Отговори
# 75
Ренко, ще го изям! Да му нацелуваш сладките бузи! Heart Eyes И да ми запазите малко царевица, обожавам я, но само когато е много млада, като стане "зърнеста" не ми харесва.

# 76
Ахой и привет. Аз прави миш-маш... пропорции ено към гьотере... кот стане... ММ не е мноу придирчив, сичко му харесва, яде и мълчи...
Дорч, на какво свириш?
Добри, тая сланинка в тия жеги върви ли бря??? Като чуя сланинка и ми замирисва на зима и кучи студ...
Мистиче, ний сме се наговорили начи...  вчера аз на фмризьор, днес ти...

оф б**иму и каръшкия ден.. вика ми ММ - закарай старата си кола на мивка, че ше я пускам за продажби. Карам я аз до офиса, оставям я, след три часа отивам - тя мръсна. Не могли да я запалят. Ми верно не пали. Върти стартерът и дотам. Дойде супружието, ръчка, рови, ръмжа, съска, ма накрая се обадихме на репатрак и утре ше я караме на майстоооор... Дали пък духът на старата кола не иска да ни напуска Satisfied

Ах на Ренко сладурчето как помага...мойте мързели дупки на диваня правят

# 77
Карамел,млечна,млада,току що откъсната 😁.Те и затова се караха по обяд.А снощи и с баща им 🤭 😂

# 78
  • Euskal Herria
Ренко, мнооо културна таз царевица ще стане... Grinning  Рахалят пак се е проявил.

# 79
Бре,Янче,хич и не бях видяла 😂.Няма да го поправям 😁
Хайде,в кукъра е 😁

# 80
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
Ахой и привет. Аз прави миш-маш... пропорции ено към гьотере... кот стане... ММ не е мноу придирчив, сичко му харесва, яде и мълчи...
Дорч, на какво свириш?
Добри, тая сланинка в тия жеги върви ли бря??? Като чуя сланинка и ми замирисва на зима и кучи студ...
Скрит текст:
Мистиче, ний сме се наговорили начи...  вчера аз на фмризьор, днес ти...

оф б**иму и каръшкия ден.. вика ми ММ - закарай старата си кола на мивка, че ше я пускам за продажби. Карам я аз до офиса, оставям я, след три часа отивам - тя мръсна. Не могли да я запалят. Ми верно не пали. Върти стартерът и дотам. Дойде супружието, ръчка, рови, ръмжа, съска, ма накрая се обадихме на репатрак и утре ше я караме на майстоооор... Дали пък духът на старата кола не иска да ни напуска Satisfied

Ах на Ренко сладурчето как помага...мойте мързели дупки на диваня правят

върви тя... ой как върви...
той, милия, нали е зажаднял за свинЦко и мазничко, очите му все във вратните пържоли, акордеонче ребърца пекох вчера...
ама сега не било сланинка, а манго.
донесъл е няколко от египет и искаше да ни изненада.
изненада ни - нищо общо с тези, които харесвам.
ама ядох де, няма да се цепя от колектива. Simple Smile

# 81
Ох да ми пръжне баба сланинка в тиганчето, на чудото да го сложи, та после да топкам хлебец в мазнинката... и едно вино отстрани, тъмночервено...
Пф, вън 40 градуса, аз все едно за -40 си мечтая

# 82
  • sf
Честит нов месец!
Много тегав ден, изморена съм повече психически , отколкото физически. На работа е близо 30 градуса. Дават ни допълнителни почивки и безалкохолно, вчера сладолед. Ама много морИ тая жега.

# 83
Донси, няма ли опция за охлаждане на помещенията?
Шефчето колко съсредоточено  бели царевицата.☺ Ренко, нацелувай го!
Печена сланина в компанията на зеленчуци на грил и вино.... Покапах се.
Цацата не се получи както исках. В момента в който се разбърка иии става на нищо. Може да се получи както я искам само ако я обръщам рибка по рибка, а това няма как да се случи. Ще пробвам нанизана на клечки. По този начин съм пържила, та ще и дам още един шанс, ама друг път.

