Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 137 - август 2023)

• 122 338
  • 1 375
  •   1
Отговори
# 90
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Днес ми е ден!Спечелих 100 лева от 7 Дейс Grinning
Вчера пък спечелих комплект състоящ се от ножица, лъжица за сладолед, белачка, отварачка и нож за пица от ТМаркет.Изтеглена съм като резерва.

# 91
Включих се с 1 бележка в 7 дейс. Толкоз 😁 Просто малко награди ми харесват, че да купя конкретния продукт.
Аз съм от играещите в 1-2 от 100 игри с покупка. Видя ли игра някъде, вече някой я е пуснал в темата. За другите съм явно наблюдател, но не съм 24 часа на линия и да следя.
В Инста играя накуп за 10 игри и после тишина седмица, две.
Ако не получа мейл, или не ме тагнат, няма и да разбера, че печеля. Даже не следя списъци.
Късмет в новия месец и повече желани награди.

# 92
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria

# 93
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Пристигна сета от ТМаркет - страхотни са!

Последна редакция: ср, 02 авг 2023, 10:04 от Захарчето

# 94
  • София
Току що Европът ми доставиха Хладилната кутия от Милка, спечелена миналата седмица.  Очаквам и куфар от Емека, спечелен през третия ден на играта. Ще се включа в 7дейс и Пепси и това е за сега.

# 95
  • София
Подарявам код за 10 лв.за Kolichka.bg,с условие за поръчка над 60лв.,важи до 10.08.
За пръв път печеля от игра ваучер с такова задължаващо условие,егати...

# 96
Здравейте. Някой беше споменал, че са се обадили от Хайнекен за хамаците от Лидл. Аз все още нямам обаждане. От кой номер се обадиха?
+35924340847

И на мен от този номер звъннаха.

# 97
Кога ще се тегли томболата за фраера и мултикукъра от приложението на Кока кола ? На билета не пише нищо, а не съм запомнила. Не, че е много голям шанса, но .....

# 98

Най-накрая и аз да се похваля с такава чанта.
Направо съм на 7-мото небе Simple Smile

# 99

7DAYS - GiftCardTM 100лв. 🥐🎁

# 100
Е, днес валеж от награди, браво !!!

# 101
Качили си печелившите за Полароид в Самърсби. Естествено,аз съм капо от тази игра...... Реве ми се!

# 102
Изобщо нямах късмет в тая игра на Somersby.Нито една от трите награди а играх поне с 7 8 капачки на седмица

# 103
Мен ме досрамя да си кажа с колко капачки съм играла Simple Smile Но в жегата ми беше много вървежно и ММ доволно помага, вече не пие бира, та сме с много участия. Но имаме семейно 1 кърпа, 2 шезлонга и 1 полароид Simple Smile Последното бих го заменила, че е без хартия и от последния хич не съм доволна, само за селфита е Simple Smile Simple Smile

# 104
  • Под Слънцето
И самърсбито идва с европът , нали?

Общи условия

Активация на акаунт