Български брандове и бутици -Тема 3

• 103 552
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
238 лева за полиестерна туника ми е любимото.

Хавлията също не е лоша, 180 лева, вече ми боли глава от принта.

# 211
  • София
Взаро са пуснали нова колекция https://vzaro.bg/product-category/red-collection/
Евентуално при намаление бих поръчала полото и топа.

# 212
А някой купувал ли е от Веза:
https://instagram.com/veza.bg?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==

# 213
Момичета някой магазин с  повече от 20% черен петък за уикенда онлайн? Какво си купихте? Аз единствено от Луци успях да хвана която дрешка.

# 214
Не знам дали сте го обсъждали, ама намерих български, свищовски бранд Pause jeans. Много ми харесаха дрехите, купих си черна, стилна рокля, до коляното, от чудесно стегнато трико. И две блузи за дънки , както и пуловер с къс ръкав.
Цените бяха приемливи.

# 215
  • Пловдив
Момичета някой магазин с  повече от 20% черен петък за уикенда онлайн? Какво си купихте? Аз единствено от Луци успях да хвана която дрешка.

Аз си купих връхна дреха от E-Phos. Имаше по- големи от 20% намаления, но не знам дали не се изчерпа всичко вече от вчера сутринта насам.

# 216
Здравейте, някой, който има това палтенце или подобно, може ли да каже много ли е тънко , има ли шанс да се носи зимата или е само за пролет/есен? Пише, че е от вълна, но съм имала вълнени палта, които изобщо не топлят.

# 217
  • София
Очевидно не е кой знае колко топло 😁
Това е много индивидуално, но все пак не е подходящо за дълги разходки на открито, а по скоро за излизане. Предвид дъшжината и деколтето не може да разчитате да ви стопли.
По темата- последно вчера поръчах черното поло на Авин, което пуснаха вчера, за да го съчетавам с клина със същото лого.

# 218
  • София
Pause са българска марка, която е на пазара от доста време. Имах една уникална дълга пола/рокля от тях, направо я попилях от носене. Качеството беше много добро, нямах забележки. Моделите им обаче последните години ми идваха много екзотични и спрях да им следя колекциите.

# 219
Аз страшно много харесвам Vintage Summer - роклите са с красиви и свободни кройки и стоят много добре на моята фигура... Също така съм фен на Fede и Sassa Bjorg. Харесвам някои модели на Denina, но наистина няма начин да се добереш до нещо от колекциите....

# 220
  • София
Vintage summer е на мои съученички от гимназията, но никога не съм купувала от тях досега.

# 221
Момичета, на Verychi умалени ли са размерчетата? Поръчах един блейзър в размер М, но много ме е страх, че ще ми е тесен. Ако са като на Авин размерите, направо да го връщам.
По темата, поръчах няколко тениски от V’zarО отново-бялата с тьхното лого и една розова с щампа. В инстаграм понякога пускат кодове за отстъпка, но трябва да се следи.

# 222
Аз на Verychi имам само една рокля, но размерът ми си е точен.

# 223
  • София
Не са умалени като Авин. Точни са им размерите, а и връщането беше безплатно. Тъкмо се чудих вчера на новите им дънки.

# 224
  • София
Здравейте, търсейки друго, попаднах на тази тема, много полезна.
В неделя направих поръчка от обувки Гидо с оферта - от ограничена селекция избираш 2 чифта обувки и ти излизат 99 лв., като може да вземеш 2 чанти безплатно пак от тази селекция. Има я още, ако си харесате нещо, защото изборът не е кой знае какъв, май от стари колекции.
Обаче при пазаруването установих, че ако добавя трети чифт произволни обувки, сваля още пари. Затова поръчах и едни сандали и общата стойност стана 102 лв. Но в известието от Спиди пише, че дължа 99 лв. и се чудя дали сандалите са изпратени.
Да, офертата е 2 за 99 лв., но сайтът ми позволи да добавя друг чифт и ми свали още пари.

Общи условия

Активация на акаунт