нека не го наричаме вина, а лош риск мениджмънт, който е спомогнал да се стигне до това. Ми и ти самата го пишеш същото в цитата, нали? И както казвам също, ако ми се случи какво ме грее, че онзи е виновен и ще лежи в затвора? По-добре майка ми да ми тегли ушите и да не се стига до вината на онзи. Толкова ли не е ясно за какво говоря???

# 4 826
Пак казвам за мен той заслужава наказанието, предвидено от закона, но не и публичен линч.
Публичен линч?Сериозно 😀.

# 4 827
  • София

Всъщност, доста неща. Коментирани са в темата. Хората нямат доверие не само заради този случай. Той е поредният.

# 4 828

Всъщност, доста неща. Коментирани са в темата. Хората нямат доверие не само заради този случай. Той е поредният.
Ставаше въпрос справедлив към Георги.Из коментарът на Динчо:

# 4 829
  • София
Ясно, просто се е паднал след моя, и помислих, че репликата е към мен Wink

Общи условия

Активация на акаунт