Български брандове и бутици -Тема 3

• 103 393
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Някои неща на Авин са умалени, други са си ОК. Зависи от конкретния модел, ако искаш попитай за конкретен модел.
Аз пък съм много доволна от качеството на Кристин Фешън, имам рокля, панталон, три ризи и блуза - нямам забележки никакви. При тях някои модел ХС ми стават, докато на Авин категорично не мога да се побера в ХС и тях по-скоро бих ги окачествила като намалени, а на Кристин, че си отговарят.

# 511
Имам ленени рокля, гащеризон и панталон на Кристин Фешън и си отговарят на размера. Много съм доволна от качеството.

# 512
И на мен ми изглеждат много качествени и двата бранда, изчаквам да видя празничната им колекция.

# 513
И аз все съм в очакване за Авин, ама то там си е чиста борба да има нещо налично.
Много неща имам и харесвам, но докато ги обявят след час вече са изчерпани и това тотално ме отказа да ги дебна.

# 514
Аз пък съм с голям бюст, чашка Д или Е , зависи от сутиена. Като им гледам таблицата на Авин само до М, не знам как ще я събера тази гръд вътре. Това ме отказва, явно е само за клечки без гърди, а силиконовите им модели имат дрехи, шити по тях...

# 515
Пуснаха в инстаграм, че утре ще има нови неща от Авин, който чака.

# 516
От Кристин фешън и аз съм много доволна, две рокли имам, и за дветеми звъняха да им дам точен размер, направо ми заспаха 😊
Само тениската с коженото по ръкавите за която бях писала тук ме разочарова, че пуска много черно, иначе е супер сладка.

# 517
  • София
Аз пък съм с голям бюст, чашка Д или Е , зависи от сутиена. Като им гледам таблицата на Авин само до М, не знам как ще я събера тази гръд вътре. Това ме отказва, явно е само за клечки без гърди, а силиконовите им модели имат дрехи, шити по тях...
Това не е така. Чашка Д съм и се събирам в С, в някои модели съм за М заради гърдите. Нищо не е шито по мен, поръчвам си директно от сайта. Чашка Е така или иначе от която и да е марка ще е трудно да се побере и да не стои като торба, ако останалата част от тялото е слаба.

# 518
Може и аз да греша, не съм поръчвала все още, наблюдавам ги. Към момента не съм имала проблем с рокли от Зара (често си пазарувам от там) надолу стоят по тялото, говоря за М размер. С малка талия и широк ханш съм, затова и се поинтересувах от БГ брандовете. Благодаря!

# 519
  • Около света и у нас!
Може и аз да греша, не съм поръчвала все още, наблюдавам ги. Към момента не съм имала проблем с рокли от Зара (често си пазарувам от там) надолу стоят по тялото, говоря за М размер. С малка талия и широк ханш съм, затова и се поинтересувах от БГ брандовете. Благодаря!

Проверете при vzaro или nikole, също имат добри предложения.
Мисля, че в началото на темата има доста предложени бг брандове.

# 520
  • FRANCE
Здравейте, някой имали мнение за обувките на Стило, как са като размер, отговарят ли си.? Харесах си един модел, но не съм в бг в момента и близки ще ми ги препратят, тоест няма опция за замяна и връщане. Благодаря

# 521
  • София
Мисля, че си отговарят. Често имат и малки размери, добри впечатления имам от тях.

# 522
  • Русе
Здравейте, някой имали мнение за обувките на Стило, как са като размер, отговарят ли си.? Харесах си един модел, но не съм в бг в момента и близки ще ми ги препратят, тоест няма опция за замяна и връщане. Благодаря
Имам лош опит с тях. Миналата година купих ботуши естествена кожа.  Търсих високо качество, независимо от цената.  Разшиха се още на третото обуване. Подметката почти падна. От магазина предложиха да ги заменят с грозни обувки /не боти или ботуши/, защото "моделът се бил изчерпал и нищо не можели да направят". За тях производителят бил отговорен за некадърния шев, не били направени с лепене и прочие глупости. Много несериозно. Никога повече обувки от Стило!

# 523
И аз да се похваля с моите придобивки от български производители Simple Smile От летните намаления на Avenew си купих рокля и панталон. Роклята се мачка малко повече отколкото ми се иска, но иначе е много красива. От Junona си купих дънки - светли,  широчки, с много висока талия. Денима е хубав и плътен. Аз вече имам няколко чифта дънки от тях. На дъщерите ни купих по едно зимно яке от новата колекция на Flair. Страхотно качество! Миналата година им бях купила по една дълга парка пак от тях - на едната бяла, на другата черна. Много доволни останаха и затова тази година пак заложих на този български бранд. Аз имам спортен екип от там, не мърда просто от прането. Докато на други дрехи им се извъртат ръбовете. И последно си купих едни кецки от Bianki.

# 524
От Flair моя опит е много злощастен. За нула време дрехите станаха да дрипи, все едно носени с години. Изненадах се, защото много хора около мен са много доволни. 🤔

Общи условия

Активация на акаунт