Отговори
# 2 085
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ули, евалла...винаги знаеш как да го кажеш! Heart
  Аз съм истерично организирана, мъжа ми редовно се връща от командировка без някои чорап, документ, подпечатано командировъчно и т.н.
Хората сме различни, но да, за околните е доста дразнещо.

# 2 086
Ули, и на мен много успокояващо ми действаш. Сега, под секрет, приела съм (почти), че все така ще е. Обаче много ми се иска да не е от онези загубени пълнолетни, около които все се върти цялата рода, за да оправя последствията от разсеяността им (че и такива примери около мен има). И се мъча някак да го изкореня това. Да видим.

# 2 087
Мисте,според мен,човек или е оправен,или не.Трудно се учи това.Баткото на моменти така съм го оставила, че върши неща,които дори не съм му казала.Е,не мисли,че пуска пералня или готви 😂.От рода на,да си вземе бележка от училище за нещо си,да се запише сам в училище...
Миналата седмица май беше,обикалят с приятели из Пловдив.Сами отиват,сами се оправят с предвижването от точка А до Б, най-често пеша.Поне знаят,освен да играят игри,и да ползват навигацията.Та,издирва си клавиатура.Обикалят магазините,докато открие най-ниската цена.И я купува.Но на касата,като я маркират,излиза с 20 лв повече.Взел я,кво да прави.Вечерта като се прибрах му обясних какви са му правата като купувач,и до там.На следващия ден писал на съпорта на магазина,обяснил ситуацията,и му казали,да отиде да му върнат 20-те лева 😳.Честно,не вярвах,че моето дете е способно да се разправя!
Та не се знае,някой ден може да те изненада приятно.И дано!

# 2 088
Аз не познавам днешните младежи, имам само бегъл поглед, но на 15 вече работех и то на три смени, защото исках да уча в друг град. Та Попи, бих постъпила като теб.
Ули винаги дава мъдрост ❤️ Трудно бих приела някой за разсеян, просто да губи нещо си. Няма да го мога това.
Съншайн, точно и МН е такъв. Но той е израснал с грижите на мама и тате, а аз трябваше от рано да се справям някак. Така си го обяснявам. Помните как тръгнахме на море без пари 🤭

По. Дочетох. Попи, точно заради "около които все се върти цялата рода", ще постъпя като теб.

# 2 089
Подкрепям Ренко. Човек или е оправен или не е. Не ме е яд, когато загубят нещо моите, яд ме е, че след време нещото се появява на невероятно място. А най-ме е яд на МН, той най-често твори такива неща.

# 2 090
  • Euskal Herria
Приела съм, че децата ми са различни. Няма никакво значение, че сме ги гледали и възпитавали еднакво (че и една зодия са, близки дати на раждане). Но и двамата съумяват да се справят, вече са големи. Всеки е с различни интереси и вкусове. Мисля, че са оправни. И съм свидетел точно на такова въртене на цялата рода около отроче, дето гони 30. В такава каша вкара близките си, ама не виждам някакъв стремеж да се оправи. Нали има кой да разчиства...

# 2 091
Килеша ходИ доста време пеша посред зима… до училище и обратно за подобен случай.. Аз съм перде обаче, падне ли… дотам. ХодИ, ходИ… та вече не забравя да си извади бележка в началото на годината за карта за транспорта. Първа нея извади миналата учебна година.. мда. Различни са децата, но това не е оправдание, тъй щото да растат все такива.. залюхани. Това се учи и се придобива навик, а именно- като се знам, че съм без глава-> взимам мерки. Така го уча моя Килеш… че иначе се стъжва живота на всички покрай такива… Само аз си знам, колко карти, часовници, телефони, дрехи, и каквото си помислете … плюс лична карта накрая.. това са нерви и губене на време. Айде, да се научи, че не може вечно така..
Дано завали и насам… жегата е лепнеща тук..

