Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 87

• 62 119
  • 760
  •   1
Отговори
# 420
Имам харесвам тази с олио. Даже ползвам кафявото олио редовно след всяко къпане.
Днес купих последното шишенце с такова. Много го харесвам. И него ползвам при всяко къпане. Дано не го спират Sad
Скрит текст:

# 421
Е, с тази магическа вода не се разбрахме. Първо, под душа адско заплитане и изсушаване. Не можех да я изплакна. После, още по-кошмарно изсушаване и разресване. И на финал сухи и лепкави, сплъстени дължини. А корените мазни след 24 часа.

# 422
Тази вода не съм я купувала, но мислех, че ще е нещо като секундните на Глис. От тях съм много доволна, особено от жълтата.

# 423
Аз имах водата,не видях нещо да се случва, но не съм голям критерий с моята коса.

# 424
...
@_ni, коя е корейската слънцезащита за лице? Май съм изпуснала, ако сте я коментирали.

Този взех, но май поведох, че е корейски...Иначе ползвам Центела в градски условия и ми допада много.
За този Хабо лабо, обаче се зачудих дали да го ползвам, че състава му май не е от най-добрите.

# 425
Точно това течното го заглеждах и аз, понеже също харесвам на Гарние 7 секундните а това на Балеа е доста по-бюджетно... Но пък тези на Гарние ги има в Лили 1+1 този месец и така и не стигнах до покупка на Балеа. Ще имам за много време, аз го ползвам на няколко измивания а не всеки път.

# 426
Точно това течното го заглеждах и аз, понеже също харесвам на Гарние 7 секундните а това на Балеа е доста по-бюджетно... Но пък тези на Гарние ги има в Лили 1+1 този месец и така и не стигнах до покупка на Балеа. Ще имам за много време, аз го ползвам на няколко измивания а не всеки път.
Тази оферта само онлайн ли е или е налична и във физическите магазини на Лили?

# 427
От физически ги взех, но не са всичките видове а само черната на такава промоция.
https://shop.lillydrogerie.bg/gliss-7sec-trt-ultimate-repair-mas … a-2-200-ml-540472
До края на месеца е това.
Не знам защо съм написала Гарние като говоря за Глис... Извинявам се ако съм подвела някого.

# 428
+1 за 7секундната маска на Gliss и аз взех 1+1 от магазин на Лили. Ползвала съм само черната до момента, но ми се ще да пробвам и другите, както и тази на Балеа. Ползвала съм и на Елсев, тя никак не беше лоша. Аз също издирвам Spliss маската на Балеа, че ми свърши, а е много хубава 😍

# 429
Момичета, използвали ли сте този балсам за коса на Алверде? Води се за дълга коса, струва ми се хубав от ревютата, но не съм пробвала нищо за коса на марката.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/alverde-naturkosmetik-balsam-za- … 066447110920.html

# 430

Този взех, но май поведох, че е корейски...Иначе ползвам Центела в градски условия и ми допада много.
За този Хабо лабо, обаче се зачудих дали да го ползвам, че състава му май не е от най-добрите.
Hada Labo Tokyo са японски и като цяло са с гаден състав. Сред корейската козметика също има такива продукти. Това, че нещо е източноазиатско, не го прави автоматично качествено. Simple Smile

# 431
Здравейте,
Търся този балсам, но не го намерих в няколко магазина, нито го откривам в сайта. Дали е спряна серията? Виждали ли сте го скоро?

Здрасти,
Аз търсих маската и я нямаше на няколко места, но днес видях цялата серия в ДМ в подлеза на НДК.

# 432
  • Light of Zartha
Този балсам го видях преди малко в дм в Младост 4(лидл) на.Малинов. Имаше доста бройки. (За София става въпрос) маската я нямаше и.взех тази жълтата с маслата.

# 433
  • на последния етаж
Аз търсих в Сердика, Скай сити, Плиска. Дано са го заредили, ще проверя и в сайта - вчера не го открих.

# 434
В сайта няма нито един от продуктите от тази серия. За съжаление и серията за брюнетки я няма.

Общи условия

Активация на акаунт