Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 87

• 62 125
  • 760
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Каква е офертата? Купуваш 2 маски и получаваш 40% на всяка или?
Как са маските на Холика? Не съм използвала нищо на тази марка и нямам впечатления.

Точно така! Избираш си две лист маски от марката
На касата се отчита намалението. Аз използвах и събрани точки и платих 3 лв. и стотинки.
На Holika продуктите са добри.

# 406
Аз съм доволна и от конеца и от пастите за зъби на донто дент. Истината обаче е, че цената им доста се различава между немския дм и този. Там струват 0.65 цента. Днес кучих в нашия дм 2.90 лв

# 407
  • София
Купих любимата паста за зъби Поморин Актив с луга и от конците за зъби. Мина отстъпката.

# 408
  • Варна
И аз почти винаги се възползвам от талоните на ДМ. Последно взех душ гел, конец за зъби и четки за зъби.
Тия 10% нищо не са, но ги оползотворявам - магазинът ми е близо до офиса, така че успяват да ме зарибят 😅

# 409
  • София
Всички се зарибяваме! Blush

# 410
Купих любимата паста за зъби Поморин Актив с луга и от конците за зъби. Мина отстъпката.
Оо, забравих че там продават Поморин, тях не навсякъде ги има. Благодаря за подсещането, ще си направя една разходка след малко че и на мен са ми на 2 пресечки.

# 411
  • София
За нищо, моля те, natka. Simple Smile
Специално Поморин Актив с лугата наистина не се предлага навсякъде. А в ДМ е на добра цена! И с отстъпката - супер!

# 412
Възползвах се вече, заредена съм за известно време Simple Smile
Не знам защо не съм обръщала внимание че ги има в ДМ, а аз издирвах по други места наскоро и не намерих от първия път. Това е една от малкото пасти от които не ми се гади, броят се на едната ръка... и ми става нервно като намалее тубичката а не съм си купила следващата, че ако свърши не става да грабна какво да е от къде да е.

# 413
  • Варна
Пробвах всички пасти на донто дент- само лилавата не ми харесва, синята и зелената са ок!

Лилавата вода за уста обаче ми е фаворит.

Конец за зъби ползвам техен сензитив някакъв, не съм особено впечатлена, разнисква се.

От корейските слънцезащити по назад писахте - ползвам Beauty of Joeson доволна съм, няма бял филм, разнася се като обикновен крем, не съм изгаряла.

# 414
В паника съм, моля за помощ!
След боядисване вкъщи с безамонячна руса боя косата ми стана пастелно зелена. Какво ползвате за обезцветяване?

# 415
  • Deutschland
Това съм ползвала когато вместо русо, стана кафяво. Боята пада.

# 416
  • на последния етаж
Здравейте,
Търся този балсам, но не го намерих в няколко магазина, нито го откривам в сайта. Дали е спряна серията? Виждали ли сте го скоро?

# 417
Лита, това коментирахме по-назад, аз имам проблем с липсата на маската от същата серия. Надявам се, че скоро ще спрат да преправят опаковки и формули, за да пуснат продуктите, които купувам от години. Много от нещата липсват в обектите на ДМ и това са все неща от техните марки.
За коса ми трябват цялата серия за брюнетки и маската от антисплис серията.

# 418
  • Light of Zartha
Тъкмо тази маска ми свършва и щях да си взимам нова. Явно няма да стане. Нещо от другите маски на балеа.да препоръчате? Косата е боядисана и суха в крайщата. Само.комбинацията от тази розова маска+балсама и малко олио за коса ме.спасяваше от жестоки заплитания.

# 419
Има една маска с олиа, която е в златиста опаковка. Бях подарила на майката на ММ цялата серия, тя е с боядисана и суха коса и й харесаха продуктите.

Общи условия

Активация на акаунт