"Чакат сняг Мартенските ни деца, да се попързалят със шейна!"

• 9 602
  • 268
  •   1
Отговори
# 150
Привет и от мен!
Констанс, доста емоционално преживяване , браво на теб и дано не си се пренатоварила много емоционално ( то няма как , ама ) ,че да пазиш малкото човече!
Зори , много хубави снимки!
И аз пожелавам на болните бързо оздравяване!
Мерси на всички за поздравленията и честито на всички останали месечинки.Като си представя само как растат бързо бебоците , то годинката наистина наближила #Crazy
Ние днес бяхме на консулатция.Резултатът е +400 гр , или вече 8,300 кг и +1,5 см или 71,5 см.Мерките ни пак са манекенски , но мисля ,че добре е наддала този месец. Съответно още докато видя докторката и нададе такъв рев , та едвам я изтеглихме и измерихме.
Прасенце , точно вчера пробвах Стела с пюре Круша и ябълка на Хип и тя взе ,че иззяде половин бурканче , а днес следобяд изяде останалото.Аз не бях й давала плодово от около месец , надявам се да е било нещо временно и да си хапва вече и плодове.Щото тя само от мойта ябълка или банан искаше и то само да ги смуче.Е и тиква си хапваше , май е едно от малкото неща , които яде с видим апетит!
Ами за друго не се сещам GrinningПриятна вечер от мен Hug

# 151
  • София
Зори, страхотни снимки! Някои са като картички красиви (щото и манекенките са като за картичка).   bouquet

Констанс, като в екшън си описала случката, а си е било доста по-силно на живо. Радвам се, че има добър край, но ти гледай да разпуснеш, че да не трупаш напрежение на бебчо.  Hug

# 152
Здравейте мами .Честита месечинка на всички месечинковци.Герчо ,радвам се че малкия Иван е добре.На всички болни желая бързо да оздравяват.Зори страхотни снимки.Констансдобре е че малкия не се е ударил.Да ви се оплача днес моя бандит посини едното оче  и това само докато отида до тоалетна. Hug

# 153
  • София
Зори жестоки снимки Sunglasses Ей тая най-добрата Peace

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=98308&photo=24

Искам и аз на мореееееееееееее Flutter
Та по въпроса за морето Ние пропуснахме 2 години Shocked и ако не ми мине котка път тази отивам
Децата могат да ходят но не трябва да са на плажа от 11 до 16 Peace
Аз и миналата година щях да ходя , ама ...........нещо се поскарахме с мъжо и............. Rolling Eyes не ходихме

Констанс изправи ми се косата докато прочета Shocked
Добре,чеси Ок , че не е много препоръчителен този стрес.

# 154
Зори Heart Eyes страхотни снимки-много си готина  bouquet леле  ,много,много:bouquet: и какъв перфектен тен  bouquet
чак на мен ми стана топличко, като ги разгледах Heart Eyes

за морето-аз се рових из чуждите сайтове и прочетох,че за децата до 2 години не е добре рязката смяна на климата(Катенце може би затова в египет е имало болнички-те колко големи бяха)та за бебоците са добри за море-България,Хърватска,Крит и Халкидики-че са с мек климат,без влажност
за климатизация са нужни 21 дни за бебоче-така че се препоръчва поне месец почивка Joy
а климата на морето определено е полезен Peace

Констанс Heart Eyes добре,че всичко е минало благополучно Слава Богу  Praynig

мами форума ме побърква -постоянно ми губят регистрацията #Crazy

Последна редакция: ср, 24 яну 2007, 20:03 от prasentze

# 155
  • София
Привет,милички! Hug
Голяма скука днес в този дъждовен ден. Rolling Eyes
Леле,Констанс,какъв екшън само! ooooh!Слава Богу,че всичко е приключило добре и за човека и за теб!Пази се! Hug
Зори,прекрасни снимки,страхотно настроение лъха от тях!
И аз мисля,живот и здраве, това лято да отидем с малчо на моренце,поне за седмица.
Честито на всички месечинки!  bouquet
Цунки от нас!

# 156
привет мами!

Зори върховни снимки , направо изби рибата с тях. Сякаш са снимки от филм като плажът с леонардо дикаприо Laughing Laughing Laughing Laughing

Констанс ти си герой и добре че всичко  с хепи енд е завършило за всички. Аз като четох се разплаках -чесно.... еи така разревах се.

Бързо оздравяване пожелавам на всички болнички  Praynig Praynig Praynig

# 157
Зори, снимките са убийствени просто! Хубаво сте си изкарали - то се вижда.... Ех, размечтах се и аз. Аз съм решила тази година края на юни да ходим на море на Албена - на южното черноморие въобще не става според мен заради тъпото строителство, което са заформили. Аз миналата година като видях в кво са превърнали Влас, слънчев бряг и елените ми се дорева зверски.

