Случаят „Дебора“

• 276 708
  • 5 515
  •   2
Отговори
# 5 340
O, боже!🤦🏻♀

# 5 341
Тя не е излязла полугола през нощта, а си е била вкъщи, когато са й счупили носа вместо здрасти и са я нарязали. Не че и да беше излязла полугола, щеше да е оправдание да я изнасилят, нарежат и т.н.

# 5 342
Дори да нямаше нито една полугола жена, пак щеше да има насилници. Точно в Афганистан над 80% от жените са жертви на насилие. И не защото са леки жени, точно обратното.

# 5 343
Тя не е излязла полугола през нощта, а си е била вкъщи, когато са й счупили носа вместо здрасти и са я нарязали. Не че и да беше излязла полугола, щеше да е оправдание да я изнасилят, нарежат и т.н.

В никакъв случай, не е оправдание - но в нета я направиха на пух и прах, заради това, че се облича меко казано като "лека жена", записала е после май чалга песен и прочее.
В един такъв съдебен спор всичко, което правиш (или не правиш) може да се използва срещу теб.
Някъде пишеше, че е знаела че тоя изрод е женен.
Другаде се твърдеше обратното?
В един такъв случай винаги има двама виновни.
Щях да я защитя ако тя не го познава и той я напада от нищо - хулиганска подбуда.
Ама тука нещата са мнооого дебели...

# 5 344
Следвайки абсолютно същата логика, родителите на деца под 2-3 годинки ли са виновни, че децата се разхождат голички по плажа или и по бански да са, но някой педофил решава, че са обект на интереса му?

# 5 345
Е нямам думи…Моли се да не ти се случва или на твой близък.Хората имат доста разширени представи за правда и неправда.Някой да не реши, че е онеправдан и да не дойде да те накълца за
няма нищо:

В никакъв случай, не е оправдание - но в нета я направиха на пух и прах, заради това, че се облича меко казано като "лека жена", записала е после май чалга песен и прочее.
В един такъв съдебен спор всичко, което правиш (или не правиш) може да се използва срещу теб.
Някъде пишеше, че е знаела че тоя изрод е женен.
Другаде се твърдеше обратното?
В един такъв случай винаги има двама виновни.
Щях да я защитя ако тя не го познава и той я напада от нищо - хулиганска подбуда.
Ама тука нещата са мнооого дебели...

# 5 346
Следвайки абсолютно същата логика, родителите на деца под 2-3 годинки ли са виновни, че децата се разхождат голички по плажа или и по бански да са, но някой педофил решава, че са обект на интереса му?

А що за родители пускат децата си чисто голички по плажа?
Аз в Германия такова нещо не съм виждала...

ДЗХ, не е накълцана за "няма нищо", те са се познавали!
За няма нищо щеше да е, ако беше уличен хулиган, който не я познава.
Дебора е влязла във връзка с този престъпник с ясното съзнание какво прави (това разбира се, не значи, че си го е заслужила). Казвам го пак, че да не ми се тикат думи в устата.

# 5 347
Няма смисъл от дискусия, когато отсрещния си мисли, че изнасилвача или педофила посягат, заради дрехите, които носи или не носи някой.

# 5 348
Скрит текст:

А що за родители пускат децата си чисто голички по плажа?
Аз в Германия такова нещо не съм виждала...

ДЗХ, не е накълцана за "няма нищо", те са се познавали!
За няма нищо щеше да е, ако беше уличен хулиган, който не я познава.
Дебора е влязла във връзка с този престъпник с ясното съзнание какво прави (това разбира се, не значи, че си го е заслужила). Казвам го пак, че да не ми се тикат думи в устата.
Това, че са се познавали, не означава, че може да си прави каквото иска?
Не знам дали сте запознатa, съществуваше доста известен български форум с отделна тема само за 'голи' заснети момичета/ жени по плажа, които дори не подозират, че това се случва.  И те ли са виновни, че са по бански на плажа?

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 16:05 от disturbia__

# 5 349
Не ти се тикат думи, ти си ги казваш в
прав текст.Какво като са се познавали!!!!Да ти имам логиката!!!

# 5 350
Не ти се тикат думи, ти си ги казваш в
прав текст.Какво като са се познавали!!!!Да ти имам логиката!!!

Е какво като са се познавали бе жена?
Влизаш във връзка с явен насилник, алкохолик, наркоман - с присъда за побой над предишната си приятелка, вероятно женен.
Какво очакваш?
При теб да бъде различно?

Това не са лампи, а направо светофари дето крещят.

# 5 351
Ти като влизаш във връзка СВ ли
чакаш да ти напишат? И дори да е такъв това не оправдава деянието му, независимо от всичко.Даже не знам защо го коментираш това?!?!

# 5 352

В нета всеки може да пише всичко. Това не е показателно. Изказали се някакви имбецили, тяхно право е, и?
Това, за съда е спекулация. Интересно ще е, как наличието на чалга песен ще бъде взета под внимание.

# 5 353
Ти като влизаш във връзка СВ ли
чакаш да ти напишат? И дори да е такъв това не оправдава деянието му, независимо от всичко.Даже не знам защо го коментираш това?!?!

Естествено, че не го оправдава, но е  можела като го види на какво прилича и да си бие шута.
Инстинкт за самосъхранение, нещо?
И аз съм била "сваляна" от такъв като него. След първата среща избягах.
Не ми трябва СВ или пълна автобиография, ако нямаш инстинкт за самосъхранение и Господ не може да те спаси.
После съдът бил виновен, тъпите имбецили били виновни, нам си кой бил виновен - пък тя невинна дето няма акъл за две стотинки в главата си.

# 5 354
Arielle, вземи прочети малко какво представлява изнасилването и какви са мотивите на изнасилвачите и тогава раздавай мъдрост. Аман от жени, които обвиняват други жени и защитават насилници!

Общи условия

Активация на акаунт