Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 137 - август 2023)

• 122 128
  • 1 375
  •   1
Отговори
# 1 125
  • Nesebar
От Загорка имам спечелена тениска и вчера получих имейл ,че всичко е точно и да очаквам тениската до 45 дни след приключване на играта.

# 1 126
  • София
Вчера спечелих бира и билети за кино от ФБ😊,но основно влизам да споделя добра новина за всички,получавали детски надбавки(периодът е в снимката),ще има допълнителни парички 148,35лв.

https://asp.government.bg/bg/novini-i-akcenti-asp/320-000-semejs … odi-za-otoplenie/

# 1 127
Моля за мегабайти на Йетел ,4та седмица не пускат на нито един от нас..само ненужни отстъпки..

# 1 128

Благодаря,за споделянето!
Спечелих си серум.

# 1 129
Емли, това ме изненада доста. Дано да е така, че те днес кажат едно, утре друго. 😆
Аз пак забравих за КК и четвъртъка, иначе щях да играя за чорапи и въже. Детето се учи да скача, пък и аз си спортувам понякога. 😁 Поне е по-различна награда, не е колонка. 😆

# 1 130
Аз също играх с няколко билета за тях.Не че ми трябват ,но имах доста камъни.Ако ми се паднат ще ви ги подаря😉Обещавам🤗

# 1 131

Спечелих си серум.
И аз благодаря, и аз съм спечелила.. Дори не помня, че съм участвала.
Честито и на теб!

# 1 132
Не трябваше ли да има печеливши вчера за миналия четвъртък на КК? Аз играх за чорапите, на децата идеята им допадна Simple Smile ама много малко награди Simple Smile
На Емека спирам да купувам хартия, вече имам 11 пакета, ще купя на дребоса нещо с еднорози и това е Simple Smile
Това на социалните ми прилича, че е само за тези с някакви допълнителни помощи, не като да е за всички взимащи детски. Както е написано ми е подвеждащо, но аз чета през ред, така че .... Simple Smile

# 1 133
Предлагам и тук купон за Кауфланд, ако някои иска да намали сметката си в Кауфланд Горубляне с 10 лв

Последна редакция: пт, 25 авг 2023, 15:26 от rosicapi

# 1 134
Не могат да се комбинират двата купона.

# 1 135
  • моята мила родна страна
Търся МВ от петъчните късметчета на Yettel.

# 1 136

Спечелих си серум.
И аз благодаря, и аз съм спечелила.. Дори не помня, че съм участвала.
Честито и на теб!
Честито
И аз също съм избрана.Но не си спомням къде съм,попълване тази анкета ...някоя ,ако има спомен да сподели Simple Smile

# 1 137
  • София
Аз също имам имейл от L'oreal. Анкетата излизаше във ФБ доколкото си спомням, мисля, че беше това -
https://www.igraiteispechelete.com/archives/20854

# 1 138
# 1 139
  • Пловдив
Пристигна ми дюшека от Примекс - мека готин е Simple Smile
Диаметърът му е 150 см и има място за бирата Joy Остава само, да отидем и на басейн, че да го изпробвам Joy

Днес се свързаха с мен от Хайнекен за шезлонга - мацката ми издиктува последните 4 цифри на бележката, но такава регистрирана аз нямам Rolling Eyes Тя ли се обърка нещо не знам, но пазя всички регистрирани, 5 пъти ги проверих - няма блежк, която да завършва на тези цифри Rolling Eyes Опитах се, да се свържа пак с тях, но отново само музика

Общи условия

Активация на акаунт