# 158
да и аз се колебая между Албена,Св. Св.Константин и Елена и Слънчев ден-определено повече обичам северното черноморие Heart Eyes
а Варна как я обичам Heart Eyes
мами които миналата година сте водили бебоците на море-препоръчайте място,доволни ли сте newsm78

# 159
Мерси на всички  Hug Hug Hug

Зори, снимките са убийствени просто! Хубаво сте си изкарали - то се вижда.... Ех, размечтах се и аз.
Много точно  Peace
konstans наистина много емоции са ви се събрали с бебчето, добре е когато всичко завършва добре   Wink
Дейзи не зная колко време след операцията ще трябва да пиеш лекарства, и дали въобще ще се наложи, но дали няма да е възможен вариант да не прекъсваш кърменето, а само в периода докъто пиеш лекарства и да се изцеждаш без да даваш кърмата. Всъщност просто давам идея, незнам дали ще е добре и за теб и за детето. Но важното е да се погрижиш за теб, за да има здрава мама  Simple Smile

# 160
Леле, Zory, снимки от Рая. Абе вие голяма банда мацки сте били, побъркали сте мексиканците със сигурност.
Konstans, ти си готова за филм Taxi part 3. Важното е, че има хепи енд историята.
По повод климатизацията на бебоците, ние  Сара я водихме в Исландия в началото на юли меналата година за 20 дни, а там климатът е доста различен - силен вятър, 10-12 градуса. Едвам бях намерила зимни дрехи по това време на годината. Абе издържа детето чак и аз се учудих. Доста пътешествахме по гейзери, водопади, кратери и геотермални води с нея. През цялото време я пазех с дъждобрана от вятъра.Даже като се върна назад си мисля, че по-лесно се пътува с бебе на 3-4 месеца, отколкото би било сега.
Ger4o, права си са Сл.бряг. След Исландия отидохме в Сл.бряг и го за 2 седмици.Ужас. Там обстановката е трудна за рисуване. Хотел до хотел, гъз до гъз, мизерия и скъпотия, музика от всякъде.Е, там вече ми беше по трудно. Но пък като се примириш от началото със ситуацията, става. Поне се радвах, че не съм в София. Мисля, че в Албена е най-добре за малки деца все още.

# 161
Зори, невероятни снимки!
Констанс, браво на теб! Спасила си човека! Пази се много обаче и внимавай със силните емоции!
Вики заспа, надявам се тази нощ да спи спокойно и да не се буди 100 пъти. Днес цял ден света й е крив и незнам дали от зъбите или защото не е излизала, но беше ужасна - мрънкаше, ревеше и се тръшкаше за всичко #Crazy Ей, такова чудо не е било никога. Дано не се повтаря скоро.
От нас спокойна нощ Hug

# 162
мами, много ви благодаря за поздравленията, дано работата се окаже това, което съм търсила, да не се налага скоро пак да търся  Laughing

Констанс, браво на теб, какво изживяване само! човек в такива моменти се мобилизира изключително много, а за адреналина, не се притеснявай, мисля че не се предава със същата сила на бебо.

Зори, снимките са наистина страхотни! стори ми се, че на две от снимките е една артистка, не й знам името???
аз също обожавам морето и много ми се ходи от сега, ама май няма да ме огрее като миналата година цяло лято. Анетка, още не знам......може да пратя поне Писи на вилата с майка ми. Мисля , че няма проблем да ги водим на плаж, стига да не е между 11 и 16 и да са на сянка, намазани със слънцезащитно мляко. Няма нужда да споменавам, че на север ми харесва хиляди пъти повече отколкото на юг.  Mr. Green

Честито на всички месечинки!

когато са болнички, бебчетата може дори да откажат и млякото, особено ако ги боли гърлото. При нас се случи точно така, но вече знам, че е нормално.

Дейзи, мила, обърни внимание на здравето си!а може би наистина ще намериш начин да не отбиваш Али, стига периода да не е дълъг, щом операцията не е тежка?Стискам палци.

# 163
Мисля, че в Албена е най-добре за малки деца все още.
И аз съм на това мнение Peace Няма такова лудо строителство , подредена е , с много зелинина.Дано да продължава да си е така. А в Сл.бряг си е бетон и нищо хубаво!

# 164
Лелеее Констанс ,само на теб може да ти се случи такова нещо  Wink Браво ,че си успяла да стигнеш на време  Peace

Зори снимките са страшни  Grinning

Като чета за Слънчев бряг какво сте писали и си мисля ,че или съм супер отнесена или не говориме за едно и също място  Joy Ние ходихме от 1-ви до 10-ти септември и беше страхотно. Нито зверска жега нито студено , хотелчето супер , цени направо ниски , хора имаше но не много, никъде не забелязах да строят /т.е. строежи имаше ама не работеха и съответно не пречеха/ въобще много хубаво искарахме. Тази година сигурно пак сме там защото хотела много ни хареса, имаше долу помещение в което да си оставяме надуваемите неща и количките а в стаите има спалня + диван който се разтяга като спалня и е много удобен за децата да не падат ,че нали от двете страни е преграден от дръжките от третата страна- стена а от четвъртата слагахме възглавницата от седалката му Crazy а как готвехаааа в ресторанта нямам думи   chef
Иначе на мен в Турция също ми се ходи на море ,бяхме там преди 2 години и пак много доволни останахме та всъшност може и там да отидеме пак. Абе ние май не сме много претенциозни   newsm78 все едно къде винаги ни е супер. За тази година не сме го мислили още аз съм голяма фенка на морето ,но започва да ми се ходи към май месец сега определено не съм на такава вълна може би защото много късно ходихме този път и още ми държи влага  Grinning

Ади казвай как вървят испитите ,че ми истръпнаха палците от стискане  thumbsup

Бързо оздравяване на всички болнички   Hug

Последна редакция: ср, 24 яну 2007, 23:05 от miki3

Общи условия

Активация на акаунт