На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 45

• 90 956
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Ние харесваме ресторанта, в който предлагат само искендер кебап в Марги, Айдън на центъра (там се чака понякога за маса) и Айчичек в близост до Ераста.
Хапвали сме и в Nyazi usta в пресечка на Центъра, но не останахме впечатлени.

# 196
Ние харесваме ресторанта, в който предлагат само искендер кебап в Марги, Айдън на центъра (там се чака понякога за маса) и Айчичек в близост до Ераста.
Хапвали сме и в Nyazi usta в пресечка на Центъра, но не останахме впечатлени.
А как се казва заведението в Марги.

# 197
  • Пловдив
Искендер нещоси беше Simple Smile, но му забравих точното име. Има една малка детска площадка с пързалка срещу тоалетните - там се намира заведението.
Искендера е чуден - поливат го пред теб с горещо масло.

# 198
  • София
Искам да попитам - дали някой е виждал филтри за кани тип Брита, Аквафор? Имам някакъв спомен, че някъде май съм мяркала, но не съм убедена дали правилно съм видяла. За това питам. Благодаря.

# 199
От Мигроса сме купували и кана, и филтри, когато още ползвахме,  на доста по-ниска цена, ама е било преди 2-3 години.

# 200
  • София
От Мигроса сме купували и кана, и филтри, когато още ползвахме,  на доста по-ниска цена, ама е било преди 2-3 години.
Утре пътуваме, така че после ще мога да пиша с актуално инфо, ще гледам по-внимателно. Мерси!

# 201
  • София...........
Привет Simple Smile
Цената на златото 30€ ли е сега и къде е по-изгодно да се купува - Одрин или Кушадасъ?
Благодаря

# 202
  • Стара Загора
Ама как 30 евро за грам?
То тук се върти около 100 лв, а там освен ако не си много добър в пазарлъка, едва ли ще е по-евтино от това. Имат различни карати и голям избор, което значи и по-висока цена.

Днес баща ми ще ходи до Одрин и съм направила пак поръчка за някои любими продукти. Вчера пък си отворих буркана с Якобс инстантно кафе да си врътна едно фрапе. Не знам при нас ментета ли продават или просто това кафе специално е хубаво, но стана направо като сметана гъсто. Нямам машинка, а си го разбивам с чопъра на Лидл като слагам приставката за сметана и се наложи да го вадя със силиконовата шпатула. Та си поръчах пак 1 буркан. 😁

https://www.migros.com.tr/jacobs-cronat-gold-cozulebilir-kahve-100-g-p-312d0b

Пожелах си баклава, че не съм яла скоро и ми се прияде. Дано да е хубава, защото помня че няколко души тук се оплакаха пролетта от стара и некачествена. Казах от Mehmet Gece да вземе заедно с 3 броя кори за една хубава баница. Simple Smile

В сайта на Мигрос от известно време виждам че продават млечни продукти на Президент и са на много добри цени. Не знам какво има от тях в Одрин, но дадох заявка за сметана, моцарела настъргана или на питка, както и тазе пейнир.

Имат до днес промо на Yumos и понеже ми свърши последния бял омекотител с бадем, дадох заявка за такъв и варианта с ванилия. Видях нови аромазатори за дрехи или по-скоро са нови опаковки? Има с орхидея и в жълто.

Дано да има боб мунг, че на Yayla последния път ми купил готов сварен в едни пакети с вода. Този е на доста добра цена и ще се радвам. Много го обичам.

Последна редакция: ср, 13 сеп 2023, 05:46 от iv4enceto_91

# 203
Последния път като ходихме до Одрин, т.е. този месец, баклавата на Mehmet Gece изобщо не ми хареса, а взехме няколко различни видове. Една приятелна майка ми и казала за някакъв магазин, май Ердоган беше, та обикаляхме да го търсим 🤦 и да не сме валат взех едни таблетки за съдомиялната...ами повечето бяха спукани 😕😕😕. Вече само Мигрос, въобще няма да обикаляме по другите. Иначе от магазина за ядки на главната, до Уайкики, взех да пробвам и тахан - много е вкусен ✌️

# 204
  • Пловдив
В този магазин за ядки до Уайкики пробвайте изпечения на място слънчоглед - няма никъде другаде толкова вкусен Simple Smile

# 205
Искам да попитам - дали някой е виждал филтри за кани тип Брита, Аквафор? Имам някакъв спомен, че някъде май съм мяркала, но не съм убедена дали правилно съм видяла. За това питам. Благодаря.
В момента даже са на промоция в Мигрос, взехме кана Марела XL и отделно 3 бр. резервни филтри за общо 800тл.

# 206
  • Пловдив
Последния път като ходихме до Одрин, т.е. този месец, баклавата на Mehmet Gece изобщо не ми хареса, а взехме няколко различни видове. Една приятелна майка ми и казала за някакъв магазин, май Ердоган беше, та обикаляхме да го търсим 🤦 и да не сме валат взех едни таблетки за съдомиялната...ами повечето бяха спукани 😕😕😕. Вече само Мигрос, въобще няма да обикаляме по другите. Иначе от магазина за ядки на главната, до Уайкики, взех да пробвам и тахан - много е вкусен ✌️

Този магазин Ердоган се рекламира от Денислав в ютуб канала му. Някой беше казал - не помня тук или във фейса, че бил на комшия и затова го рекламира толкова усилено, иначе си е най-обикновен квартален магазин. Лично аз не го долюбвам много, хващала съм го в много невярна информация и не се хващам на рекламите му.

# 207
  • Пловдив
Ердоган са верига магазини, не просто квартален одрински супермаркет. Виждала съм ги и в Истанбул, и в Измир, със сигурност има и другаде.

# 208
  • Пловдив
Ами поразрових се, има магазини с това име, но не е верига, просто избор на име от страна на собствениците. Може и да съм в грешка, разбира се, изказвам моето мнение.

# 209
Ердоган са верига държавни магазини, както става ясно от името са на Ердоган. Не знам за какви съседи говорите. Държавни магазини са, в които продуктите са на по-ниска цена, защото са освободени от някакви такси. Това е.

Общи условия

Активация на акаунт