Отговори
# 2 130
Донси, аз виждам процент от доходите му, като да ти се полгат в следващите 3м.

Досега учих, открих учебната година по-рано.

# 2 131
  • София
Попи, съгласна съм с мненията за отговорностите на децата. Добре си направила като си я оставила да се оправя.
Обаче, спомням си, че преди време, по повод Вълчан, беше писала колко е отговорна. После рязко влезна в пубертета. Аз моя не го усещах така и бях много самостоятелна, но меното ме съсипА 🤣. Мозък мъгла. Разсеяна съм и пр. Та от таз камбанария си мисля, че е от хормоните и ще и мине.
Донси, кофти. Да си плати келешлъка. И да те закара до вашите и да те върне.

# 2 132
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
В 23.30 ми дойде музата да готвя, щото нали лагерник ще посрещам, една мусака да врътна, изгорих си езика да пробвам парче картоф, че изглеждаха леко дървени при нарязването...

# 2 133
  • Варна
Хора, аз отскоро съм тука, но ми иде на сърце да ви се "изплача".

Първо да се включа в разговора и да кажа, че за отглеждането на тийн имам вече стари-стари спомени и моето чаве сега е на 28. Станал е, някак си, свестен, чудесен мъж, но не знам дали с тате му имаме заслугата за това (бяхме ужасно млади, когато ни се пръкна рожбата). 

Колкото и мъгляви, всички спомени ме връхлетяват със силата на огромен, повреден самосвал в последните дни. Рева и треперя по малко, страдам (вътрешно), държа се гадно с хората (външно).

Напускаме си къщата, в която живеем от ден първи на семейния живот - от 1992. Ще я събарят. В неделя вечер последно ще нощуваме тук.

Разбира се, имахме нужното време, повече от месец, да се подготвим и изнасяхме по малко. Но някак си крайният срок приближава ужасяващо бързо. Последните две нощи почти не съм спала. Какво ме чака в следващите дни, не знам. Стискайте ми палци да оцелея психически, да не се изпокарам с благоверния, да не строшим скъпоценните грънци, да не обидя свеки, която уж иска, но не иска част от покъшнината ни, да успея да работя на пълно работно време до петък и то при 3 от 5 колежки в отпуск....

ПП: Имаме три репетиции с групата тази седмица и концерт в петък. Това е накратко.

# 2 134
Добро утро!

Дорчестър, представям си, колко ти е гадно.

Доста е хладно. Не става за цигара на терасата без сетре.

# 2 135
Добрютру!

Дорчестър, много съжалявам. Да го избутате с най-малко нерви дано. Не стига местенето, което само по себе си е натоварващо, ами и на такъв фон. Представям си колко е трудно.

Лаватера, припка ли вече Лъвчето Simple Smile

Лайла, съболезнования!

Попи, не чертай катастрофални планове в главата си Simple Smile не помагат,  само ни стресират.

Прегръдки за вас Сиросче, Търти, Лолипоп.

# 2 136
Дорчи, 🤗!
Дано на новото място е по-хубаво и бързо да се адаптираш!

Имаме ли именници! Едно от най- красивите имена празнува днес! Бъдете здрави 🥂

# 2 137
  • Пловдив
Добро!

Дорчи, съжалявам...имате ли алтернатива?

Фил, свършиха ли работа палците?

Хич не е хлад тук...
Уф, тегаво ми е...дано кафето мааалко помогне...

Донси, на времето една колежка така постъпи служебно..вместо да вземат книжката на шефа даде нейната, ама тя не е активен шофьор.

# 2 138
  • София
Дор, прегръдки! Представям си какво ти е, изживявала съм го. Самоубеди се, че е ново начало и почни да правиш това, което те радва. Избор на джунджурии за новия дом, готвене, цветя, спорт. Иначе ще зациклиш.
При мен кризата беше някъде година и половина преди да се взема в ръце.

Мисте, да ти минава тегавото!

Последна редакция: ср, 30 авг 2023, 09:15 от бъръльо-бъръльо

# 2 139
Дорче, съжалявам! Но е ново начало, погледни го така.
   При нас цяла нощ гърмя и трещя, сега продължава. И валя много. Пращам дъжд и на вас , и на хората около пожарите.
   Снощи ме газираха едни роднински изявления, още ги мисля и се ядосвам.

# 2 140
  • тук и там
Добро утро.
Ре, кажи честно-онова  за меното действа ли и как ,че ще го поръчвам като се върнем в Белгия. Ако няма някакъв кой знае какъв  ефект, да си купя нещо за мен, вместо да давам пари за добавки за менопуза.Пия Ремифемин , от сабаХлян две вълни ме обляха..Confused
Дорче, съчувствам .Толкова много спомени има  в домовете ни, и са  много трудни тези раздели. Дано бързо да свикнеш на новото място.
Купих си една книга за "зоната", уж ще я почвам като се върнем. За два месеца съм качила 5 кила.Ми не е нормално това..

# 2 141
  • София
Добро утро.
Честито на имениците.

Всеки край е ново начало.

# 2 142
  • София
Забравих да се оплача/похваля от щерката! Направи вчера три тави страхотно вкусни маслено-лимонови бисквити и обяви, че не ѝ харесват и да ги изяждаме ние. Мииииии, на тази моя окръжност няма да ѝ спадне радиусът така. Тамън сджваках още една бисквитка.

# 2 143
Добро утро,момичета
Респект към тези,които въпреки неравния старт от детството са успели да станат достойни жени! Сега животът ви е хубав и сте оценени от близките си.
Дорчестър,надявам се не се местите при свекърва ти, иначе ще се приспособиш и на ново място. От старата къща запази спомените от младите години на семейството.
Донси, дано работата ти не е свързана с шофиране. Три месеца не са толкова дълго време,ще минат бързо.Важното  е ,че си постъпила според разбиранията си.
На мен ми е едно леко,лежерно,спокойно,да се чуди човек. Може би умората от предните седмици се отразява. Снощи след работа само душ,хапнахме и като съм се изпънала откарах до седем сутринта.
Пускам второ кафе сега и ви желая спокоен ден!

Последна редакция: ср, 30 авг 2023, 12:49 от Krotinia

# 2 144
Дорчестър, с теб сме набори по семеен живот, а и децата ни са набори. Когато прещракам на вълна какво съм постигнала, какво не съм постигнала, достатъчно добре ли съм се справила и... Понякога започвам да се чувствам и държа като теб /ревливо, заядливо/, пък после гледам да се корегирам, защото не си заслужава.
При свекървата ли ще живеете?
Първото ни местене в друго жилище беше след като четвърт век живяхме в гарсониера. Кашони, кашонченца, прахосъбирачки и какво ли още не преместихме в тристаен. От три години се преместихме в боксониера. Вярваш ли ми, че част от тези кашони, още от гарсониерата, въобще неразопаковани, в момента се мъдрят върху гардероба?
Оплаках се онзи ден, че ще сменяме дограмата и ММ е започнал подготовката с къртенето, за да се извади старата. Към копчето ще пришием балтон - решихме, че и ламината е за смяна, и плочките в коридора. Снощи точно разисквахме как ще местим този претъпкан гардероб, а сега зяпам към прословутите кашони и се опитвам да си спомня какво аджеба има там.
Усмихни се, всичко ще се нареди!
Време ми е да затварям лаптопа и да метна отгоре найлона. Започна се пак - чук-чук-чук-чук....
Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт