На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 45

• 90 007
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
Предстои ни пътуване до Одрин в неделя! Моля, за препоръка за ресторант в центъра за обяд, разбрах че Айдън доста са занемарили нещата и намалили порциите!

# 376
Предстои ни пътуване до Одрин в неделя! Моля, за препоръка за ресторант в центъра за обяд, разбрах че Айдън доста са занемарили нещата и намалили порциите!
Ние сме доволни от заведението срещу Айдън ,но не мога да кажа име.Чефи, много ме зарадва че ремонта е свършил.От вчера си мислех че ще се наложи да включвам навигациите за срамотите в Одрин.Grinning

# 377
Може ли някой да каже къде  в Одрин може да намерим дрехи и аксесоари на марката National  Geographik?

# 378
  • Бургас / UK
Ние сме доволни от заведението срещу Айдън ,но не мога да кажа име.Чефи, много ме зарадва че ремонта е свършил.От вчера си мислех че ще се наложи да включвам навигациите за срамотите в Одрин.Grinning
Той , ремонта , беше само една отсечка , не целия булевард. Има път , който минава точно пред Бизим, Шел, Мигрос и оня ден от там минавахме. Така че и да не беше свършил ремонта няма нужда от навигация 😊

# 379
Здравейте, не откривам в търсачката телефон на някоя от аптеките където човек може да поръча предварително лекарство от аптек в одрин.
Пътувам често натам и съм запознат с аптеките - но сега ми се налага дистанционно да запитам за наличност преди да тругна за натам.
Дали може да споделите Whatsup на аптека която комуникират на БГ
На Филиз - телефона е стационарен който е публикуван в гугъл и няма вайбър/уатсуп

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 19:22 от weskodt

# 380
  • Пловдив
Не ми се отваря сайтът за дежурните аптеки в неделя, може ли помощ?

# 381
# 382
  • Пловдив
papaone, благодаря, за пореден път ми помагаш Simple Smile

# 383
  • Варна
00905469736478 този телефон имам на аптека в Одрин.

# 384
Здравейте, до колко часа  работи синия пазар?

# 385
  • Бургас

Кеторал е другият, с абсолютно идентична съставка - и двата шампоана са еквивалент на нашия Низорал, ама на два пъти по-ниска цена.
https://ilacabak.com/ketoral-2-sampuan-100-ml-1079

# 386
Кетозал като заместител на Низорал имаме и в нашите аптеки. Около 10 лв струва.
Низорала е 20.

# 387
Карта Мигрос за какво служи? Днес си извадих за 4 лири, но не разбрах 30 дни ли важи и без нея няма да ползвам всички отстъпки ли?

# 388
Важи 1 месец за българи (без турски телефонен номер) и служи за намаленията.

В Onur също дават карти за намаление, които не знам колко време важат, но не са месец за месец.

# 389
  • Бг-мама
Кетозал като заместител на Низорал имаме и в нашите аптеки. Около 10 лв струва.
Низорала е 20.
При съпруга ми нямат ефект. Единствено от както ползва коназола от Одрин се отърва от пърхутка и корите по скалпа. Кеторал също сме купили, но не го е ползвал още.

Общи условия

Активация на акаунт