Специална тема за спамърки...Сериозните, моля отвън!!!

• 19 651
  • 616
  •   1
Отговори
# 285
Ти сигур и сутиен с дупки на циците, пък и пръстен с диамант имаш Thinking
Ай сиктир Crossing Arms

# 286
Ти сигур и сутиен с дупки на циците, пък и пръстен с диамант имаш Thinking
Ай сиктир Crossing Arms

hahaha
Отказваш ми офертата  ли Crossing Arms
А тъкмо се бех лъснала Cry

# 287
Не се прай, опаковай лъснатото в онова жълтото нещо с копчетата и ме чакай на верху Mr. Green

# 288
Не се прай, опаковай лъснатото в онова жълтото нещо с копчетата и ме чакай на верху Mr. Green
Веднага.
Знаеш, за теб винаги Heart Eyes

# 289
Звучеше смутена и почти нищо не каза. Надявам се да не си така наживо все пак.

Сопранов веднъж ме запозна с една, която само мучеше и нищо не ми каза, а аз даже не бях и груб.

п.с. абе, Касиди, кво става ма, жено? последно пиченце ли си или майченце?

# 290
Звучеше смутена и почти нищо не каза. Надявам се да не си така наживо все пак.
Щях да ти кажа да питаш Сопранов, ама то на него не може да му се вярва Mr. Green

# 291
Извинете, че ви прекъсвам
 Rolling Eyes

mina33 , я пробвай пак

# 292
Да си чувала мъж да слуша Браян Адамс? Или е гей или е научил песента за да сваля мекушави пиченца. Първото го подозирам, но ако е второто значи е време да смени репертоара за да не е обречен на амортизирани майченца. Мисля да го карам да пее нещо на Борис Дали.

# 293
Да си чувала мъж да слуша Браян Адамс? Или е гей или е научил песента за да сваля мекушави пиченца. Първото го подозирам, но ако е второто значи е време да смени репертоара за да не е обречен на амортизирани майченца. Мисля да го карам да пее нещо на Борис Дали.
Не забравяй и Васил Найденов Wink

# 294
Най-якото е, че оная нощ на срещата забелязах как няколко майченца си го бяха харесали съвсем неприкрито като започна да пее Браян. Говорим за некви мега лабилни жени все пак.

Васил Найденов не се брои защото той е в Златния Фонд на българската музика и всеки патриот трябва да го знае наизуст.

# 295
Най-якото е, че оная нощ на срещата забелязах как няколко майченца си го бяха харесали съвсем неприкрито като започна да пее Браян. Говорим за некви мега лабилни жени все пак.
А ти воайорстваше само, а?
Страх ли те беше?

# 296
гледах да забърша некое пиче и следващия ден да и го кажа на лични, че е била поредната на 01, но нещо не ми мина номера. едно е 190Д, но друго е ЦЕ ЕЛ ЕС. иначе имаше и симпатични майчета все пак. оказа се, че имаме кво да видим, а?

# 297
Мога да бъда всичко Mr. Green
 И не занимавай Цомба ако обичаш, защото е само моя Whistling

# 298
Мога да бъда всичко Mr. Green
 И не занимавай Цомба ако обичаш, защото е само моя Whistling

Правиш се на отворена, но цяла България я е страх от мен.

# 299
Това тук е друга България, не важиш Mr. Green
Ще искаш ли нещо конкретно? Ако ли не, отстъпи ред на следващия от опашката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт