Отговори
# 330
  • София
Не се хвалете с ц**и, моля. Колкото дал Бог, толкова. Подсмрък.

# 331
  • тук и там
Аз вземам едни  на Рим(от Бг). Всяка година се обзаеждам с такива. Нямат много  модели, но са удобни и правят бюста малък.(с мека чашка са). За голям бюст са идеални-хем издържат тежък бюст, хем го намалят визуално много.Чашка Д съм.Оплаквам се. Гравитацията ми е враг!

# 332
Тилче, поради същите причини бих си направила чашката С , от F. Тежи на гърба много . Трудно си намирам сутиени, особено за лятото.Тези, дето са плътни, с подплънки , направо откачам от тях.  Хем не търпя банели , хем подгръдната е голяма, хем искам да е ако може памучно голяма част. Кожата трудно понася друга материя.
    БЪР, аз се оплаквам, не ги искам.

# 333
Ахой, обществото! Ахой , торбалани, мързелани, поспалани, безгащници! Минавам дамо за дзак, че от кривотия не ми се пише.

# 334
Бър, като хвалба ли прозвуча?

БЪР, аз се оплаквам, не ги искам.

И аз не ги щА!

Мерси, Кайсия, ще ги погледна.

# 335
  • тук и там
Щях да казвам, че се напръсках днес с онова животинското. Още съм наклепана даже с него. Смърди малко, но се търпи. Децата ако се съгласят ще наклепам и тях, но едва ли..Вероятно тях ще ги третирам след седмица пак с Виприна.
Нищо не ме сърби вече.  Попи, благодаря! Ще почерпя!

Последна редакция: пт, 04 авг 2023, 17:59 от Кайсия

# 336
Ахой, обществото! Ахой , торбалани, мързелани, поспалани, безгащници! Минавам дамо за дзак, че от кривотия не ми се пише.
Ох Joy Kissing Heart
Ще ти изправим набързо кривотията.

# 337
Тил, минимайзерите на триумф разгледай. Ласкана също имат много удобни минимизиращи модели. Най-оптималното е да идеш във фирмен магазин и на място консултант да те измери и определи точния размер и да предложи подходящите модели. После гледаш онлайн за повече разнообразие и по-добри цени с отстъпки.

Бър, игнора най-боли при такива индивиди. Но първо трябва да се справиш с чувствата си. Приемеш ли ги, излееш ли ги, после игнор и равновесието е близо. В подобен ситуациЙ бях преди 2 години разбирайки, че роднина съзнателно е вредил и мамил майка ми години наред.

# 338
Тил, минимайзерите на триумф разгледай. 

С тях съм от няколко години.
Ще разгледам и Ласкана, благодаря.

# 339
https://www.lascana.de имат -20% в момента. Виж им и банските - само техни модели нося, за тежък бюст за мен са без аналог.

# 340
  • France
Точно щях да питам къде се изгуби.
И аз съм крива. И уморена. Аман

# 341
  • Euskal Herria
Дано Тринки да не са висяли много по границите. Чакаме я скоро да се обозначи. Днес е дъждовно във Виена, ама това не пречи за разходки. Simple Smile

# 342
Всичките ми сутиени са с чашки C или D и изобщо не си определям гърдите като големи! Или си бъркате размерите или ги криете нарочно да не ви урочасаме 😂

Сири, ахой!

# 343

Наспорт!Сирос,ще ти изкараме кривотията!

# 344
Може ли някой накратко да ми обясни как се прави сироп от бъз? Разполагам с това от снимката, даже не съм сигурна, че е бъз. Joy

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт