Отговори
# 315
  • тук и там
И аз съм злобарка(от време на време), даже каката беше казала че съм "зла", ама то от зодията. Хубавото е,че бързо ми минава и после и помен не остава.Нещо не са ми дълготрайни чувствата и емоциите.. Та Бър, изчакай да ти мине-при мен действа..до следващият път, и после -пак така.Blush. То зависи и от това как преработваш  емоциите..Аз реагирам бурно, но пък и ми минава и после не остава нищо което да ме трови.

Ще гладя, отлагам от няколко дни, ама вече  трябва..

# 316
  • Пловдив
Бър, наскоро имах такава случка. Писах.
Обаче твойто не ми звучи служебно Thinking  

Тийнкото ме охарчи, а пари нямам 🥴  та ще го глобя от неговите.

Последна редакция: пт, 04 авг 2023, 16:36 от mystic woman

# 317
Оу, Бър, интересен въпрос...
игнор колкото може... ако е приятел - режи; ако е роднина - ограничавай до макс; ако е колега - комуникация само строго служебна и нищо повече. Минава с времето... излей ги някъде тия чувства, олеква малко... някой да те изслуша просто... whitethree добре е описала работещи методи

# 318
  • тук и там
Ъ, аз когато много се  натоваря и  като започне да става трайно  - отварям да прочета нещо от "Четирите споразумения". Всъщност -даже само тях си припомням  понякога, друг път препрочитам кратки съждения от там. На мен ми помага.Ей това са.
Скрит текст:
БЪДИ БЕЗГРЕШЕН В СЛОВОТО СИ Говори честно. Казвай само каквото мислиш. Избягвай да използваш словото, за да се самоохулваш или да сплетничиш за другите.

НЕ ПРИЕМАЙ НИЩО ЛИЧНО Хората не правят нищо заради теб. Казаното и стореното от тях е проекция на собствената им реалност, на собствения им сън. Когато имаш имунитет срещу мненията и действията на другите, няма да ставаш жертва на ненужно страдание.

НЕ ПРАВИ ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ Намери смелост да задаваш въпроси и да изразяваш желанията си. Общувай с другите възможно най-ясно, за да избегнеш недоразумения, тъга и нещастия. Дори само с това единствено споразумение можеш напълно да преобразиш живота си.

ВИНАГИ ПРАВИ НАЙ-ДОБРОТО, НА КОЕТО СИ СПОСОБЕН Най-доброто, на което си способен, ще се променя постоянно, ще бъде различно, когато си здрав и когато си болен. При всички обстоятелства просто давай най-доброто от себе си и няма да се самоосъждаш, самобичуваш и съжаляваш.  

Не ги спазвам де, за това се налага да си ги припомням когато много ме скофтят..

Последна редакция: пт, 04 авг 2023, 16:03 от Кайсия

# 319
  • София
Благодаря, момичета! Не е роднина, не е колега. Човек, който вреди/пречи от дъго време (нарочно, но не незаконно) на мой близък. Не ми е в обкръжението физически, но...Ще се справям, къде ще ходя.

Кайс, ще си го татуирам на челото - не приемай нищо лично!

# 320
Оох, ако ставаше с татуиране, цялата да се бях нашарила Simple Smile

Пфф, изпитвам мръсна завист към МУ. Прибира се от плаж, къпе се за 10 минути, забърсва косата с кърпа и е готов. Аз се прибирам от плаж, хлепотя се с незнамсикакъв шампоан и балсам, лицето с незнамсикакъв измиващ гел, след къпане с лосион за след слънце, с крем за ръце, с крем за ръце, суша коса и накрая вече съм забравила какво точно правя, с какво мажа и защо. Кифленска му работа.

# 321
Бър, предположих , че не е служебно или фамилно. И аз съм злобна, доста често след това ме е яд. Опитвам се сама да си давам акъл, че не бива да тая в себе си тия гадни емоции, защото те ще се обърнат срещу мен.
    Я сипни!
  ПП днес цял ден се редактирам,щото ви бъркам - на Тили викам Бър, на Бър - Бърди.............

