На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 45

• 91 002
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Благодаря за новата тема!
Предната я изпуснах, но скоро предстои пак да  пътуваме до Одрин за 3 дни и ще следя има ли промяна в цените отпреди 3 месеца.

# 106
  • ...живея на последния етаж...
Има, и то голяма промяна.

# 107
Здравейте, момичета,
в Чорлу има ли пазар, подобен на съботния пазар в Одрин и ако Да, в кой ден е?

# 108
  • Русе
Здравейте, момичета,
А първият пост на първа страница, погледна ли?

# 109
  • През девет планини в десета...
Здравейте, чака ли се в момента много на границата на Лесово предвид прибирането на гастербайтерите към Турция.

# 110
Здравейте, някой знае ли къде в Одрин има магазин за игри за плейстейшън?
Благодаря Ви предварително!

# 111
Здравейте, момичета,
А първият пост на първа страница, погледна ли?
Да,  прегледах инфо-то в темата и първия пост, но позната ми спореше и ме подведе, че е преместен в събота. Явно не зададох въпроса си коректно. Благодаря много, viki_1974 !

# 112
Здравейте, чака ли се в момента много на границата на Лесово предвид прибирането на гастербайтерите към Турция.

Здравейте,
Вчера влезнах в Турция през Лесово за 30-40 мин в 14 часа, но реално можеше по-бързо. Мотаха се сякаш нарочно. В обратна посока обаче беше мазало от това, което видях.
На връщане в 18ч през КА минах за 3 часа

# 113

Чака се, най-вече на влизане  тук. Опашки има навсякъде и на трите граници.Най-бързо става на КА.

# 114
Здравейте,
Бихте ли споделили приятни кафенета и ресторанти в Одрин? Предстои ми пътуване утре и за малкото време, което имаме ми се иска да не се лутаме Simple Smile

Благодаря ви!

# 115
  • Пловдив
За ресторанти препоръчвам Айчичек -съвсем близо до Мол-а, Айдън на Центъра и в Марги има един само за искендер кебаб -уникално го приготвят.

# 116
Може ли по- подробно да обясните къде се намира Айдън?
Благодаря Ви предварително!

# 117
# 118
За ресторанти препоръчвам Айчичек -съвсем близо до Мол-а, Айдън на Центъра и в Марги има един само за искендер кебаб -уникално го приготвят.
Кой той? Simple Smile Така съм се наточила на един искендер и всеки път нещо друго ядем - последния път един уникален адана кебап, ама пак се разминахме с искендера Simple Smile

# 119
  • Пловдив
Iskender се казва,намира се точно срещу тоалетните, където са детските пързалки. Много вкусен кебаб правят и го поливат пред теб с горещо масло.

Общи условия

Активация на акаунт