Български брандове и бутици -Тема 3

• 103 392
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
  • До сърцето...
Може и да са свалили качеството Flair, но аз карам с един техен анцуг около 10 години. Купувах модела, к
докато не спря производството му, имам около 6-7 броя от долнището, не го свалям, жестоко качество.

# 526
от Flair и Стилло съм много доволна.

# 527
  • Някъде по Дунава
Имам няколко долнища, тениски и две спортни блузи от Flair. Купувани са на символични цени, защото свекървата работеше в цеха, където ги шиеха. Редовна цена не бих платила. Единствено тениските ми се струват по-качествени. На долнищата се обелиха емблемите, а блузите избеляха. Иначе материите са ок.

# 528
  • София
Благодаря за темата!
Има ли пазрували от Mijel, как са като качество и най-вече има ли проблем с връщането?
Харесах си една риза и къси панталони, но се чудя дали ще ми станат, между S и М съм.

https://mijelstore.com/produkt/riza-gray-stripes/

Благодаря!

# 529
  • София
Пазарувала съм. Ок са, заслужава си на намаление. Коректни са при връщане, доколкото помня разхода за куриерската услуга е за клиента.

# 530
  • Варна
Да споделя опита си със Sara pen. Първо доставката е 10лв, защото ги пращат от адрес до офис, което означава, че ако не ми станат или не ги харесам, трябва да платя 20лв за да ги върна. Поръчваш за 200лв и плащаш 20лв доставки, щото ги домързяло да се мръднат до офис. И второ, в гаранцията ми написали деня на поръчката 01.11, а аз ги получавам на 05.11 (взела съм ги веднага). Български бизнесмени братче...

# 531
Да похваля Sassa Bjorg, очарована съм ❤️
Скрит текст:

и пуловера 🩷

и тази риза

и дълга пола до средата на прасеца

И Mellini Fashion ❤️
Скрит текст:

# 532
  • Варна
На място в магазина ли ги купувате на Sassa Bjorg или има възможност за онлайн поръчка?

# 533
  • София
Имат и онлайн магазин. Всъщност никога не съм ходила във физическия им магазин, на Солунска някъде.

# 534
На място в магазина ходя - разкошна обстановка, но имат и онлайн магазин.

# 535
Някой поръчвал ли е скоро боти от Bianki? Тежки ли са като обувка? Сега гледам, че тенденцията е масово да ги правят с огромни подметки, които са като танкери.

# 536
  • София
Да, но в повечето случаи тези подметки са доста меки и леки всъщност (не говоря конкретно за Бианки). Чисто естетически също не ми се нрави тази мода, предпочитам по-тънка подметка.

# 537
От Бианки не съм поръчвала, но искам да изкажа лекото си разочарование от бързината на поръчките на Verychi.., чакам месец нещо, което бе с доставка 10 дни.. Дано качеството си заслужава, имате ли впечатления?

# 538
  • София
От години не предлагат нищо интересно, много са банални и скучни, а цените все нагоре. В началото бяха по-добре сякаш.

# 539
  • София
Аз съм много доволна от Verychi- имам палта, дънки, блузи, летни рокли, тениски. От новата колекция си поръчах тениска и блуза и са много хубави и винаги материите са страхотни.
Единствената ми забележка е към времето за изработка.
Ако са минали повече от дните за доставка, веднага им пишете. Аз така чаках 12-13 дни за тениската обявена с доставка 7 дни, писах и след няколко часа я изпратиха с извинение.

Общи условия

Активация на акаунт