Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 137 - август 2023)

• 122 085
  • 1 375
  •   1
Отговори
# 1 200
Аз съм с колонка от Хел. В 7 days не ми провървя.

# 1 201
Мрън мрън 1:0 за hell  следващият път Grinning

# 1 202
  • Там...
Еее, малко търпение и тогава мрънкане Simple Smile Чашите не са изтеглили още Simple Smile

# 1 203
Не участвам в хел, защото не пия продуктите им, но честито на всички, дано и още хора се похвалят 🎁
Със 7 дейс приключих с 13:0, да кажа и аз като вас, явно искат да ме изтеглят за телефона 😅🎁( дано, че имам нужда от нов). Като гледам следващите игри, май ще се включа само в чисто (евентуално, защото наградите са малко)
Лидл не мисля, че са измисли добре новата си игра. Би трябвало играта да е за хора, които са купили ученически при принадлежности да речем, защото така се предполага, че ще спечели човек, който има ученик.

# 1 204
Има ново развитие в играта на Президент, след като добре ги нагласих са ме изтеглили Simple Smile до сега се смях на подредбата в месинджър, дано си ги трият Simple Smile Сигурно по-късно ще ми пишат и да изпратя снимки на спазените условия. Заедно с мен са изтеглили още 8 човека, на пръв поглед без тагове, но ...
Снощи някой беше писал, че остават 2 недадени награди по 100 лева на 7дейс - дали 0888 511 е бил последен или е първи за днес?
Утре ще ходя до Дупница, там има Лидъл и ще се запиша в играта.
Някой може ли да ми даде жокер къде се намира магазина на фирма Никол ММ ООД Бистрица в Дупница?

# 1 205
Имаше игра на сапуните Lux, някой да има линк.

# 1 206
# 1 207
  • Б
На Costa Cafe играта каква е?

# 1 208
Две готови напитки и веднага разбираш печелиш ли. ЧЕТЕТЕ УЧАСТВАЩИ НАПИТКИ

# 1 209
  • При децата ми
Нова игра с покупка от Lidl https://www.lidl.bg/lidl-plus/igra?cid=2343&mid=27732959
И една с поръчка от пицарии Виктория https://www.facebook.com/victoriarestaurants.official/posts/pfbi … JvisoukZ1yA8DdNAl

Всички обяви са там, дори има добавени нови стоки от днес. Навярно говорим за различни хора.

[[/i][/i][/i]
Вече ги няма обявите,изписва неактивна обява😂Аз ако реша да си продам някоя награда няма да си деактивирам обявата.Ьащото няма от какво да се притеснявам.На.пепси защо не качват печелившите?

Бихте ли дали линк към обявите в ОЛХ?

Честито на всички спечелили от играта на "Лореал"! Много исках да спечеля, тъй като на мен кремът много ми харесва, но не съм сред печелившите.

# 1 210
Утре ще ходя до Дупница, там има Лидъл и ще се запиша в играта.
Някой може ли да ми даде жокер къде се намира магазина на фирма Никол ММ ООД Бистрица в Дупница?

В ж.к. "Бистрица", преди парк Рила.

# 1 211
Телефоните на престиж са изключени и двата ,някой свърза ли се с тях

# 1 212
  • Велико Търново
Заедно с мен са изтеглили още 8 човека, на пръв поглед без тагове, но ...
В условията пишеше таговете да са при споделянето, както и хаштаговете. В коментар само подредбата на продуктите.

# 1 213
Може ли линк към новите печеливши на Президент. Предполагам, че не са ме изтеглили, но все пак Simple Smile

# 1 214
Може ли линк към новите печеливши на Президент. Предполагам, че не са ме изтеглили, но все пак Simple Smile

Не са ги обявили отделно, писали са под коментарите на участниците, ако нямате известие, най-вероятно не печелите. Сортирайте по най-нови коментари, за да ги видите.

https://www.facebook.com/PresidentBulgaria/videos/2018865918449344/

Общи условия

Активация на акаунт