Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 87

• 62 128
  • 760
  •   1
Отговори
# 375
А аз пак да попитам за слънцезащита.
Детето и мъжът са бели, и доста бързо изгарят. Може ли да ми препоръчате, дори да не е бюджетно. Да предпазва и да е с поизчистен състав. За себе си търся само изчистен състав, бюджетно.

# 376
О, да, но съм забравила да пиша. Наистина много омекотява и хидратира косата. Усеща се една лека, подвижна. Блясък не мога да кажа има ли. Определено бих я купила пак, защото и без това не е икономична за гъсти коси като моята.

Извинете, но коя е маската? Simple Smile

# 377
Втори ден не мога да пусна поръчка от мейкъп…
Аз днес също в ДМ. Отделно системата на Изипей също има някакви проблеми.

# 378
Купих си крема за лице на Neutrogena Hydro boost water gel от Лили дрогерия. https://shop.lillydrogerie.bg/gel-krem-za-lice-50-ml?qty=1

Картонената кутийка нямаше целуфанче, а вътре крема нямаше предплазно фолио или пластмасово капаче между капачката и бурканчето. Всички ли са така или само моето е отворено.

# 379
Не мога да дам отговор но ми звучи като да е отварян ..особенно пък нитроджина които са по скъпи..

# 380
Всичките им кремове бяха без целуфани, това е първото ми лошо впечатление ( винаги ги забелязвам тези неща), а другото когато се прибрах и го отворих свободно. Нямаше найлонче на бурканчето, нито пластмасов предпазител. Дано някой да сподели дали са си така, че много ме е яд.

# 381
А аз пак да попитам за слънцезащита.
Детето и мъжът са бели, и доста бързо изгарят. Може ли да ми препоръчате, дори да не е бюджетно. Да предпазва и да е с поизчистен състав. За себе си търся само изчистен състав, бюджетно.

Не зная доколко е изчистен състава, но като средство за предпазване категорично препоръчвам sun bance на ДМ. Ползвам я за 3-ма членове на семейството, които са  супер бели, податливи на изгаряния и със слънчева алергия /мехури и рани/. Фактор 30 от тази марка върши повече от 50 на по-висок клас, който сме ползвали.

# 382
  • Пловдив
Всичките им кремове бяха без целуфани, това е първото ми лошо впечатление ( винаги ги забелязвам тези неща), а другото когато се прибрах и го отворих свободно. Нямаше найлонче на бурканчето, нито пластмасов предпазител. Дано някой да сподели дали са си така, че много ме е яд.
Може би от еко съображения вече да са премахнали целОфана и капачето. Wink

@_ni, погледни Piz buin. 50+ дори е и срещу алергии.

# 383
Може би от еко съображения вече да са премахнали целОфана и капачето. Wink

А хигиенните съображения за нищо ги нямат.

# 384
  • Deutschland
Моят крем Нютроджина имаше целофан, но нямаше вътре пластмасов предпазител.
Не е по темата, но откакто си купих кутия бисквити Мираж с пет бисквити вътре, а не с 12 както е на опаковката, вече не ме учудва нищо.

# 385
Може да е фабрично ,да са свършили бисквитките на поточната линия ..виждала съм всякакви изпълнения перилни препарати без капачки така изпратени от завода запечатани в кашон,шампоани до половина пълни...но едва ли в случая с крема е фабрична грешка ..

# 386
  • Deutschland
Може. Мъжът ми снощи ме подпитваше няма ли да вляза в ДМ 😀. Чакам да ми свърши шампоана и ще го мисля. Имам от Плекса на Балеа още съвсем малко, а съм на море и нямам идея какво има наблизо като козметични магазини.

За любителките на блясъка, Есенс пускат сенки. Само два варианта са.

# 387
Шампоаните на Herbis  от Лили са много добри.Косата ми е мазна, но се задържа много по дълго време стана пухкава от този за пърхута

# 388
И аз си купих този крем на Нютроджина, варианта без парфюм, който беше много препоръчван от една чуждестранна дерматоложка в ютуб. Съставът му обаче е много зле и май няма да го използвам. Моят беше от Ремедиум и също нямаше нито целофан, нито предпазно фолио под капачката.

# 389
Този балсам е хубав. Устните ми на сутринта бяха мекички и двойни на обем.

Купих си преди време от една аптека стик на Eucerin, даже бяха два в комплект. Те за тебешири може да се ползват. Все едно се опитвам с парченце пластмаса да се намажа. Ужасен!

Общи условия

Активация на акаунт