Отговори
# 300
  • София
И аз не съм по импулсивни покупки, но чак така не го преживявам. По-скоро от все по-малко неща имам нужда.

# 301
Записвам се на 20стр.Чета ви по диагонал,нямам много време, а и нищо за писане.Организирах РД на тийнката, вече официално е " тийнейджър".Умирам от жега в това Русе,но то навсякъде е така вероятно...
Да питам.Чета си и попаднах на " троленето" на Лав, та да питам компетентните какво аджеба е" трол" във форума Thinking ?
П.п.Разбрах, попрочетох тук там.Единственият трол тук влиза спорадично, излива една кофа с помия, докладват го, трият го и се скрива в забвението за седмици и после пак...
Лав, не си трол в никакъв случай Kissing Heart

Последна редакция: пт, 04 авг 2023, 14:53 от umi zoomi

# 302
  • France
И у назе всички сме с гащЕ Joy особено след като Слав поръси ако навсякъде из децката. 💩
Лав, не си го слагай на сърце. Аз затова вече почти нищо не пиша.

# 303
  • София
Да го нащипкаш и на целуваш Фил.❤️
Ена изяде една динв снощи/колкото глава на бебе и се напишка нощес.

# 304
  • София
Лав, просто го блокирай да не ти пише на лична. Тук няма да посмее, защото ще о изядем.

# 305
И аз съм с гащи, щото второ не ща! Не, че помага особено това , де, ама си е бариера 😂

Добри, знам лек за теб! Отиваш и купуваш за гащите сутиен ,рокля , сандалки и парфюм! Може и обеци! Гарантирано, че всички ще забравят гащите, включително и ти 😉

# 306
  • France
Да го нащипкаш и на целуваш Фил.❤️
Ена изяде една динв снощи/колкото глава на бебе и се напишка нощес.
Може би трябваше да допълня картинката- случи се докато децата играеха с пластилин. Трябваше ми известно време да разбера, че не всички топченца, които пипам и на които стъпвам са едни и същи 🤢

Добриня, нищо не мога да ти кажа... и аз съм така 😒

# 307
  • София
Чакайте, че работя, бре.

Въпросът, който ме мъчи: Как да се справя с грозни чувства към друго човешко същество? Омраза, върла непоносимост, обида, гняв. Чувствата идват от несправедливост (поне според мен, нали, винаги им две гледни точки).

Знам, че не е здравословно. Знам, че не е християнско/будистко/квототамдруго, знам, че ме натоварва, а и семейството ми покрай мене.
Вие имате ли подобни усещания или съм само аз злобата в темата? Как да ги дайджестна? Как се излиза от тази тегава емоционална спирала?
МН ме мога да го питам. Ще се почеше умно и няма да ме разбере. Мъж!
В момент съм на фаза "не мисли лошо, че кармата е кучка". Ама то отвътре напира, бре, другарки.

# 308
  • София
Ако работиш с този човек, сложно е. Ако е извън работата, просто отрязваш от живота си. Даже и член на семейството. Етапът на "да седнем и да си поговорим, че да се разберем" явно е отминал.

# 309
Чакайте, че работя, бре.

Въпросът, който ме мъчи: Как да се справя с грозни чувства към друго човешко същество? Омраза, върла непоносимост, обида, гняв. Чувствата идват от несправедливост (поне според мен, нали, винаги им две гледни точки).

Знам, че не е здравословно. Знам, че не е християнско/будистко/квототамдруго, знам, че ме натоварва, а и семейството ми покрай мене.
Вие имате ли подобни усещания или съм само аз злобата в темата? Как да ги дайджестна? Как се излиза от тази тегава емоционална спирала?
МН ме мога да го питам. Ще се почеше умно и няма да ме разбере. Мъж!
В момент съм на фаза "не мисли лошо, че кармата е кучка". Ама то отвътре напира, бре, другарки.
Бър, аз с мойто чудовище на работа се справих със слушалки с издут в тях "Рамщайн" . Три месеца така, после преминах на по - лека музика, сега съм без слушалки. Дай, където е възможно, воля на тия чувства, та да излязат от теб, а после си свиркай.   Нормално е да те вбеси някой, не е здравословно обаче да превземе живота ти. Псувай, плувай, разкажи го на някое дърво или на  водата и да отлита ... Опитай се да видиш дзвера от смешната страна, игнорирането  ги вбесява най - много.

# 310
Ааа..Бъро,де се буташ,всеизвестно е,че аз съм злобата в темата.🙂
Лав я намачкай бабиния и дай писатела насам.😀

# 311
  • Euskal Herria
Бър, мисля същото като whitethree.
Не винаги може да се прекратят отношенията, затова трябва да намерим начин да се съхраним. И са съвсем нормални усещания, всеки ги има.

# 312
  • София
Аз игнорирам. Никой, извън близките ми, не може да предизвика толкова силни чувства в мен.

# 313
Ох, Бър! Hug
Случва се с всички ни, няма как.
Преживявам, понякога до физическа болка, изживявам, смирявам се и... забравям.
Отнема време. Често повече, отколкото съм предполагала или ми се иска.
Но като мине, въпросната личност сякаш с магическа пръчица спира да съществува за мен. И я няма. Празно пространство. Бяло петно. Ни- що.

# 314
Бър, и на мен ми се е случвало да се терзая с подобни чувства и мисли. Не съм правила нищо, чакала съм да преболедувам острата фаза. И до днес не ми е минали съвсем, но вече не се измъчвам толкова.

Общи условия

Активация на акаунт