Търсене и размяна на кодове/отстъпки/ ваучери - Тема 9

• 59 831
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Някой да има код за Carnival Kids?

# 601
Massimo Zardi имат ли кодове за отстъпка?

# 602
Здравейте. Ако някой има свободен код ще съм благодарна да ми го изпрати на лично. Предварително благодаря

# 603
Може ли код за answear?
На лично моля

# 604
Аз все още търся код за booking, ако някой ми изпрати на лично ще съм благодарна.
И да попитам - как се получават кодовете? Ниво 2 съм, в петък изтече предната резервция, но не съм получила код, както и до сега никога не съм получавала. Потребителят на какви условия трябва да отговаря?

# 605
Jerry19 , не знам точно на какви условия трябва да отговаря потребителят. Аз съм  Ниво 1 и много често получвам код за 10% отстъпка за следваща резервация. Последната седмица получих даже 2 пъти код. Тъй като не ги ползвам, ги подарявам, ако видя, че някой търси. Досега съм правила само 3 резервации. Като последната от които преди 2 години.

# 606
  • Варна
И аз се чудих как се получават кодове от букинг. Имам страшно много резервации през тях за 10 години, никога нищо не са ми пращали.

# 607
И аз ще помоля за код за букинг, ако някой предлага да ми го прати на ЛС 😬
Благодаря предварително!! ❤

# 608
  • София
Аз все още търся код за booking, ако някой ми изпрати на лично ще съм благодарна.
И да попитам - как се получават кодовете? Ниво 2 съм, в петък изтече предната резервция, но не съм получила код, както и до сега никога не съм получавала. Потребителят на какви условия трябва да отговаря?
здравей, пуснах ти моят код на лично, моля, ако не ти е нужен го предостави на @Desche Simple Smile

# 609
  • Варна
Според мен изпращат на някакъв горе долу случаен принцип, но най вече на потребители, които рядко ползват букинг, не са влизали дълго време и по някаква причина са разглеждали хотели.

Поне при мен е така.
Нещо като стимул да резервирам.
Ново 2 съм.

Получавала съм 3-4 пъти код, когато не ми трябва 😂

# 610
  • Пловдив
И аз имам за Букинг...пишете на ЛС.
даден.

# 611
Здравейте!
Търся код за отстъпка от notino за парфюм или ако някой знае кога пускат намаления ще съм много благодарна! Simple Smile

# 612
Здравейте!
Търся код за отстъпка от notino за парфюм или ако някой знае кога пускат намаления ще съм много благодарна! Simple Smile
В дъглас има 22% отстъпка, също в Делириум всеки ден ще намалят с 40% бестселър продукти - днес например са намалени ФДТ double wear и VERY GOOD GIRL - CAROLINA HERRERA

# 613
  • София
Относно booking кодовете, единственото заключение до което стигнахме и смятам на база цялото инфо от темата, че е меродавно, е че колкото повече резервации правите, толкова по-малко вероятно е да получите код.
Какво може да пробвате ( преди време работеше при мен, но вече не ) : Разглеждате конкретно място ( град, район ) с конкретни дати, не резервирате. Скоро вероятно ще получите мейл да ви напомнят за търсенето. Връщате се, разглеждате същото място за същите дати, не резервирате! Тогава идваше втори мейл с код.

# 614
Здравейте,код за модиво имате ли?

Общи условия

Активация на акаунт