Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 87

• 62 137
  • 760
  •   1
Отговори
# 390
И аз си купих този крем на Нютроджина, варианта без парфюм, който беше много препоръчван от една чуждестранна дерматоложка в ютуб. Съставът му обаче е много зле и май няма да го използвам. Моят беше от Ремедиум и също нямаше нито целофан, нито предпазно фолио под капачката.
Аз проблеми с опаковките нямах, миналата есен ей така в бързината грабнах дневен и нощен. Е вкъщи се потресох колко парабени имаше написани.

# 391
  • София
Ето на какво попаднах в ДМ

Още не съм го пробвала. Купих го на "сляпо".

# 392
Ето на какво попаднах в ДМ

Още не съм го пробвала. Купих го на "сляпо".
Много е хубав и свеж. И аз го взех.

# 393
Каква е цената на дезодорантите им? Никога не съм купувала от там и нямам идея.

# 394
  • вкъщи
В Будапеща има всичко изчезнало от България, много видове дезодоранти,та и водата за уста, по която много страдам. За Мюлер и Росман дрогериите не говорим. Цените по- ниски...

# 395
  • София
Каква е цената на дезодорантите им? Никога не съм купувала от там и нямам идея.

Малко под 3 лв., не помня, че купих и други неща, а хвърлих бележката.

# 396
Е ние днес купихме от този део, цената е или 2,49 или 2, 79. Имаше само 2 броя на стелажа.
На купих и всички други хвалени неща в гамата, от влогъри и т.н., също и новата корейска слънцезащита за лице. За тяло взех Sun dance sensitive.

# 397
  • София
Да, сега се сетих - този дезедорант е с цена 2,79 лв., може би защото е нов, а другите са по 2,49 лв.

@_ni, коя е корейската слънцезащита за лице? Май съм изпуснала, ако сте я коментирали.

# 398
Аз днес също посетих дм, купих разни неща от оралната хигиена (пасти, четки), нали има талон за 10%.

# 399
Похвалвам лъкчетата с конец за почистване на междузъбно пространство. Конецът  е тънък и е подходящ за по-тясно разстояние.  Цената няма аналог. Заредих и аз 5 пакета, въпреки че намалението  не е кой знае какво. Пастите за зъби на тяхната марка как са? Simple Smile

# 400
И аз се интересувам от пастите на Донто дент. Повече от 5 години използвам само техния конец за зъби и съм много доволна, но нямам впечатление от пастите.

# 401
  • София
Възползва се от 40% намаление ако купиш две лист маски за лице на Holika в Лили

Спирам да купувам маски, защото имам много.

# 402
Каква е офертата? Купуваш 2 маски и получаваш 40% на всяка или?
Как са маските на Холика? Не съм използвала нищо на тази марка и нямам впечатления.

# 403
@_ni, коя е корейската слънцезащита за лице? Май съм изпуснала, ако сте я коментирали.
Може ли да кажа, защото имам впечатления.
Тази е за по-суха кожа, защото е доста мазна.
Тази не е добра. Води се тонирана, но тонът е този, който е любим на корейките - бледорозов. Прави лицето белезникаво и придава призрачен вид.
Тази е доста прилична. Става за нормална и смесена кожа.
Понеже това е най-популярната, започнах с нея. Всичките три са с консистенцията на крем, като на синята капачка е най-лека формулата.
Другата популярна е тази. Нея не я познавам.
И последно е тази. Тя много прилича като консистенция на Екрана на Clarins, но е по-течна, защото се води мляко. Изключително приятен завършек има. Може да се носи самостоятелно, придава седефен вид на кожата, но за да се носи само тя, трябва да имате съвършена кожа и може да се нанася под фдт без проблем.

# 404
Аз съм ползвала синята с центела, много е добра, лека, никакъв проблем под нея да си ползвате серуми и кремове. Но става само за градски условия, аз изгорях високо в планината с нея.

Общи условия

Активация на акаунт