Български брандове и бутици -Тема 3

• 103 534
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Може би Авин да имат такива размери или Christine fashion.

Аз тази есен от бг марките купих най-много avin. Много добри панталони тип клин си купих, тениски, спортен панталон. Доволна съм много и от обслужването.

# 196
  • Бургас/Пз
И аз съм доволна от Авин, само роклите ми идват една идея по-къси отколкото ми се иска, но това е положението.

# 197
  • София
Да, а последният ми панталон пък ми е дълъг. Но това ми се случи и с Кенсол. Никога не са ми били дълги панталони досега 🤨

# 198
Може би Авин да имат такива размери или Christine fashion.

Аз тази есен от бг марките купих най-много avin. Много добри панталони тип клин си купих, тениски, спортен панталон. Доволна съм много и от обслужването.
Да, Авин шият малки размери. Тяхното S е XS при повечето марки и моделите им често са умалени.

# 199
Имам няколко неща на Авин и съм доволна като размери съм между XS и S, но поради причината че пазарувам от тях само онлайн за жалост повечето неща, които си харесам са изчерпани вече в сайта им.

# 200
Аз съм S на бюст и дупе, в кръста съм XS и като цяло ми е много трудно да си намеря дрехи от чуждите марки, понеже са с твърде малка разлики между бюст и талия и ханш и талия, които да ми стоят добре Grinning

За Авин определено препоръчвам да се пробват дрехите в магазин, ако има възможност.

# 201
Алеса имат такива размери и подходящи модели. Simple Smile
Здравейте, носи ли някоя от вас, момичета, размери XS или S (32 или 34) и от кои онлайн магазини сте останали доволни по отношение на размерите?
Питам защото племенниците ми (20 г. и 16 г.) са такъв размер и мисля за коледните им подаръци. Вкусовете знам, имам снимки на неща, които харесват.
Във физическите магазини нямам успехи поради потрес от видяното Simple Smile

# 202
  • София
Да, Kensol са им доста дълги панталоните и дънките, наскоро ги дадох за скъсяване поне с 8-9 см, но аз съм си ниска. Дълги години бях много слаба и размер XS, купувах от Dika, но те не са тийн стил. Сега съм по-скоро S, купувам пак оттам, но и от Kensol.
Взимала съм боти на Ingiliz, доста надценени са, помня, че използвах някакъв код за 50% и пак бяха скъпи и цветът им не беше точно като на снимката.

# 203
Аз нося 32, който е XXS
От Dika  и Kensol съм успявала да купя модели 34/ХS, които ми стават. Това се е случвало във физически магазини и след много проби на различни модели.
Много е трудно с 32 номер. Поне за мен.

# 204
Някой пазарува ли си от Vintage summer fashion..? По-специално да е взимал от палтата им, чудя се как вървят размерите им, дали М не е прекалено голямо, тъй като на повечето модели S-ките са изчерпани.

https://vintagesummerfashion.com/produkt-kategoriya/%d0%bf%d0%b0 … 0%bb%d1%82%d0%b0/

Последна редакция: пн, 13 ное 2023, 11:57 от Emilova_85

# 205
  • Варна
Ingiliz си бях поръчала едни боти още като не бяха на безбожни цени, но ми бяха големи, не си отговаряха на номера и ги върнах.

# 206
Момичета, за пръв път ми харесва колекция на "Nicоle Collection", чак се учудвам. Някоя от Вас може ли да ми каже дали роклите са им прекалено къси?
Става дума за тази рокличка:
https://www.nikolecollection.com/rokli/roklia-nikole-2638-detail

# 207
  • София
Аз съм 177 и М- ките ми идват доста къси, с Авин имам същия проблем.

# 208
  • Бургас
Попадна ми марката на Наталия Гуркова

https://queenbyng.com/

# 209
  • София
Малко като от Димитровградския пазар ми идват на Гуркова роклите.

Общи условия

Активация на акаунт