Отговори
# 105
  • София
На детска Добре, брат й отива на тренировка
Спорен ден.

# 106
  • тук и там
Добро утро. Тъкмо пия кафе. Аз се мъча да ставам по-светла, ама само в БГ ми се получава-щото ходя на фризьор. В Белгия сама се боядисвам и много не си личи  опита ми за изсветлаване. Иначе с тъмна коса се харесвам , ама много бързо се показват побелели корени. Червено не ми отива на мен, имам жълт тон на кожата и с червено приличам на някоя от махалата.По същата причина и нямам червени дрехи-този цвят просто не ми отива на кожата и това е.
Моите кошове за пране се напълниха за нула време и те. Ще пусна една пералня после.
Мисля да отида най-накрая на фитнес, да  се разтоваря малко, че не съм ходила от 4 дни покрай ММ.
Хубав ден на всички!

# 107
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ох, милото....
много е рано...

# 108
  • София
Добро утро!

Сънувах, че ни идват нови и нови гости с преспиване и ни легла и стаи има вече, ни възглавници, чаршафи и одеала. Пратих Гаджо с щерката и една нейна приятелка да ходят на хотел, той ми ги върна, че са непълнолетни и не могат да се регистрират. И се събудих.
Ся трябва да поработя, ма нямам мерак.

Последна редакция: ср, 02 авг 2023, 08:22 от бъръльо-бъръльо

# 109
Мид, Ена как приема сборните групи?

# 110
  • France
ДобрЮтро на всички. Голямо мерси на Кло за новата тема bouquet
Рождениците да са живи и здрави, любовта и късметът да са с тях Kissing Heart

Тук продължава да е мрачно, студено и валящо. Аман!

# 111
  • София
А няма проблем, сега са в съседната градина, тсм брат й ходеше.
Даже вчера гушна госпожата като тръгвахме.

# 112
  • Варна
Добро утро, пия кафе и наваксвам с мама-та.

Снощи се прибрахме по късно, гледахме една серия на Грантчестър и се хоризонтирахме с ММ малко след полунощ. Това е един от редките случаи, когато си лягаме да спим едновременно. Ясен признак, че нещо не е наред! Simple Smile

И наистина, първите сигнали дойдоха още по време на репетицията, ама тогава още не знаех какво ме чака. Схванаха ми се вратът и ходилото (разположени по диагонал, направо се изкривих). После, дремех по време на филмчето, което е също е необичайно, защото за мен 12:00 е твърде рано за лягане. Викам си, то умора ми се е насъбрала. И какво? Тая сутрин вече цялата схваната, със сопол, че и още ми се спи. Нооо трябва да работя. Гняс.
Ще гълтам витамини, аналгин и рибено масло и така... Имам тука едно кремче с арника за масажи и ще клепам и ще търкам...

Тъй, оплаках се.

Мързелче и Thirteen, ако пропускам някого се извинявам - благодаря за интереса, както се казва Simple Smile
С ММ свирим заедно в една рок-група, той на бас и аз на клавишни. Някой ден ако има нещо интересно за разказване около свиренето, ще разказвам Simple Smile

По повод червените бои - ползвала съм таквиз и наистина все цапаха. Бях си купила един наръч червени шалчета да пазя дрехите и слагах едно върху калъфката на възглавницата. Накрая се отказах да си го причинявам. Това беше отдавна и наистина си мисля, че трябва да има някакъв прогрес в тоя свят и да са измислили нецапащи!

# 113
Мид, супер! Тука една дружка все се оплаква от сборните групи.
Дорч, много готино! Ние сме фенове на рока, ако си търсите беквокал, свиркай. Пея та се късам🤣
Трябва да свърша една работа дето все я отлагам, но нямам желание. Ще се напъна обаче

# 114
  • София
Не, госпожите са супер мили и в двете градини.
Посрещат ги с комплименти всички деца, колко са красиви, чудесни, усмихнати, гушкат ги.

# 115
  • Пловдив
Добро!

# 116
Мама ми подпали нервата още преди кафето. Забави се тоя път, явно остарява и губи форма. Едно време още на 3-тия час бяхме на кълбо, сега чак на 3-тия ден. Голям дзвер ми е, повтарям се.
Хубав ви ден!

# 117
И мен мама ме ядоса вчера с несериозното отношение към здравето си.

Едвам отворих очи сутринта. Снощи се намръзнах, одуха ме вятъра, заболя ме ухото. Още ме боли и ми е студено. Но пък видяхме Веско Маринов Simple Smile Първоначално само го слушахме, такава тълпа имаше, че изобщо не успях да се промъкна да го видя. Накрая с известно нахалство от моя страна успях да го зърна - все пак да съм сигурна, че е бил той, а не някоя холограма. Така че планът за деня беше изпълнен на 100%, МУ беше на концерт на Веско на своя РД к по този повод още ме гледа накриво Joy Щял да намери как да ми го върне, неблагодарника.

Дорчестър, музиканти значи - много готино Simple Smile

Обличам си зимния бански и отивам да слънце, дано се стопля.

# 118
  • тук и там
Попи,какво беше онова за въшки от ветеринарната аптека? И как се ползва? И може ли превантивно?
Аз щото гниди или въшки не мога да открия на косата на малкото, но продължава да се оплаква че го сърби косата, та мисля да намажа всички за всеки случай. Благодаря! Flowers Hibiscus

П.П. намерих инфо в нета.

Последна редакция: ср, 02 авг 2023, 10:07 от Кайсия

# 119
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
дорчестър, много яко!
и аз искам инфо ако има сбирка някъде Simple Smile
не обещавам, но ако сме тук ще дойдем с най-голямо удоволствие. Simple Smile

бобч, и аз пея, но се късат ушите на слушащите Wink

Общи условия

Активация на акаунт