# 2 092
Аз не познавам днешните младежи, имам само бегъл поглед, но на 15 вече работех и то на три смени, защото исках да уча в друг град. Та Попи, бих постъпила като теб.
Ули винаги дава мъдрост ❤️ Трудно бих приела някой за разсеян, просто да губи нещо си. Няма да го мога това.
Съншайн, точно и МН е такъв. Но той е израснал с грижите на мама и тате, а аз трябваше от рано да се справям някак. Така си го обяснявам. Помните как тръгнахме на море без пари 🤭

По. Дочетох. Попи, точно заради "около които все се върти цялата рода", ще постъпя като теб.
Аз съм отгледана от майка с нулев родителски капацитет, и баща в командировка. Добре, че баба ми беше на място. И ми се наложи да се оправям сама от малка, че и за сестра ми да се грижа.

# 2 093
Едно към едно, Съншайн 🤗

Последна редакция: ср, 30 авг 2023, 04:21 от Сирос

# 2 094
Ако е еднократно иди дойди, но системно означава само едно - не им е важно. Защо не си губят телефоните?! Не са малки, да си носят отговорностите и последиците от завеяността си. Тийна си носи личната карта навсякъде две години вече, отскоро е и с дебитна карта, в добавка разхожда  карта за ГТ и карта за фитнес.
Лейла, съболезнования!

# 2 095
Много мъчно ми става след подобни откровения. Hug По-важното е,че сте станали човеци!
Наздраве по повода!Пия от онова хубавото Лидлско,бяло,от село Славянци.

# 2 096
Много мъчно ми става след подобни откровения. Hug По-важното е,че сте станали човеци!
Наздраве по повода!Пия от онова хубавото Лидлско,бяло,от село Славянци.
Баа, я питай Мид какъв съм звер 😁

# 2 097
  • Mediterraneo
Моите и двете залюхани, съвсем обратни на мен. Обаче! Точно за седмица голямата се ориентира чудесно в новата ситуация на самостоятелност- никога не е закъснявала за работа ( за училище - редовно), не е губила нищо, не харчи пари за глупости, ходи сама по институции, онлайн подава документи и пр. Абсолютно различен човек е, заприличала е повече на мен, отколкото на баща си Simple Smile Малката си носи испански документ и карта за влака в портфейла, надявам се да няма изцепки. Но пък онзи ден ми звънна, че че хване следващ влак, защото... си загубила очилата, за виждане,не слънчеви, та ходи да ги издирва.

# 2 098
Защо не си губят телефоните?!

А, не губят. Недей, че се изприщвам, като се сетя драмата миналата година. Сума ти време разправии бяха. Вместо нейната сим карта. блокираха на баща ѝ, пък на него спешно му трябваше навигация, че в друга държава, непознат град, език не знае, с английски не го разбират, с рент-а-бус, който трябваше същия ден да върне на другия край на града, плюс детето от училище да вземе от по-другия край, а на рентакар компанията им светна, че телефонният номер вече не функционира. После 3 дена не им активираха номерата, а на следващата седмица спряха и моя. И в цялата тази лудница, стигна ММ някак до мола, където беше изгубен телефонът, разбра се някак с охраната и намериха телефона. Плюс някакви други родители бяха замесени, че от техните телефони ме издирваха, да ми съобщят радостната вест.

# 2 099
Съншайн, Сиросче, прегръдка за вас, момичета прекрасни Hug
И моето детство беше белязано от алкохола. Не е имало лошо отношение към мен, напротив - усещала съм татковата обич, но пустото пиене прецакваше всичко. Преди му се сърдих, сега вече не. Сега ми липсва. И често се питам какво ли щеше да мисли по дадена тема.
Наздраве, другарки Beers

Извървях си днешната норма, метнах един душ и съм готова за бира. Една катеричка ми правеше компания за следобедното кафе.

Леко съм в шок от хорското поведение и очакванията към мен от напълно непознати. Без да разбера, не съм покрила тези неизвестни ми очаквания и сега ми се сърдят Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт