На море в България 2023 г.! - 3

• 47 959
  • 518
  •   1
Отговори
# 270
Леле,много водорасли, никога не съм виждала толкова изхвърлени на брега.През 2021 ,септември се беше разбушувало морето ,началото беше,от шести почиваме на Слънчев бряг, един ден  от шест  ставаше за плаж,последния преди да си тръгнем,  Simple Smile))
Тогава  имаше много  водорасли  на брега, но стигнаха до преди  първия ред с чадъри.
Дано се оправи скоро времето.

# 271
Ехааа, тия водорасли са страшно много. В Обзор няма нито едно водорасло, водата е много чиста за сега.

# 272
Много ми прилича на картина. Кой е художника?

# 273
Някое приложение за Фотошоп най- вероятно. Такива масово се използват от хората, за да бъде по- ефектна снимката.

# 274
В Обзор хубаво е чиста водата, но не става за влизане като гледам....Идната седмица дали го дават успокояване? Някой да е чел/чул?

# 275
Ехааа, тия водорасли са страшно много. В Обзор няма нито едно водорасло, водата е много чиста за сега.

чудесна снимка, с много добре хванато мъртво вълнение.

# 276
Къде е мъртвото вълнение? Бихте ли го оградили на снимката?

# 277
Здравейте! Моля препоръчайте ми плаж подходящ за дете ,да е плитък. В град в който може да се стигне с автобус. До сега сме ходили в  Китен но ми се иска да разнообразим. Също и ако може място за настаняване близо до плажа  до към 60 лв за мен с детето.
Благодаря предварително! 😊

# 278
Здравейте! Моля препоръчайте ми плаж подходящ за дете ,да е плитък. В град в който може да се стигне с автобус. До сега сме ходили в  Китен но ми се иска да разнообразим. Също и ако може място за настаняване близо до плажа  до към 60 лв за мен с детето.
Поморие. В почивка.бг има безброй места за настаняване. Като отворите  картата под даден обект се вижда къде се намира и дали е близко до плажа. В  Поморие повечето квартири са в старата част на града, като най-приемлив е плажът пред Гранд хотел Поморие. В новата част на града ето това Ви препоръчвам. https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-penelopa-palas-pomorie-19954/ Цената е по-висока, но е с включена закуска на блок маса. Ползвате басейн с чадъри и шезлонги. До самият южен плаж е.

# 279

За Несебър, Поморие, Приморско мога да препоръчам места отговарящи на критериите ви.
Ако ви интересува, пишете ми на лични...да не спамим темата, че тази е по-скоро за ОИ хотели, които няма да покрият изискването ви за цена.

# 280
  • Бургас
На къмпинг Златна рибка е много плитък плажът.

# 281
...да не спамим темата, че тази е по-скоро за ОИ хотели...
И от кога темата стана за ОИ хотели?

# 282
Откакто пишат повече хора, интересуващи се от ОИ хотели и даващи мнения за такива.

# 283
Темата е за море в България, аз специално не търся ОИ или поне не само.

# 284
Откакто пишат повече хора, интересуващи се от ОИ хотели и даващи мнения за такива.
На мен пък ми писва по този въпрос през няколко страници някой не толкова редовно пишещ да се изцепи. В темата съм от години и в нея се пише за всякакви почивки на българското черноморие.

Общи условия

Активация на акаунт