Отговори
# 90
Ееее! Не ги разбирам боите, но ще има все червена нецапаща!

# 91
  • тук и там
Прибрах се.Взех душ. Нарязах си мезе.  Налях си. МН го пратих да вземе децата от нашите (пеша).
От вкусотиите които Мьос изреди, не знам какво е марудници и клин.
Айде Наспорт! Можеше и по-зле да е.

# 92
Родопски специалитети. Мммм.
От Стара Загора до Пловдив, по АМ ни взеха само 150 за репатриране. Два месеца по-късно, в града, от точка Х до сервиза, ни излезе стотачка. Дано не са ви одрънкали много.

# 93
Губят ми се постове, яко! Мисля, че съм поредната, която се оплаква от това. Да се самосезират властите! И Сирос ми се губи. Сири?
Белих картофи с големина на маслина, да приготвя нещо вкусно на постещия. Ми, не  ми се получи.

# 94
Карамела, миеш хубаво, режеш на две (а и щом са като маслини може и цели), ако са на половинки слагаш ги с отрязаната част надолу. Слагаш олио в тава, ръсиш всякакви подправки (каквото обичате, картофите носят на много - риган, мащерка, черен пипер, червен пипер и т.н), отъркалваш картофите хубаво в тази смес и печеш на загрята фурна на 200 градуса, после ръсиш копър. Вкусно и постно.
Аз се оттеглям рано, рано с кокошките...  Доспа ми се, отивам да гушка възглавницата.
Трябва да си търся бански, има вероятност да стигна до Бургас за ден-два. Не съм виждала морето от 2012 г. Ако морето се отдръпне и плажовете опустеят, значи съм се появила и всеки се е спасил както може.

# 95
На всички ни се губят постове.

Чакаме Първородната да кацне. Слава Богу, полетът има само 40 мин. закъснение.
ММ си полегна, аз убивам време в "платформата" и скоро вече ще викам такси.

# 96
  • sf
Донси, няма ли опция за охлаждане на помещенията?

Имаме повреда , за това е така тия дни. До ден-два ще я оправят. Надявам се.

Последна редакция: вт, 01 авг 2023, 22:57 от donsita

# 97
  • Euskal Herria
На мен не само ми се губят постове, но имам проблем и с качването на снимки.
Аз съм червенокоса, харесвам се. Чак толкова не цапа, пък и да изцапа, пере се, не остава нищо.

Това ползвам, но наистина се иска поддръжка.

# 98
Янче, това е хубав цвят, но от тъмно кестеняво, няма да стане лесно. Сигурно трябва обезцветяване, а преди години го правих и си съсипах косата яко. Ще го мисля. Мерси. ☺

# 99
Лаватера, твърде голяма цел си поставяш. А, като се разочароваш, мотивацията спада и ще се самообвиняваш, и ще се въртиш в омагьосан кръг на диети и ограничения, и самообвинение, и разочарование.
Намери, плавен, стабилен и здравословен начин да го направиш, и да задържиш резултатите дългосрочно.

Аз още имам да наваксвам килограми, но, с малки крачки напред Simple Smile
Е, малки, малки, снощи вечерях половин кило тирамису. Днес още толкова. Blush

# 100
  • Euskal Herria
Ени, утре мога да снимам гърба на кутията, там дават при различните типове коса какво се получава.
То пък и светла/побеляла коса не е много добре, че малко да израснат корените и веднага се вижда.

# 101
ДУ!
Спите ли???
Само аз ли пия кафе и се стягам за тръстиката?
Аз се къносвам, досадно е стоенето няколко часа, но пък хем крия бялото, хем подхранвам косата.
Единственият ми терор над нея беше преди около 22 години - тогава дадох на братовчедка ми (откри си фризьорски салон) да ми направи кичури - руси при това. Ужасен ужасон, хич не ми ходеха, докато израсте...
Допих кафето и отивам да скачам в роклята. Засега чао, тръстиката плаче за мен, а аз броя дните - само още три и дим, дим да ме няма.

# 102
  • София
А аз го изпих, оставих Ена и съм в колата вече.
Добро утро.

# 103
Спя аз...
Втора пералня извъртях току- що.
Щото дъщерята само прехвърча през вкъщи, от утре живот и здраве изчезва наново.
За пералнята уточнявам- нищо, че започна въртенето от 4,30- не пречи никому- нИ под мене, нИ над мене, нИ от двете ми страни. Sunglasses

# 104
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
де ми остави детето, мид?
Simple Smile
станала съм в ранни зори. и да не мислите, че нещо съм свършила?
заболя ме и лявата и дясната кълка от въртене. Simple Smile

спорен ден на работещите. Simple Smile и на другите да е хубав

Общи условия

Активация на акаунт