Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 137 - август 2023)

• 122 080
  • 1 375
  •   1
Отговори
# 1 185
Аз съм абсолютно убедена, че хора с достатъчно познания в IT сферата и конкретно в програмирането могат и хакват системата. В официалните правила на повечето игри от големите организатори пише каква наказателна отговорност се носи, но се чудя дали някой действително следи. Разгледах и в olx обявите за куфари Емека и ми направи впечатление едно име, което редовно срещам в списъците с победители в игрите със събиране на гласове, харесвания и пр. Продава най-различни награди от игри, спечелени в последните месеци, както забеляза и Торнадо. Интересното е, че продава и от профила на мъжа ѝ същия куфар Емека. Едва ли са съвпадение имената на двамата, града и множеството чисто нови стоки, които очевидно са награди.

# 1 186
Вече ги няма обявите,изписва неактивна обява😂Аз ако реша да си продам някоя награда няма да си деактивирам обявата.Ьащото няма от какво да се притеснявам.На.пепси защо не качват печелившите?

# 1 187
Преди няколко месеца в някоя от предните теми една дама беше публикувала линк към старницата на А1, където се  обявяват имената на печелившите от колелото на късмета. Голямо търсене падна, но не мога да го намеря. Бихте ли помогнали ?

# 1 188
# 1 189
Hell Ice Coffee забравиха да теглят днес

Печеливши - Schweppes ( Coca-Cola App ) - 28.08.2023г. :

-

Последна редакция: пн, 28 авг 2023, 13:11 от Станимир Иванов 641942

# 1 190
  • Там...
Hell Ice Coffee забравиха да теглят днес

От тях не го очаквах Grinning

# 1 191
# 1 192
Нова игра с покупка от Lidl https://www.lidl.bg/lidl-plus/igra?cid=2343&mid=27732959
И една с поръчка от пицарии Виктория https://www.facebook.com/victoriarestaurants.official/posts/pfbi … JvisoukZ1yA8DdNAl

Всички обяви са там, дори има добавени нови стоки от днес. Навярно говорим за различни хора.

[[/i][/i][/i]
Вече ги няма обявите,изписва неактивна обява😂Аз ако реша да си продам някоя награда няма да си деактивирам обявата.Ьащото няма от какво да се притеснявам.На.пепси защо не качват печелившите?

Последна редакция: пн, 28 авг 2023, 14:40 от TheMusicQueen

# 1 193
Тези които гледах в базар ги няма!Със сигурност има и други

# 1 194
И аз чакам Хел Кафе.
Включих се за идеята в Помбер ( малката го яде) и …нищо ( със 3 участия).
Нямах късмет и в Коста кафе ( единственият печаливш опит се оказа, че съм купила двойно макиато, а то не участва)
Включих се и в Кока Кола за новите награди
Ще се включа в Олд спейс( баща ми много го харесва), Престиж, чисто, Сникърс и фибела, без да се вманиачавам.
И една игра и от мен, но стартира септември - КАМПАНИЯ „ИГРАЙ ЗА FUZETEA ЧАША 2023“

П.п. Ооо май един колега е със сет от Швепс , ще съм супер щастлива защото аз г “навих” да играе

# 1 195
Хел изпращат ли email или си публикуват списъка с печеливши само? За първи път участвам в тяхна игра 🍀

# 1 196
Хел изпращат ли email или си публикуват списъка с печеливши само? За първи път участвам в тяхна игра 🍀
Само публикуват

*Hell Ice Coffee изтеглиха печелившите - https://hellicecoffeepromo.bg/winners 🎁

Последна редакция: пн, 28 авг 2023, 14:22 от Станимир Иванов 641942

# 1 197
С колонка съм от хел 🍀🍀🍀

# 1 198
Аз съм с бутилка. Ще играя и за фотоапарат.

# 1 199
  • Nesebar
С бутилка см от хел

Общи условия

Активация на акаунт