Български брандове и бутици -Тема 3

• 101 825
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте, да попитам за бранда Cliche, имат ли физически магазин и преиздават ли миналогодишен модел рокля?

Имат, в МОЛ Парадайз.

# 691
  • София
Имат магазин в Парадайс.

# 692
  • в Кошера
Здравейте, да попитам за бранда Cliche, имат ли физически магазин и преиздават ли миналогодишен модел рокля?

Имат магазин в Парадайс.
Може да попитате за изработка на конкретен неналичен модел.

# 693
Пиша за Verychi 🙂
Взех се правата вълнена пола, М размер, лепна ми перфектно, има въздух. Разкошна е.
Ще я нося със сако и късо яке.
И панталон, поръчка със 7 см по-дълъг, пак М размер, стои велико

плата е 70% вълна и 30% вискоза, много фин, за пролетта също е много подходящ

# 694
Пиша за спортните екипи на Flair за които попитах тук. Днес получих моят и съм много доволна.

Не знам дали питам в правилната тема, но сайта е български, а дрехите със сигурност не, но да попитам поръчвали ли сте рокли от Reina store?

# 695
Някой поръчвал ли е от Boho Lolita? Има много красиви дрехи, определено не всички обаче са подходящи за всеки ден Simple Smile та ей това например вярвам, че си е шито лично от български творец! Heart Eyes

# 696
  • София
Развесели ме този сайт. Grinning

# 697
Развесели ме този сайт. Grinning
А аз не съм се смяла така от месеци! Grinning

# 698
Ще ме накарате и сега и аз да го отворя. 😀

# 699
Отворих го Grinning

При дългогодишния ми стаж в разглеждането на сайтове за дрехи на тема дамска мода трудно ще се впечатля, но
"ТИШИНАТА НА ЗЕМЯТА", описан като "ръчно изработен мъжки сив панталон с контрастни бели джобчета и дървени копченца" за само 108 лева успя да ме развесели и даже се зачудих дали да не го поръчам за ММ Joy

# 700
  • София
Това не са моите дрехи, но са смели като стилистика и изработени от хубави материали с много детайли. Сигурна съм, че има хора, на които им отиват и биха ги оценили. За вложеното усилие и материали, не ми се струват скъпи.

Последна редакция: пт, 07 фев 2025, 20:59 от Harpalike

# 701
Щото не сте виждали Мечо Омуртаг! Ей там е весело вече!
https://www.facebook.com/profile.php?id=100063207702474
От сайта харесах кимоно Самодивска премяна! С удоволствие ще спя с него...! Wink

Последна редакция: пт, 07 фев 2025, 22:57 от mimi.7299

# 702
  • София
Интересен сайт е Бохо Лолита. Според мен  авторката прави сценични костюми.

# 703
Интересен сайт е Бохо Лолита. Според мен  авторката прави сценични костюми.
И според мен! Няма как така да се ходи в реалния живот!

# 704
Дрехите от сайта Boho Lolita не са сценични тоалети според мен. Ако беше така, авторката щеше да го уточни в представянето си в сайта, за да привлече конкретната клиентела. А тя е написала : "Надявам се брандът Boho Lolita да носи на всяка дама радост, очарование и нежна красота от сърцето!" Аз това го тълкувам като обръщение към по-широка публика, а не само към дами, които са на сцена. Но може и да греша. Замислих се какъв трябва да е  пърформансът, който изисква такава сценична дреха. Освен видеоклип към песен на Нона Йотова Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт