Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 87

• 62 047
  • 760
  •   2
Отговори
# 540
Не, в ДМ е към 27 лв. Грешен избор на линк дадох.

# 541
  • Deutschland
Така бива. Иначе аз имам няколко тестера на кремове Лавера, ще трябва да ги прегледам.

# 542
И аз съм доволна от Лавера, ползвах зимата / пролетта дневен, нощен, маска и серум каквито имаше в ДМ. Със суха кожа съм, 40+. Сега ползвам серум и крем на Алтеа, мисля да ги редувам.

# 543
  • Пловдив
До 13.09. Lavera, Dr. Scheller, bio: Vegane и Speick с купон имат 10% намаление Wink.

# 544
Catrice ще пускат колекция   дали идват тези продукти в България ?

# 545
  • In The Middle Of Nowhere
Супер изглежда, но не всичко идва по мои впечатления и за съжаление, но дано да дойде тази 🤎

# 546
Аз не следя марката и за това питам.
иначе има страхотни неща, дано дойдат https://www.reddit.com/r/newinbeauty/comments/16akuvi/catrice_x_ … erlove/?rdt=51138

# 547
  • София
Не са ли закъсняли с пудрата?!
Перлите ми харесват! Нямат много блясък, което е добре. Може би са повлияни от серията на Герлен. Simple Smile

# 548
Отново имах проблем с пускането на поръчка от сайта makeup.bg
Последвах препоръката на дамата от кол центъра им и смених имената от кирилица на латиница, което реши проблема. Ако и при нас има проблем, това би трябвало да го реши. Пуснах си поръчката без проблем и вчера я взех.

# 549
Аз малко пак със закъснение откривам Америка, ноо онзи ден взех от део спрея на Salt of the earth без аромат. Много ми хареса честно казано, май ще сменям Дав.

И един негативен отзив - до този момент използвах лентичките за лице на Strep с арган. Преди много ми допадаха, но последните две кутии са потрес. Почти не са напоени с материал и изобщо нищо не махат. Сега взех от тези на Вийт, похвалиха ми ги че са най-хубавите и ще тествам.

# 550
Аз харесвам на Victoria beuty sensitive и не смея да ги сменя.

# 551
И аз бях доволна от лентичките на Strep, но вече купувам само от лентичките на Balea. Обаче понякога ако не внимавам си правя рани. Наистина доста залепват и махат абсолютно всички косми.

# 552
  • Deutschland
Май трябваше още нещо да взема, но в жегите изключих. Лосиона ухае на малиновото нишесте от едно време. Както винаги трудно попиващ.

# 553
Някой използвал ли е за измиване на лицето това на Нивеа?
Моля за мнение .

# 554
  • Ланкър, планините Овнерог
Вчера ходих в кварталния ДМ за слънцезащитата на Скин1004, че се изнервих с аптечните. Засилих се и какво да видя - имат слънцезащити и на Миша. Ми, пак не взех това,за което отидох. В сайта май не ги видях, но си имаше прилично количество бройки, а и цената е малко под сайтовете за корейски козметики (29.99лв)

Общи условия

Активация на акаунт