# 84
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
на клечки за зъби или на шишчета - побират повече Simple Smile

# 85
Да се намърдам и аз...тъй по августовски. Пътуваме у четвъртък, другарки. Но, да..ще снимам пак...малко са ми снимките от първият път...сигурно 500 минимум 🤣

На Мьос майчето да е жива и здрава! Мьос, звучиш по- добре...така ми се струва. Дано е трайно 🤗

Бърд, да те гледа, слуша, носи на ръце твоя убавец!

И при мен тегав ден на тръстиката...прибрах се пак утрепана.,докато седна и съм заспал...чук направо. Едвам я караме с новите попълнения...да не кажа бутаме 🙄 Минават проверки...и кой виновен нали знайте? Ние, старите. Да не помислите, че са новите. А че новите за пет пари работа не могат, тве не е важно...ай, че запалих...

Дорч, на какво свириш? Супер.

Карамелова, като те чета, всеки път или умирам от хилеж, или се напрягам. Ти как издържа, не те знам..

Килеша мн ме ядоса. Дали, заради треньора си, дали заради друго..не започна работа 🤬 Само дето бягах като изоглавена да му оправям документите. Треньора искал да говори с мен..,Да не почвал работа..  Ама за кво да говоря с треньора ти, го питам. Ти поиска да работиш...не стига това, ами и кака ти с нейно приятелче там управител че..ти издействаха място. И нея нали излагат. Абе....Той напъва да работи, а сега излиза, че едва ли не аз го карам. Ма само ме злепоставя пред хората...Треньора му не иска да работи, щото кой ще рипа след топката..Такива неща.

И сте заразни..отворих биришка, сипах си фъстъчки 🙃
Ренко, културна работа сте 🤣 А малкият е шеф отвсякъде 🤩
Сис не разбрах що Ени не искала да и пише..нещо сигур изпускам там нишката..
Кайс, ТУ ..оптимист човека 🙂
Наспорт ли да кажа?
Лав, успех и на теб!

Последна редакция: вт, 01 авг 2023, 20:23 от Thirteen#

# 86
Айде , и Ени спря да ме чете 😩
До тук стигнах и не разбрах? Защо, Сис? Чета си всички, без 1-2. 🤭 Теб си те чета, но може нещо да съм пропуснала? Обясни.

РедактирВам-боли ме главата. Ама много ме боли. Исках и аз да се боядисвам, не мога да се вдигна. Пих хапче, не помогна. А имам и друга работа да върша, но май няма да е днес. 😓
Шефчето голям помощник! 🥰 Че и културна царевица яде. 🤪

Последна редакция: вт, 01 авг 2023, 20:32 от Anyyyone

# 87
Ено, червена ли??? 😀😀😀

# 88
Голяма сме култура 😁.Цитирам разговор от преди няколко часа:"Шефе,донеси ми чашата с бира.Благодаря!" "Пак заповядай.Моля." 🤣🤣🤣. Или някой,като му даде нещо,за ядене в общия случай "Какво трябва да кажеш?" ,мълчание,и след малко "Мерси!" 🤦🏻‍♀️.А колега постоянно ме бъзика,че като недочуя нещо,казвам "Моля?", вместо "А?","Кво?".И един ден му обяснявах,че искам децата ми да говорят културно и възпитано,и това е главно следствие от нас с баща им,и аз,в желанието си да говоря вярно и правилно,не се усещам,и на работа съм мега възпитана.В смисъл,мога да ви напсувам,ама така,културно 🤣🤣🤣

# 89
Ено, червена ли??? 😀😀😀
🤪🤪🤪 Още събирам смелост! 😂 Не, аз много харесвам някои червени коси, обаче това как цапа, как бързо се отмива и колко често трябва да се мажа... отщява ми се. 😂

Аааа видях защо Сисун така е писала. За снимката! Извинявай, не съм я видяла изобщо! 😓 Дребната ми изразходи МБ на бързата скорост и сега не ми зарежда никакви снимки и неща, а бях навън. 🤗 Иначе нямаше да пусна същата картинка.
Кро, в петък метни някой мегабайт. 😂🤪❤

Последна редакция: вт, 01 авг 2023, 20:41 от Anyyyone

Общи условия

Активация на акаунт