Отговори
# 2 145
  • sf
Добро утро! Отпуската е стартирана лежерно.
Моето ежедневие не изисква кола. Имам служебен транспорт до работа, нищо, че е на 15мин пеша от нас. 😆 А и всичко ми е на 5-10мин от вкъщи- парк, магазини, банка,фитнес. Доскоро бях без кола повече от година, тъй че ще оцелея.
Чудя се да хвана ли да разчиствам из нас или да си отпускарствам.

# 2 146
Дор, да мине най-безболезно местенето ти пожелавам!

Ре, тя още е отговорна към кучето. Е, излиза по-често сега през лятото с приятели, съответно извежда кучето по-рядко, но като казвам по-рядко, просто не е всяка вечер като преди. И има разни изцепки чат-пат, като например онзи ден му даде да си прегризе повода, даже не знам как го е провокирала, защото това куче беше съвсем бебе, като спря да си гризе повода. Но като цяло по отношение на кучето не мога да се оплача, защото определено е изключение от правилото, че кучето се взима за радост на децата, а го гледат родителите. Сега подготвяме дребната, че когато кака вече няма да живее с нас, тя ще го извежда. Joy

Зяпам Нетфликс в метрото и си изпуснах спирката. Най-тъпото е, че за пръв път успях да изляза по-рано от нас и се радвах, че ще стигна навреме. Joy

# 2 147
  • France
Странно ми е отново вкъщи. Преди малко търсих чиниите в горните шкафове, а не в чекмеджето под плота. И пак съм сама с децата, и пак трябва да ги водя до болка познатия парк. А тръгват на училище след броени дни и ще ми е още по-тъпо без тях... Confused

# 2 148
  • Fairbanks, Alaska
Добро утро! Отпуската е стартирана лежерно.
Чудя се да хвана ли да разчиствам из нас или да си отпускарствам.
Ако случайно ти се доработи, седни, почакай малко и ще ти мине

# 2 149
Дорчестър, представям си какво ти е на душичката Hug Особено на фона на всички ангажименти.
Дано всичко мине възможно най-леко и без излишно напрежение.

Аз кафепия и работя. А ми се спи, две не виждам. Снощи четох до сред нощ.

Карамелчик, изчезна пак. Дай знак Kissing Heart

# 2 150
Преди малко търсих чиниите в горните шкафове, а не в чекмеджето под плота.

Редовно го изживявам след всяко прибиране от едното вкъщи в другото. Чаши, посуда, прибори, ел. уреди… голям миш- маш ми е първата седмица.

# 2 151
  • София
Дорче, разбирам те. Преживявала съм го.

Кайсия, какво да ти кажа. Нямам вълни и спя по-добре, но не съм отслабнала. Пробвай една опаковка.

# 2 152
  • София
След като три пъти принудително съм се местила и два пъти животът ми се е извъртал на някакви странни градуси без аз да искам, вече хич не ми е къде и как ще ми е посудата. Не, че последният път, който уж беше най-безобиден, не ми срина (писах за това, година и половина ме тресе бесовицата). Домът е хората, не стените и пердетата.
Дор, изплачи си го и си го изживей. Не подтискай емоциите. После пречистена се вдигни и с високо вдигнат нос - в новото начало! Ще е прекрасно, ще видиш, обещавам ти!

# 2 153
С огромна патеричка, честито на Павката! Жив и здрав да ти бъде, Мид! Нека има късмет в живота си.
Лейла, моите съболезнования. Нека му е светъл пътя! Гуш.
Дорче, представям си колко ви е мъчно и трудно. Помни, че този дом сте го създали вие. Всичките спомени, с които го свързвате са ваши и никой няма да ви ги отнеме. Нов дом, ново начало, нови споделени моменти. Вещите и местата не са важни, ние сме. Гуш.
Кайсия, Зоната може да ти се стори много объркваща в началото, но не е толкова сложна. Не знам коя книга си взела, но има един бг сайт, който е много информативен  - взоната се казва. Също има много групи във фб с рецепти и помощ.  
Тете, ще правя прощъпулник, въпреки че ММ изобщо не схваща идеята му. 😄 Ще изчакам само да проходи по - стабилно.
Ули, ситуацията е троп - троп, туп. Не се спира по цял ден. 😄
Вчера отидохме да му измерят крачетата и да купим първите обувчици. Всичко беше идеално до момента, в който не реши да скубе косата на служителката в магазина.

# 2 154
  • sf
Вече не ми минават мисли за чистене. 🤣
Водих кучо в парка и се наслушах на разговори за биопюрета, биосокове, хомеопатия и колкото и да е странно антибиотици 😆
Хепи съм, че съм далеч от тези неща, та си сипнах един лимонов коктейл и сладко ще подремна с куч.

# 2 155
  • София
Дор, и аз разбирам емоцията ти в този момент. Подобно на повечето от нас съм го преживяла. Минаха повече от 20 г от въпросното местене и още ми липсва старият апартамент, но в същото време вече съм също толкова привързана към апартаментът, в който живеем сега, така че нещата се подреждат. Добре е, ако успееш да си спретнеш някаква шопинг терапия с покупки за новия дом, ако ти действа добре.

Фил, аз така тази сутрин прибрах картофобелачката първо в грешно чекмедже. После я преместих в правилното, но известно време се чудех защо изобщо това е правилното. След това си спомних, че преди то да стане правилното, правилно беше другото чекмедже и там белачката само се пречкаше. Накрая се ухилих на тъпото си изражение, което мернах в екрана на телефона - такива дълбоки размисли за една картофобелачка. Laughing

# 2 156
  • Euskal Herria
Днес празнуват Александровците. Ако има именици, да са честити!
Лек ден, общество!

# 2 157
Леле, Мид, замислих, че май така и не честитих рождения ден на Павчо! Да е жив и здрав!

Лаватера, благодаря, че ми напомни.

# 2 158
  • София
Всичко е наред.❤️

# 2 159
Черпя по едно следобедно фрапе.

Общи условия

Активация на акаунт