Опит с флиртове?

• 7 716
  • 232
  •   1
Отговори
Имате ли такъв опит? Как ги разкривате (да сте сигурни, че не сте объркали приятелски настроения или просто недостатъчно възпитание), а как ги отбивате? Мислите ли, че ги провокирате? Сложно нещо. Флуиди и подобни, несъзнавани. Как си обяснявате такива спрямо някои? Един и същи човек, общуващ с много, но само определени от тях провокират подобни размисли (и страсти;)

Последна редакция: сб, 13 юли 2024, 10:26 от alen mak

# 1
Разкривам по погледа. Личи си кога е флирт и кога е просто на шега. Когато се налага ги отбивам, като се правя на глуха, сляпа и/или тъпа.
- А, какво каза, че мисля че не те чух добре, кажи го по-силно
- О, това ми напомня, че трябва да купя доместос за тоалетната, да знаеш къде е на намаление?
- А, с окото ли имаш проблем, имам едни капки в чантата, искаш ли? 
и т.н...

Не си обяснявам чужди флиртове, не ме и вълнуват - всеки е свободен да харесва когото иска.

# 2
Аз .. нищо не разбрах Joy
Лично аз не мога да флиртувам, не умея, тъпо ми е, плоско, скучно... Гледам като теле и казвам тъпи коментари и хората сами се отказват Joy

# 3
  • София
Иска ѝ се на потребителката да кокетничи и да пази поведение федно.

Ми, съвсем ясно е какво иска някой и какви сигнали даваш ти.

# 4
Що смяташ, че си нямам друга работа на работа, че да се занимавам с диагностика на флиртове? Ти това ли работиш? Интересно Simple Smile
Чувам, че ги провокирам, но не ме интересува, това е проблем на тези, които не четат правилно поведението на другите  в социална среда. Не смятам да спирам да се усмихвам, поздравявам и разговарям с мъжкия пол, когато инициират разговор.
Абе, мен флиртът не ме интересува (какво има в главите на хората, иначе трябва да отказвам и служебни срещи) обаче - вземи си намери по-интересна работа.

# 5
Иска ѝ се на потребителката да кокетничи и да пази поведение федно.

Ми, съвсем ясно е какво иска някой и какви сигнали даваш ти.
Там е работата, че понякога не е. И човек сам не подозира дали и какви сигнали е дал.  Има случаи когато "другият" първи почва, симпатия може би. Или скрити сигнали (и за даващия ги). А какви например може да са  те?

Дренка, може и така да е. Но чак да го "работи" човек... Grinning Стават такива неща навсякъде, и в най-натоварената и интересна работа, даже тогава още по, тъй като има какво да свързва хората.

# 6
  • София
Даваш сигнал на фрий мацка, достатъчно е за офисните котараци.
Останалото можеш да го облечеш в милион мисли и думи, а всичко е равно на лято и мерак.
Както ти харесва/изнася.
Но си е нещо прозаично, не фабула с неизвестни.

# 7
Останалото можеш да го облечеш в милион мисли и думи, а всичко е равно на лято и мерак.
Както ти харесва/изнася.
Какъв е сигналът, това питам. Не става дума за никакви директни, та и недиректни подхвърляния, намеци... Странно е. Може би на енергийно ниво и подсъзнателно. Хареса ми едно мнение по-горе (на Дренка) - усмихването брои ли се (за знак)?

# 8
Има си дежурни флиртаджии по офисите или там работна среда. И такива, които дежурно поддават. Общо взето си се знаят хората.
Кой как разчита или иска да разчита си е негов проблем. Ако искам да флиртувам с някого, предпочитам неформална обстановка/среда.
Иначе, ентусиасти и флиртуващи с мен нон стоп. ПОне опитващи. То е до – харесва те и пробва всякакви закачки или разговори. Ако върнеш сигнала и вземе та реши, че почти сте във връзка.
Флиртът е изкуство. Тънката граница на очаквания, аванси и намерения трябва да се поставя много внимателно.

# 9
Няма сигнали.. някакви хора постоянно ще ти се свалят квото и да правиш, това е. Винаги има такива, навсякъде. Нормално. Вече въпросът е ти как реагираш от там нататък.

# 10
  • София
Както ти харесва/изнася.
Какъв е сигналът, това питам. Не става дума за никакви директни, та и недиректни подхвърляния, намеци... Странно е. Може би на енергийно ниво и подсъзнателно. Хареса ми едно мнение по-горе (на Дренка) - усмихването брои ли се (за знак)?
Че си авейлъбъл, трептиш на друга честота без да го разбираш.
Вече, ако си обвързана и си на тази вълна - значи, не си обвързана Laughing

Недей да го мислиш прекалено, случва се, каквото позволяваш да се случи и каквото трябва.

# 11
"Диагностика на флиртове" ми хареса. Авторке, разкажи малко по-конкретно и ще те диагностицираме. Едва ли питаш само по принцип.

# 12
"Диагностика на флиртове" ми хареса. Авторке, разкажи малко по-конкретно и ще те диагностицираме. Едва ли питаш само по принцип.
Благодаря, ще потърся, ако е книга. Ами интересувам се от подобни преживявания. Мисля, че е ясно дотук. Непровокиран - явно (освен ако не е някакво много натрапчиво и случайно съвпадение или пък човекът си е "просто такъв") - интерес, поне не съзнателно. Пример: доколко е в протокола (уж) невинни докосвани на човек, и то определен. Абе ясно е май, но и интересни са ми споделените мнения и коментари тук, интересувам се от тези психологически моменти.

Последна редакция: сб, 13 юли 2024, 10:20 от alen mak

# 13
Много искам да помогна и ми е интересна темата, обичам да флиртувам, също го намирам за изкуство, обаче седя, чета мненията и не разбирам какъв точно е казусът... 😀

За сигналите... Мога и да бъркам, не казвам, че е 100% така, но ми се струва, че има хора, за които мъж и жена да комуникират си е директна покана за секс, връзка, бебета в кошарата и тн (при бисексуалните не знам как седи 😀). Аз си мисля, че истинският флирт/химия си се усеща много ясно, стига да имаш малко повече усет. На мен са ми казвали, че цялото ми изражение се е променяло, когато общувам с някого, към когото имам чувства. Simple Smile

Много са ми интересни деликатните и тънки моменти във флирта, емоциите на хората, като наблюдаваш и усещаш, че двама души говорят на един език и прочее, но... За някои това, че си погледнал някого, може да е равностойно на племе, пускащо димен сигнал. 😀

А, сега виждам за докосванията... Според мен си е сигнал, ако потенциалният флиртуващ е по-обран с останалата част от колектива. А може и да е несъзнателен интерес дори! Наистина е интересна темата. Simple Smile

# 14
Аууу докосвания Scream ма как така някой си ще те докосва Scream wtf реагираш остро още първия път и край. Няма такъв филм, д аме бута някой... Wtf

Общи условия

Активация на акаунт