На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 45

• 90 920
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте търся да си купя перде щори от Одрин.

# 421
Керимлер перде препоръчвам. Получиха и нови - много интересни. Не снимах мострите, но мога да поискам. Като поръчате после ви ги изпращат със Спиди или Еконт, като заплащате само куриерската услуга. При голяма поръчка това си е предимство, защото аз поръчвах пердета и перде-щори за 10 стаи - и не се занимавах с граници.
Магазина се намира в центъра, от Рибките веднага надясно

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 21:06 от sevgito

# 422
Някой плащал ли е скоро с дебитна карта на Уникредит? Интересува ме има ли допълнителна такса? Преди шест месеца нямаше, но ще ходим утре, а нищо не намерих в сайта на банката.

# 423
  • ...живея на последния етаж...
Няма такси, превалутират почти на курс на БНБ за предния ден. От миналата седмица е информацията.

# 424
  • София...........
Някой плащал ли е скоро с дебитна карта на Уникредит? Интересува ме има ли допълнителна такса? Преди шест месеца нямаше, но ще ходим утре, а нищо не намерих в сайта на банката.
Миналата седмица бяхме и на повечето места плащахме с Уникредит карти. Няма такси и курса е по-добре от купени лири в Тавекс.

# 425
И аз бях миналата седмица и плащах с карта на Уникредит. Не е имало такса, както и никога до сега.

# 426
Керимлер перде препоръчвам. Получиха и нови - много интересни. Не снимах мострите, но мога да поискам. Като поръчате после ви ги изпращат със Спиди или Еконт, като заплащате само куриерската услуга. При голяма поръчка това си е предимство, защото аз поръчвах пердета и перде-щори за 10 стаи - и не се занимавах с граници.
Магазина се намира в центъра, от Рибките веднага надясно

Имам предвид такова перде:
Перде щора,което се състои от вертикални ленти, облечени в текстил и свързани помежду си с тънък и ефирен полупрозрачен плат, който минава веднъж отпред и веднъж зад щората. По този начин се получава редуване на тъмен и светъл цвят.Керимлер перде не предлагат мисля такова.
https://aluroll.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0 … 0%BE%D1%80%D0%B8/

# 427
Да ви снимам на лично моите? Но не са с ламели моите.

# 428
Здравейте, планирам да отидем с моите родители и децата в Одрин другата седмица, но не знам събота и неделя дали има смисъл или трябва да е през седмицата, моля да ми дадете координати на хубав хотел, по възможност с паркинг. Благодаря

# 429
  • Пловдив
Ние сме отсядали в Duvan Cavit Prestige, който се намира непосредствено до Мол Ераста, и в Alan Suites. Във втория закуската е много богата. И двата имат паркинги.

# 430
Здравейте, планирам да отидем с моите родители и децата в Одрин другата седмица, но не знам събота и неделя дали има смисъл или трябва да е през седмицата, моля да ми дадете координати на хубав хотел, по възможност с паркинг. Благодаря

Ако имаше възможност през седмицата защото е по спокойно.За хотели Palmiye  до Ераста и ACR до Селимие.И двата са с паркинг.

# 431
Здравейте, знаете ли магазин за фитнес уреди, фитнес аксесоари и добавки?

# 432
  • Пловдив
Другата седмица и аз смятам да отскоча до Едирнето, но няма да спим. За пръв път отивам без ентусиазъм...всичко развалиха...надявам се поне да е по-спокойнои да си купим нещичко.
Исках да ви питам за препоръка за някакъв крем за разширени вени или по-точно капиляри. Последно взех Хирудоид, но не виждам никакъв ефект...нещо по-добро?

# 433
Здравейте,
Заслужава ли си да се ходи до Одрин за официални дрехи?
Все още се чудим дали има смисъл.

# 434
  • Пловдив
Абитуриентските рокли в Одрин са  почти два пъти по-евтини от Асеновград.

Общи условия

Активация на акаунт