# 322
  • Пловдив
Май и аз съм злобна Rolling Eyes 

Бърди, а защо го правиш щом те товари??? Аз не бих...и не го.

# 323
  • София
Викай ми както ти доде, не ми пречи от теб.
По принцип съм много широко скроена и шматка и когато затъна в озлоблението и огорчението не мож се понасям. Вчера изсъсках сама на себе си по отношение на дразнителя "Умри, кучко!". Ся, ясно е, че не ща никой да умира и само си скрибуцам, ама бива ли да съмна сто години и така да се разклащам емоционално? Кукувица съм.
Шсисипя.

# 324
Сипи, и аз шси сипя като си ида дом. След час и нещо.Аз те разбирам, що се ядосваш и злобееш. Има неправда и не си съгласна. Ама то нали знаеш, че не всичко и винаги е по мед и масло. Излей го някак, пък си налей после и пий за здраве!
    Аз изпитвам такива емоции в момента към родата.Не искам да го правя, щото първо товаря себе си с отрицателна енергия, или квото е там. Второ , знам,че всичко се връща , та не искам да ми се връща на мен и децата. Да се връща на който трябва , както трябва. Трето, още един повод да си сипем.
  Изговори го, изкрещи го , изплачи го и да ти олеква!

# 325
Мисте, казвам го с огромна доза хумор Simple Smile Хлепотя колкото да се чувствам комфортно - балсам, за да успея да се среша, лосион и крем, за да се отърва от неприятното опъване на кожата.

# 326
  • София
Значи, след час и нещо си сипвам и аз, удряме по едно и "майната му" на гладно!

По-добре е да изплюем тази чернилка, че иначе ще ни отрови. По-мъдри сме, ама и да си викаме, че всички е на шеС не става. Признаването на проблема е половината от пътя за решаването му.

Сменям темата. Поръчах си от любимите ми удобни, евтини, безбанелни сЮтЮени. Чакам ги кщкато малки дете коледен подарък. Много съм тегава на удобни такива.

# 327
Тия безбанелни удобства дали имат размери   за слоници?
    Я метни един линк,моля! Много съм трудна на сутиени, а ми е супер спешно.

# 328
  • София
Ей ги. Зарибих с тях две приятелки, майка ми и свекърва ми. Stuck Out Tongue Winking Eye
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1182043001.html
Ама май за голямо сърце (да се чете големи гърди) не стават. Едната ми приятелка е с чашка Д, но май подгръдната ѝ е малка. Аз съм скромна, скромна.

Последна редакция: пт, 04 авг 2023, 17:40 от бъръльо-бъръльо

# 329
Ръсих, ръсих акъл, па заспах.
Сега ядох. А се бях заканила да не близвам нищо до довечера.
Защо винаги се събуждам от следобеден сън гладна? Да беше сутрин- ок, но от следобеден?

Дайте линк за удобни и смаляващи сутиени за голям бюст, моля? 158965324 пъти съм писала, че ако не ме беше страх от пълната упойка и евентуалните инфекции след това, отдавна да съм се подложила на редукция на бюста.

Тьорти, как беше пътят? Мааш ли гащЯ из Виената? Май времето е доста приятно за разходки днес, или ви вали?

Бърди я разбирам, същата съм. Балсам/ маска на косата- защото слънцето и солената вода ужасно я изтощават и ако не искам да имам метла в края на почивката, това е начинът. Лосион за тяло за след слънце задължително, защото успокоява и хидратира кожата; кремове/ маски на лицето- заради слънцето и водата, вятъра, мръсотията и т.н. Вече леко гримче- заради самата мен си, защото така се харесвам повече, защото ми е уважително към самата мен най- вече, защото на тези години вече зная как да подчертая едно, за да прикрия друго, сиреч- от суета. Blush
Само не суша със сешоар, оставям сама да съхне. Но аз и по принцип рядко я суша, освен ако не искам да е по- подредена, или да съм още по- неотразима.Sunglasses

ПП. Да, Бър- твойте не са от мойте. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт