Български брандове и бутици -Тема 3

• 101 698
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
Мога да похваля pause jeans. Доста време (2 години поне) не бях поръчвала, понеже нищо не ми допадаше, онзи ден получих мейл за някаква нова колекция, разгледах и си взех 4-5 неща. Най-голямото попадение е тази рокля:

И е само 70лв. Стои много красиво, точно като на снимката. Поръчах я и в бежово. Не знам тях къде ги шият, преди да спра с поръчките имаха леко занижено качество, докато с тази поръчка не мога да кажа същото, определено съм доволна.

# 151
  • Варна
И аз наскоро си взех една пола от тях и много ми хареса

# 152
Вие, които сте от София, видяхте ли поп-ъп магазина на Денина Мартин? По малкото снимки, които е публикувала, ми се струва интересна колекция. Аз се скъсвам да си нося едната рокля с букле от предишна нейна колекция, която си взех това лято...

# 153
Golfo_di_Orosei, аз бях днес още сутринта. Имаше опашка. Доста чакане за пробната падна, но си заслужаваше. Дано следващия път успеят да уредят помещение с поне 2 съблекални.
Взех си две рокли от новите. Всичко е много стилно. За мен това са непреходни модели. Мисля, че повечето дрехи са в естествени материи. Радвам се, че успях да се доредя, че малко се съмнявам какво ще остане за сайта, предвид интереса днес.
Ако не изпускам нещо, в новата колекция влизат доста неща:
- къса разкроена рокля в черен принт и златиста бродерия на цветчета  - жестока е!
- къса разкроена рокля в тъмен флорален принт - сладка и ежедневна
- дълга разкроена рокля в светъл принт - хем стилна, хем ежедневна, малко бохо усещане ми носи
- бомбър яке
- малиново късо овърсайз палто с опция барета към него - много е свежо, страхотен цвят, но аз не си падам по овърсайз кройките
- сиво овърсайз палто на черни брокатени точки с опция барета към него - също много ефектно изглежда
- къса пола в същия принт като горното палто - стоеше много добре на всички дами, които пробваха, докато бях там
- черна по- вталена риза с къдрички
- по-свободна риза в малиново-бял принт с интересни ръкави - не успях да видя как стои на някого, а аз реших да не я меря, защото имам подобни цветове в гардероба
- светла вталена блуза - бяла или екрю, мисля че плетиво беше
- черна панделка за коса
- скрънчита в някои от цветовете на дрехите
- мисля, че и нови златисти обици ми се мярнаха във формата на сърца.

Ако някой реши да ходи, имаше наличности и на модели от предишни колекции:
- тъмно сини дънки
- бели дънки
- синята бохо риза от последната колекция миналия месец
- флоралната рокля от последната колекция
- 1-2 отсинята рокля букле
- едно дълго карирано палто
- вълнените пуловери от миналата есен
- 1-2 сатенени ризи от миналата есен

Мисля, че може да се убедите колко е било чакането, щом запомних почти всичко налично.  Smile
Радвам се, че марката придобива популярност, но всеки път ми е все по-притеснено дали ще успея да си взема нещо. Smile

# 154
  • Пловдив
На Денина всеки път влизам в сайта при публикуване на колекция и то всичко се изчерпало . Редно е да издават малко повече бройки, като виждат, че се купува.
Не е зле и да помисли да подобни pop up и в Пловдив, Варна и други градове … и ние сме хора, както се казва 😃

# 155
Еха, принцесо Сиси, мерси за подробното описание Simple Smile И аз чакам да видя на сайта точно тези есенни рокли! аз имам тъмно синята от букле и се скъсвам да я нося. много ми хареса кройката на предесенната колекция, роклята, но принта не беше моето... та чакам сега от тази Simple Smile

# 156
Lore.lay, ако се уцели първия половин-един час след пускането в сайта, има шанс. На лятната колекция някои неща свършиха за 40 мин. Около седмица след пускането на всяка колекция започват да се появяват наличности от върнати пратки, но няма шанс за всичко. Например дантелената риза от предходната колекция свърши бързо и явно никой не е върнал. Много се чудих за нея, но в крайна сметка се въздържах и днес се убедих, че съм постъпила правилно. Влезе една дама с нея и наистина е доста прозрачна.

# 157
Вчера си купих яке от естествена кожа от Dika, не знаех, че и те правят кожени якета. На етикета видях, че е произведено в Индия, мислех че те си шият всичко, тук в България, но явно не. Кожата не в високо качество, но моделът е хубав и седи добре.

# 158
Аз пък поръчах от Деница Бутик синята дантелена блуза. Произведена е в България. Уникален дизайн и супер качествена изработка. Рядко се вижда такова нещо вече. Възхитена съм!
За съжаление не ми хареса как стои на мен и я върнах. 😕

# 159
Аз пък поръчах от Деница Бутик синята дантелена блуза. Произведена е в България. Уникален дизайн и супер качествена изработка. Рядко се вижда такова нещо вече. Възхитена съм!
За съжаление не ми хареса как стои на мен и я върнах. 😕

Разгледах ги, имат хубави модели Grinning

Забелязах обаче, че пишат размерите и за XXS, но на нещата, които харесах, не видях да го предлагат всъщност. Защото на по-свободните модели, обикновено гледам само размера в кръста, допускайки, че на останалите места ще са достатъчно уголемени.

# 160
  • Пловдив
Здравейте!
Искам да ви попитам за Avin, как са като качество?
Заглеждам този панталон клин, но до сега нямам нищо тяхно и се колебая.

https://avinonline.com/produkt/klin-camel/

# 161
За панталона мога да гарантирам, че е страхотен! Спуквам го от носене. Smile
Много са ми любими дрехите им имам няколко блузи, панталони и рокли и си ги нося с голямо удоволствие.

Здравейте!
Искам да ви попитам за Avin, как са като качество?
Заглеждам този панталон клин, но до сега нямам нищо тяхно и се колебая.

https://avinonline.com/produkt/klin-camel/

# 162
  • София
Имам много неща на Авин, за мен качеството им е отлично (с малки изключения), няма нищо общо с кича и ужасните материи на Алеса.

# 163
И аз съм доволна от Авин, но понеже си имат бутици, препоръчвам нещата им да се пробват, защото някои модели им идват леко вталени, а други уголемени.

Качеството е добро, но съм попадала на поли с недобре зашити декоративни копчета.

# 164
Здравейте, съвсем случайно в инстаграм ми се появи реклама на v'zar'o и си поръчах доста оригинална риза

Днес ще я взема от куриер и се надявам качеството на материята да е добро и да не са уголемени размерите им. За първи път поръчвам от този бранд

Общи условия

Активация на акаунт