Опит с флиртове?

• 7 718
  • 232
  •   1
Отговори
# 15
Ако някой напира да те докосва, няма никаква мистерия. По-директно от това ще е само ако те пита направо "искаш ли".

# 16
  • Melmak
Има си такива хора, аз все в млади колективи съм работила и то и аз съм млада.

Гледам още в началото да си кажа, че имам мъж да не ме занимават много. Това най-много действа. Най-дългият ми период на работа е в мъжка фирма вече 6 години. И е различно според националността.

При италианците и испанците е едно, при българите друго. Умея да флиртувам, но се въздържам, защото на работното място нямам нужда от това, а и не търся внимание или свалки.

Личи по погледа, по това дори някой как те доближава (за да погледнете нещо на един и същ монитор примерно), по това какви са шегите.

# 17
Но не зависи ли и от докосването? Едно е потупване по рамото, друго е да си поставиш ръката на нечие бедро. 😀

# 18
Е ако си поставиш ръката там, направо в обедната почивка си вземате стая в хотел Grinning

# 19
  • София
Ми, никой не се сеща да ме пипа, ако не сме на ниво закачка.
Сори, ма ни случайно, ни нарочно се пипам, ако не искам.

# 20
Това с попипването винаги ми е огромно знаме за ниска самооценка.
Позволявам да ме пипат или пипам хора, които наистина искам да допусна до себе си.
На общо основание прави едни други препратки.

# 21
Но не зависи ли и от докосването? Едно е потупване по рамото, друго е да си поставиш ръката на нечие бедро. 😀
И потупване по рамото смятам за навлизане в личното пространство, допустимо само към близък човек. Въпросът е че има мн.невъзпитани (макар и образовани) хора. В другия случай е флирт.

Последна редакция: сб, 13 юли 2024, 10:18 от alen mak

# 22
Аз обикновено разбирам, че някоя колежка флиртува с мен когато вземе да ми изпраща селфита от фитнеса без причина и повод. Преди това не можеш да си сигурен. Имаше една колежка, която все настояваше да обядваме заедно за да ми разказва за нещастни си брак. Когато й предложих да се чукаме тя отказа. Бил съм много приятна и забавна компания. Не я разбирам тази логика. Подходът със снимките е по-недвусмислен, одобрявам го.

# 23
  • SF
Понякога ги разпознавам лесно, понякога не. И в работата, както и извън работата, хората си флиртуват. Мисля, че ги провокирам, да. Хубава съм и нямам семейство. Но и семейните яко си флиртуват.
С мене са флиртували семейни мъже, така че това не е проблем за тях. Особено на тийм билдинги стават големите работи.

# 24
Тука май няма бивши студентки, пътували с 280 и 94.
Всички едни такива скромни и добродетелни, никой с пръст не смее да ги пипне.
Trollface

# 25
Една позната каза че на предишното и работно място били само мъже и я барали за...... Напуснала.

# 26
  • София
Честно казано, нямам никакъв опит с флирт на работа.
Ааа, сетих се. Преди 5 г работех в един офис, ходех на обяд с мъжете и си разказвахме мръсни вицове. Накрая единия ме покани на среща, аз обаче не си падах по него.

Как да е. Оня ден ме вози един познат по работа. Заговорихме се за общи познати, за развода, за музика. И аз се усетих, че му се кефя. Разменихме си Фейсбук. Черпи ме кафе. Обаче до там. Дадох му една папка и замина. Около час се чудих имаше ли флирт или нямаше.

# 27
  • SF
Това е най-сладкото... Не винаги се разпознава флиртът. Зависи много и от флиртаджиите.
Ако аз харесвам някого, гледам много-много да не се разбере.

Последна редакция: сб, 13 юли 2024, 08:00 от Esmee

# 28
  • Далечният изток
Сега. Не разбрах - някой в офиса ти се усмихна и те побутна и ти лапна въдицата ли?! Нали си го виждала само два пъти? От къде тези наблюдения как се държи с другите?

# 29
Ми аз с флирт на работа се омъжих. Grinning

Ама, не, не смятам, че има нещо несъзнателно ввъ флирта. Съвсем съзнателно съм си флиртувала преди и съвсем съзнателно мъжете са флиртували с мен. Като открих съпруга си - рязко спрях и аз да флиртувам и хората с мен. Ако реша, че някой мъж скъсява дистанцията - държа се доста темерутесто, нямам желание да се занимавам.

Общи условия

Активация на акаунт