Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 137 - август 2023)

• 122 147
  • 1 375
  •   1
Отговори
# 1 215
Нямам коментар, благодаря!

# 1 216
Най-накрая хубави награди в КК. Ще се прежаля да регна събраните капачки. 😆
Скрит текст:

# 1 217
Тест на продукт
Спечелете и тествайте иновативния екобилогичен Sébium serum на Bioderma срещу несъвършенства и първи признаци на стареене.
Можете да се включите в тестването като попълните анкетата до 07.09.2023 г. Печелившите ще бъдат обявени в NAOS Space на 08.09.2023 г.

https://www.naos-space.bg/testvai-produkt

# 1 218
  • Русе
Миналата седмица говорих с Престиж, веднага ми вдигнаха!

# 1 219
Здравейте , кой куриер носи ваучерите от Морени?

# 1 220
  • Русе
Европът

# 1 221
С канче съм от хел

# 1 222
  • Пловдив
Здравейте, включвам се специално за да благодаря на ma6kata, тя знае защо Kissing Heart Нека са здрави цялото и семейство, и да и се връща добрината, помогнала е не на един и двама.
Награди нямам спечелени от много време, сещам се само за тениската от загорка и това е. Играя в игри, в които ползвам продуктите,, пари излишни нямам, а май и шансове също. В Емека исках много куфара за малката щерка, но с много участия така и не стана. Здраве и късмет на всички.

# 1 223
  • София
Привет от мен! Отникъде нищо 😔 някоя добра душа ще сподели ли пиниз кога да регистрирам в Престиж, че детето много харесва раницата, но досега греда.

# 1 224
Тези номера на hell касовата бележка ли е

# 1 225
Миналата седмица говорих с Престиж, веднага ми вдигнаха!
цял ден звъня, но телефоните и сега даже са изключени

# 1 226
Стана ми смешно, понеже скоро я обсъждахте май 😁

# 1 227
Стана ми смешно, понеже скоро я обсъждахте май 😁

Тази е сложила над 30 коментара , как няма да я изтеглят. Няма нищо лошо в това да коментира няколко пъти - ако иска и 100 човека да тагне- все пак нали са различни хора - проблема е че не е само тя , има и поне 15-20 други , които са инфлуенсъри с над 40-50хил. Последователи , организират игри , пълни са с пари и накрая участват дори и за най-малкото - бутилка вино. Това не е смешно , а е направо трагично. ( В Инстаграм нито влизам,  нито следя тези игри които пускат толкова често , но слушам и чувам едно и също за едни и същи хора как играят и как коментират. )

# 1 228
Сега се сетих, че имаше игра на Carlsberg, там бях с едно участие. Играта е била до 10 август, но не видях да се коментира тук и влязох да проверя. Има изтеглени печеливши, има и номер като моя, но никой не е звънял. Някой има ли обаждане?

# 1 229
Carlsberg не изпращаха ли смс?Не съм печелила от там,но май така се коментираше тук.

Общи условия

Активация на акаунт