Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 137 - август 2023)

• 122 218
  • 1 375
  •   1
Отговори
# 630
# 631
Здравейте, някой има ли код за Практис, който няма да използва?

# 632
# 633
  • София
Благодаря ти Морски Бриз 🙂

# 634
И аз търся код за Емаг, за памперси и кърпички винаги е добре дошъл...,благодаря.

И специално искам да благодаря на Антония Г., която по собствено желание и добра воля, ми помогна да спечеля желана от детето ми награда. Надявам се в бъдеще да мога да и върна жеста.

# 635
  • Пловдив
И аз търся код за Емаг, за памперси и кърпички винаги е добре дошъл...,благодаря.
Пиша ЛС.

# 636
И аз имам такъв ваучер за 5 лв за Емаг за памперси. Ако на някой му трябва, да пише. До днес е валиден

# 637
  • София
Мили хора, от известно време имам проблем с приложението на Кока кола, бях писала и тук. След актуализация не искаше да работи с моя huawei и след многократни опити и разговори с тях нищо не се случи. В началото пазех капачки, след това ги хвърлях.. Та, имам около 20 неизползвани кода. Ако някой е така добър да участва от мое име или да размени за нещо, което не му трябва ще му ги предоставя на драго сърце.

Последна редакция: нд, 13 авг 2023, 12:34 от Магси

# 638
  • Сливен
Мили хора, от известно време имам проблем с приложението на Кока кола, бях писала и тук. След актуализация не искаше да работи с моя huawei и след многократни опити и разговори с тях нищо не се случи. В началото пазех капачки, след това ги хвърлях.. Та, имам около 20 неизползвани кода. Ако някой е така добър да участва от мое име или да размени за нещо, което не му трябва ще му ги предоставя на драго сърце.

Предполагам, че си опитвала абсолютно всичко - да изтриеш приложението и наново да го инсталираш, да махнеш кеша от настройките на телефона и т.н. Все пак, ако не си, пробвай за всеки случай. Аз също съм с такъв модел телефон,за сега само веднъж съм го изтривала и теглила наново,след което нямах проблем с приложението. Със старият телефон, въобще не можех да сваля приложението.

# 639
  • София

Предполагам, че си опитвала абсолютно всичко - да изтриеш приложението и наново да го инсталираш, да махнеш кеша от настройките на телефона и т.н. Все пак, ако не си, пробвай за всеки случай. Аз също съм с такъв модел телефон,за сега само веднъж съм го изтривала и теглила наново,след което нямах проблем с приложението. Със старият телефон, въобще не можех да сваля приложението.
Да, доста пъти пробвах.. Работеше си прекрасно, но един ден не ми даде да продължа, ако не го преинсталирам и до там... 😢

# 640
  • София
Ако за наградите не са нужни диаманти (дано не бъркам името), защото не играя на игрите им и нямам натрупани, мога да участвам от твое име. И без това след тенджерите и тиганите нищо не ме блазни. Уж бях решила да участвам за мултикукъра, но когато се сетих, билетите бяха разпродадени. Simple Smile
Скрит текст:
Ще имаш предварително номера на билета, а в случай на печалба ще напиша твоя адрес за доставка. Simple Smile

Спечелих хладилна кутия с бисквити Орео. Simple Smile Бързо ли ги доставят? Кои са куриерите?

Последна редакция: нд, 13 авг 2023, 15:37 от Таня67

# 641
Подарявам код  за 15% отстъпка за ненамалени артикули от Praktis. Ако на някой му е нужен, да пише на лични. ПОДАРЕН

Аз търся ваучер от имен ден за Емаг. Бих го върнала на 15.08. (Богородица), когато се очаква Емаг да ми изпратят.

Последна редакция: пн, 14 авг 2023, 01:29 от mimoza@b

# 642
И аз имам ваучер за 5 лв за Емаг за памперси. Ако на някой му трябва, да пише. Валиден е до днес.

# 643
И аз имам ваучер за 5лв отстъпка в Емаг. Публикувам го тук, надявам се да е полезен за някого.

# 644
Групичка отново с моят проблем за хавлиената кърпа от ФА,нямам нито имейл, нито обаждане.Някой може ли да помогне с телефонен номер?

Общи условия

Активация на акаунт