Отговори
# 2 115
Като гледам сайта, колко ли да е истина?🙄

# 2 116
  • София
Това не може да е истина.

# 2 117
Не съм срещала подобна новина и съм скептична към такива сайтове. Звучи меко казано стряскащо, не бих изключила подобни извращение предвид пътя, по който върви светът, но в случая ми се струва по-скоро опит за трупане на кликове и се надявам, че съм права в предположението си.

# 2 118
  • Mediterraneo
Не цъкам по линкове, ще си остана незапозната със сензацията.
Разхлади се при нас, чудно да надвечер за разходка, най- после! Изчезна влагата и виждам хоризонта, има един остров срещу нас, цяло лято забулен беше от маранята и влагата.
Пихме по 2-3-4 бирички с приятели, утре се разбрахме да поФторим, да използваме приятните вечери.

# 2 119
Вече от немска земя ще кажа, че такова чудо от линка на Сиси не съм чувала.

По въпроса за залюханите тийнове - могат и знаят много повече от колкото си мислим.  За повече отговорност и самостоятелност просто трябва да спрем да ги обгрижваме постоянно, ежедневно и ежечасно, да ги спасяваме при всеки проблем, трябва да им делегираме отговорности и задължения и да опънем каишката по-дългичка. Контролът да го има, но по-невидим. И трябва да сме честни с тях. Подробно няма да пиша как действаме с нашите подопечни диванета, писала съм много преди и няма да досаждам. Но скоро един откровен разговор с първородния ме накара да се понадуя и насълзя, оценява родителския ни подход високо.

Днес баш по време на полета ми звъняли и писали всичкото шеф от лъв нагоре. Хем бях предупредила, че днес пътуваме и ще съм на линия чат-пат и само евентуално и пак тайминга със зора беше "перфектен". Ще се работи до среднощ, понякога ни се налага. Наясно сме с такива ситуации и не се оплаквам, само си мрънкам тук тихичко. Колегите са ми разбрани и много читави. Може би това, че са основно мъже, прави екипът толкова сработен, без интриги и простотии.

# 2 120
  • sf
Дами, наспорт! Вече съм отпуска! Лошото е, че ми взеха книжката за 3 месеца. 🙄 Ако не беше кучето, нямаше да е проблем, ама до нашите няма влак, до морето с влак ми е далече, та ще видим, май ще си дремем около нас. Гледам от добрата страна, ще спестя от бензин. 😆

# 2 121
Донси, кво напрай?
Мьос , абсолютно те подкрепям! Бих искала обаче да обменяме опит с теб, дечурлигата ни май да на една възраст.
   Аз съм дзвер- много отговорности, доста привилегии според заслугите.Обаче при издънка следва рестрикция.И двамата работят от малки, всички телефони,таблети,колелета,хоувърборд и квото джаджи се сетите, плюс некви часовници са изработени на 80% от тях.Или поне на 50.Това си има предистория, за нея друг път.
    Бих оставила тийнката да си плаща транспорта от джобните. 
   Финансовата дисциплина за мен е доста важна част от способността да бъдат отговорни.
  Валя малко .Не разхлади.
Гледах волейбол,лягам си разочарована и от мъжете имот жените.

# 2 122
  • France
Момичета Hug

Лейла, моите съболезнования.

Сисун, това звучи като мега тлъст фейк. Не, че се учудвам, и за Франция бях чела нещо подобно. Накрая се оказаха компоти, не компютри.

# 2 123
Накнягинили се? С колко те лепнаха?

# 2 124
О, Кроте, появи се! Липсваше.

Може да е карала с над 30 км/час от разрешената скорост. Wink

# 2 125
  • sf
А не, не, аз пила не карам. Спасих БНД накратко казано. За превишена скорост, ама той работи с колата, абе егоистично прецених, че ако му паднат доходите, разходите по двете деца ще паднат изцяло на мен 😆

# 2 126
Донси,грам не ти вярвам.Иди сега се оплачи в другата група,какво съм ти казала. Smiley

# 2 127
  • sf
Дреме ми, че не ми вярваш 😆

# 2 128
Дано ти дреме,следващия път кат праснеш две и се качиш на колата.За мен ко ти дреме,нали знаеш,де ми е.

# 2 129
  • sf
Ти нормална ли си?! През шну шну-то ми е 😆  Аз си знам , че не карам пила, пък ти си дрънкай колкото искаш. 😆

Общи условия

Активация на акаунт