Български брандове и бутици -Тема 3

• 103 383
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
И аз съм много доволна от Verychi, тъй като си падам точно по такива базови и изчистени модели. Имам от новата колекция един жакет в бордо, жилетката от мерино и черен блейзър. Имат забавяне, но не следя с колко, тъй като не ми е спешно в повечето случаи. Случвало се е да им пиша при забавяне или въпроси и винаги отговарят бързо във фб.

# 541
Обожавам Verychi. Имат уникални материи, особено есенно-зимните им колекции, и са страхотно ушити. Имам палто, два блейзъра, дънки, рокля, пуловер. Не знам как си изчисляват номерациите, но моят размер ми заспива, все едно е шит за мен.

Такива дрехи биха стрували няколкостотин към хиляда евро в Европа, особено връхните. Спирали са ме на улицата в Лондон да ми се възхищават на палтото.

Последните поръчки и на мен по-бавно ми идват, но явно не държат много неща на склад и шият по поръчка. С което съм напълно окей, явно наистина си ги изработват те.

Това, което куца, са им снимките понякога.  Някои от нещата изглеждат невзрачни на сайта, но като ги облечеш на живо, е съвсем различно.

# 542
Благодаря за отзивите, момичета! Надявам се да е хубаво това, което ще пристигне. И на мен ми харесват затова, че са семпли и материите са естествени

# 543
  • Варна
Относно Бианки. Познавам бранда от сигурно 20 години и съм имала много обувки от тях. Винаги са били удобни и нямам един скъсан чифт. Преди година поръчах онлайн от тях след голяма пауза, понеже затвориха магазините си. Първо, че ми бяха големи и второ миришеха брутално на лепило. Както казах, имам много техни обувки и винаги 36 номер са ми били точни. Не знам произвеждат ли ги или ги внасят отнякъде. Близо до нас имат някакво помещение, но завод ли е, склад ли е, не знам. Вече съм предубедена обаче.
Едит
Ресърчнах малко, уж тук се произвеждат повечето. Явно има и някакъв внос. И да, заводът наистина е във Варна, до нас 😀 а аз им плащам доставки

# 544
  • София
Някой поръча ли от палтата на elllenmore, да сподели  отзиви? Чудя се на бежовото и докато се начудя, те номерата свършили. 🫣

# 545
  • София
Не знам за палтата точно, но каквото поръчвах лятото от тях, беше много хубаво.
За боти/ботуши, мога да похваля и още една бг марка - Studio Dess, имат бутик на ул. Алабин, до площад Македония.

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 13:23 от Lizzy_Crow

# 546
Аз не търся точно дреха, но хубав халат за баня от къде мога да взема? Искам да подаря на свекървата за Коледа.

# 547
Какъв бюджет? Аз имам на Tommy Hilfiger i Boss- много са хубави, в момента са между 150-200лв.Дебнете ги.
Иначе имаме много стари на Tarrington house от Метро и също са супер:

# 548
  • Sofia
Халатите на СУХО са разкошни, в красиви подаръчни кутии. Около 150лв.

# 549
  • FRANCE
Здравейте,  преди пуловерите на "Престиж" имаха сайт, а сега дава че е невалиден. Да знае някой дали още съществуват? Благодаря

# 550
  • Пловдив
Халатите на СУХО са разкошни, в красиви подаръчни кутии. Около 150лв.
Имат ли сайт, от който може да се поръчва? Намирам само шоурум.

# 551
  • Sofia
Havlia.bg е сайта СУХО е най-луксозната им линия

# 552
  • Бургас
Havlia.com 

Отвроих да ги видя, не бях ги чувала.

# 553
И аз не ги бях чувала.

# 554
И аз съм много доволна от Verychi имам няколко рокли, риза, блуза. Много красива изработка, всяка поръчка пристига красиво опакована с картичка. От първите им клиенти съм! 🫶

Общи условия

Активация на акаунт