Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 87

• 62 118
  • 760
  •   1
Отговори
# 435
Момичета, използвали ли сте този балсам за коса на Алверде? Води се за дълга коса, струва ми се хубав от ревютата, но не съм пробвала нищо за коса на марката.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/alverde-naturkosmetik-balsam-za- … 066447110920.html

Имам балсама с авокадо - нищо, ама нищо не прави.

# 436
  • София
Отзиви за лист маската за лице  на Hada Labo?

.....понеже си обещах дълго време да не купувам маски.... Simple Smile

# 437
Доволни ли сте от продуктите на велнеа и специално за суха коса

# 438
Преди години съм ги пробвала и тогава не останах очарована.
В последно време гледам, че имат нови продукти, може и да са ги подобрили.
Но предпочитам Балеа.

# 439
  • Deutschland
Това е новото олио на Балеа.

# 440
Отзиви за лист маската за лице  на Hada Labo?

.....понеже си обещах дълго време да не купувам маски.... Simple Smile
Пробвала съм я веднъж. Има алкохол в състава на челно място, който се и надушва и усеща на кожата. Категорично не препоръчвам.

# 441
  • София
Това е много важно, което сподели Reddush Brown, благодаря!
Маската винаги слагам след баня или основно почистване на лицето, вкл. и напарване. Щом има алкохол, значи ще щипе и кожата ще се зачерви. Това не ми е необходимо! Sad

# 442
  • Варна
ДМ доста нови талони с 10 и 15% отстъпка са пуснали в приложението -  нападайте 😄

# 443
Здравейте! Някой с повече опит със слънцезащитара на Алверде да каже нирмално ли е да се маже като крем здраве. Оставя и белосана кожата, при дъвсем малко количество размазано добре.

Ето този продукт:

Ползвах друг продукт, на друга марка и беше по-скоро като флуид. Прозрачен филм оставяше по кожата и предпазваше добре. Но сега нямаше наличен като трябваше да купя и експериментирах.

# 444
Такива са слънцезащитите с физичен филтър - оставят бял защитен филм
Прозрачните са с химичен филтър

# 445
Не е така, аз имам с минерален филтър и не оставя никакъв бял филм. Слънцезащитата е на марката Колагена.

# 446
Много странно, ще го покажеш ли?
Може и такива да са направили, не знам. Аз приключих с минералните филтри преди повече от 15 години. много експериментирах тогава, всички бяха бели, тежки и отвратителни. Върнах се към химичните и не погледнах повече назад

# 447
По-приятното е трудното отмиване при все, че около 4 часа съм била 90% в басейн. Стана на "валци" под душа.
Годно е до Юли 2024.
С две думи не ми хареса.

# 448
Слънцезащита се почуства с двойно маслено измиване, за да се разтвори добре.

# 449
В момента не съм вкъщи, затова не мога да покажа, как попива, но ето линк към крема, SPF 50:
https://bioline.bg/product/2681/lumiskin-depigment-effect-inovat … ormula-50-ml.html

Купих го на промоция за 20 и няколко лева. Гледам страницата на Гала за козметика и тя препоръчва много точно минералната слънцезащита, но не ми се дават 50 лева за 30 мл крем на нейната марка. Този крем е с близък до нейния състав, произведен в същата лаборатория, но на половин цена. Използвам цяло лято и съм доволна, не омазнява кожата, ме запушва порите и не оставя нито бял, нито мазен филм.

Общи условия

Активация на акаунт