Български брандове и бутици -Тема 3

• 101 710
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
Аз лично съм доволна от vzaro и доста съм поръчвала, но трябва да се има предвид, че някои от артикулите са внос от Турция (пише го в описанието).

# 166
  • София
Много са им хубави дрехите и материите на Взаро, които са си тяхно производство.
Те имат и внос от Турция обаче, тази риза е такава. За тях нямам впечатления.

# 167
Имам много неща на Авин, за мен качеството им е отлично (с малки изключения), няма нищо общо с кича и ужасните материи на Алеса.
Любими са ми и на мен🥰

# 168
Имам много неща на Авин, за мен качеството им е отлично (с малки изключения), няма нищо общо с кича и ужасните материи на Алеса.
Любими са ми и на мен🥰

Аз умрях на мъка като видях гащеризона в синьо и червено, че е изчерпан, ама се вредих, колана май няма да го преиздадът към него (тук греда), записах се и за роклята в емералд и бежово и още някакъв цвят, както и за вълненото палто и един клин с V тока в бежово (който също хванах). 50/50 съм доволна 🥰 Дано имам късмет и с роклята да я поръчам.

# 169
Включвам се вече след като получих всичко искано от Авин, че съм Много доволна е меко казано. Имам обаче едно питане. Дългото палто е вълнено, но дойде леко омачкано. Други палта (които не са с вълна) и са били леко омачкани съм ги гладила с кърпичка отгоре, но за това ме е страх да не се сплеска?

# 170
  • Бургас/Пз
Момичета, може ли да споделите дали е лесно връщането на Денина Мартин??

# 171

Връщала съм дрехи два пъти, беше съвсем безпроблемно, според описаната в сайта процедура. Разходите за куриер при връщане са за сметка на купувача. За София със Спиди бяха около 5 лв всеки път.

Последна редакция: нд, 08 окт 2023, 23:10 от iskritsa

# 172
  • Бургас/Пз

Връщала съм дрехи два пъти, беше съвсем безпроблемно според описаната в сайта процедура. Разходите за куриер при връщане са за сметка на купувача. За София със Спиди бяха около 5 лв всеки път.
Много ви благодаря. А дрехите отговарят ли на размерите описани в таблиците под тях. Виждам, че има доста разлики в см на различните рокли например, при един и същи размер.
Например за една рокля за размер С е дадена гръдна обиколка 78см, а за друга рокля за същия размер обиколката е 92см, за трета 86см пак за размер С, което ми се вижда много странно.

# 173

Връщала съм дрехи два пъти, беше съвсем безпроблемно според описаната в сайта процедура. Разходите за куриер при връщане са за сметка на купувача. За София със Спиди бяха около 5 лв всеки път.
Много ви благодаря. А дрехите отговарят ли на размерите описани в таблиците под тях. Виждам, че има доста разлики в см на различните рокли например, при един и същи размер.
Например за една рокля за размер С е дадена гръдна обиколка 78см, а за друга рокля за същия размер обиколката е 92см, за трета 86см пак за размер С, което ми се вижда много странно.
От досегашния ми опит - много зависи от кройката и аз следя размерите в таблиците, които са дадени в сайта и общо-взето са верни. Имам рокли XS (по-свободните модели или разкроени) и S, а сега си поръчах една пола M, ще видим как ще е.

Последна редакция: нд, 08 окт 2023, 23:15 от iskritsa

# 174
И аз скоро връщах към Денина Мартин без проблем. Даже ми върнаха парите за 2-3 дни.

# 175
  • Пловдив
И аз съм връщала към Денина, няма проблем. Само си плащате куриера за връщането.
Добре… днес е пуснала онлайн колекцията, влизам сега- е, от нищо няма бройки. По колко броя пуска от размер по 10 ли? Като знае, че промотира и има интерес, да пусне повече. Много е тъпо това, исках едната рокля да взема и един артикул на точки, но дори на деня на пускане на колекция ги няма. Несериозно е.

# 176
И при мен е проблем това с размерите и сантиментрите при Денина. Имам дрехи от М до ХЛ, а по принцип съм Л. Обяснявам си го с това, че кройките са различни. Често има овърсайз такива, а аз предпочитам по-вталени и тогава взимам малки размери.
Забелязвам, че често липсва ХЛ от някои модели, а преди сякаш имаше винаги.
Поръчвала съм два размера и съм връщала излишния. Лесно е и бързо връщат парите.
Относно наличностите този път според мен повечето свършиха покрай магазина в България Мол. За да не е съвсем без нищо в сайта в деня на онлайн премиерата, са запазили по няколко бройки, които са изкупени в първия час или дори по-малко.
Неприятно е, да. Политиката им е за бутикова мода, но с тази растяща популярност може би е добре да се замислят за увеличаване на бройките.

# 177
  • София
Тези дънки на Kensol поръчах наскоро, харесвам дрехи и обувки в такъв цвят:

# 178
Денина е пуснала 3 нови цвята поло от есенната колекция. Синия много ми хареса, но размерите са сякаш доста умалени. Вярно, че пише неразтегнато положение, но както и да го гледам размер ХЛ, ако се разтегне 20 см сигурно ще стои грозно. Confused

# 179
  • Пловдив
Те са сладки, ама пак е пуснала по 5-10 броя от размер май 😄 ето сега влезнах и само L е останал…

Общи условия

Активация на акаунт