Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 87

• 62 136
  • 760
  •   1
Отговори
# 360
Имам ново инфо от инстаграм профила на Балеа - пускат нови опаковки на продуктите, имат и промяна в състава:
https://www.instagram.com/p/CwP4eQbNMaL/

Angeles, не знам дали изобщо ще можеш да си я намериш отнякъде. Косата ми е нетретирана, небоядисвана, но трудно намирам продукт, който да е в добро съотношение на протеин и влага, а тази маска е точно такава. Ефектът след шампоана е по-голям отколкото като pre-wash.
Освен това маската пише, че издържа на топлинна защита до 200 и няколко градуса обработка на косата.
От същата серия имаше серум, балсам и шампоан, но не съм ги използвала.

# 361
  • In The Middle Of Nowhere
Мерси, аз въобще се отнесох, че казусът беше, че липсва 😴... Иначе помня серията, може да я пуснат пак или под някаква нова форма.

# 362
  • Deutschland
Вероятно и с променен състав.

# 363
Фрау, ти използва ли аргановата маска? Ако да, може ли отзиви?

# 364
  • Deutschland
О, да, но съм забравила да пиша. Наистина много омекотява и хидратира косата. Усеща се една лека, подвижна. Блясък не мога да кажа има ли. Определено бих я купила пак, защото и без това не е икономична за гъсти коси като моята.

# 365
  • Благоевград
Аз съм с естествено руса, тънка коса, с мазни корени и сухи краища. Ползвам маската преди шампоан на суха коса. Много съм доволна, не съм махала връхчета от 4 месеца и нямам почти никакви цъфнали краища. Косата ми е с нов растеж след като ми опада от Ковид и съм много доволна как действа на моята коса. Е, като всяка маска, омазнява допълнително, но 1 път седмично ми е ок, тоест през 2 измивания на третото, харесвам я. Имам и тази с манго и авокадо, и нея харесвам.

# 366
Момичета, имате ли проблем с поръчването от makeup.bg? Поръчвала съм десетки пъти и не съм имала проблем. Но днес опитах над 10 пъти и все не става да се завърши поръчката, а ме връща в началното меню за поръчка.

# 367
Имаха някакви безумни цени на някои неща последните 2-3 дни, може нещо да има проблем сайта.

# 368
О, да, но съм забравила да пиша. Наистина много омекотява и хидратира косата. Усеща се една лека, подвижна. Блясък не мога да кажа има ли. Определено бих я купила пак, защото и без това не е икономична за гъсти коси като моята.
Много ти благодаря! Ще я тествам задължително!

# 369
  • Deutschland
Гледайте само да е на добра цена, защото за моята почти 11 лева платих.

# 370
  • Благоевград
Като казахте, че маските ги няма и тичах да проверя в нашия единствен в града магазин дали има останали, нямаше почти никакви освен тази за къдрава коса и една с масла. Дано скоро ги пуснат пак.

# 371
Втори ден не мога да пусна поръчка от мейкъп…

# 372
  • София
Втори ден не мога да пусна поръчка от мейкъп…

Звънни им по телефона.

# 373
Амиамо, благодаря за съвета. Не съм звъняла на тях досега, но дамата беше много любезна и ми пусна поръчката по телефона, като й казах кодовете на продуктите.
Единственият проблем беше връзката, изключително лоша връзка, но отношението беше отлично и ми съдействаха.

# 374
  • София
Janice_, радвам се, че бях полезна и си успяла да направиш поръчката! Simple Smile
Явно имат проблем със сайта. Ще го отстранят.

Общи условия

Активация на акаунт